Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
xcsabo #17498 üzenetére
Szia!
Nálam ugyanolyan jó az akkumulátor, mint korábban. A képernyőidőt nem szoktam figyelni. Épp egy évvel ezelőtt vettem a telefont.
Az xda-developers egyik topikjában egy fórumozó megkérdezte, hogy a .159-es frissítés óta tapasztalt-e bárki gyorsabb akkumerülést. Kicsivel később, itt azt írta, hogy gyári visszaállítás és a felesleges appok eltávolítása után újra jó az akkuidő.
-
xcsabo
senior tag
Nagyon lecsokkent a sot a frissítés óta. KB. 3-5 óra. Volt anno 9 is. Februári a teló. Szóval még új szinte. Ti tem tapasztalatok hasonlót? A javító patch nekem még nem jött meg.
-
shagy
tag
Sziasztok!
Megszívtam?Vettem használtan egy p30 pro-t. Bármilyen gyári visszaállítás után sem lehet az ujjlenyomat olvasó menüt előcsalni. Átvertek egy hibás készülékkel?
(Nincs beállított zárolási mód, "recovery" - ben is jártam) -
Kijelzőt cseréltetett már valaki? Ha igen hol és mennyit kóstált?
Sajna van egy repedés ami eléggé zavaró. -
válasz
anonymus89 #17489 üzenetére
Az enyémen üvegfólia van és rendesen érzékel. A samun fólia nélkül vagy sima fóliával működik de nem százas, üvegfóliával semmi.
-
Bennyboy
őstag
Vki vitte már el a telót hivatalos huawei store-ba fóliacserére?
Ha jól tudom a hét vége felé ingyen cserélnek fóliát.
A kérdésem az lenne, h van lehetőség hátlapit is felrakatni és kell hozzá garancialevél? -
válasz
anonymus89 #17475 üzenetére
Nekem is 10 ből tíz. A Huawei és a Xiaomi ujjlenyomat olvasói jók, a Samsungoké vacak.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
A MM-es Clearplex fólia könnyen leszedhető ? -
thesound
addikt
De bogarasak vagytok mostanában
(egyébként jók lettek)
-
mati12
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17454 üzenetére
-
Technoman
őstag
válasz
anonymus89 #17478 üzenetére
Hhmmmm, hát nem tudom.....
- "rendes" fólia (azaz törés ellen nem véd)
- akinek láttam a telóján ott svsz. nagyon matt volt a kijelző
- drága, ugyanennyiért már neves üvegfóliát is feltetetek + arra még 1 hónapos gart is vállalnak
- itt még egy 1 napos "regenerálási" idő is van
(természetesen a fentieket csak a saját szemszögem ill. felhasználásai szokásaim tükrében írtam, ha te egy belvárosi hipszter vagy, aki nem hagyod el az "aranyháromszöget" -azaz romkocsma/albi/meló- akkor neked lett kitalálva)
-
Technoman
őstag
válasz
Nálam 8-9/10.
De tegyük azt is hozzá, ha túl zsíros/nedves a kezed, akkor nem mindig old fel elsőre (volt olyan aki evés közben ill vizesen nem nyomkodott? Annak állom a mai ebédjét) Ha jól tudom uez a helyzet akkor is, ha védelem nélkül használod.
Nekem azért fontos a masszív, neves üvegfólia mert a telót néha, extrém körülmények között is szoktam használni (túrázás) és ugye tudjuk, hogy melyik az erősebb, a Huawei vagy a szikla.... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nálam 10/10. Másfél éve.
-
-
knox83
senior tag
1 éves lett a telefon
[kép] -
Cry0
őstag
Sziasztok!
Igaz nem ilyen telefonnal rendelkezem (mate 20 pro) de hátha jobban pörög ez a csoport mint a mienk.
kinek milyen kijelző védő fólia vált be ? leginkább Ebay, Aliexpress érdekel de ha van jó áron magyar oldalon az is érdekel.
Előre is köszönöm! -
jeni
félisten
válasz
pixelblondie #17460 üzenetére
ha a Harmony-t megkapja a P30 Pro ettől függetlenül Google Play rajta lesz.
a P30 sorozat az utsó Huawei mobilok amelyek jogosultak a Google szolgáltatásokra. -
sajby
senior tag
válasz
pixelblondie #17462 üzenetére
Azzal nem lesz gond
-
Ernesst
aktív tag
válasz
pixelblondie #17460 üzenetére
Általában a flagshipek 2 évig szoktak kapni biztonsági frissítéseket, ha erre gondoltál (most 2021. júniusi a legfrissebb biztonsági csomag rajta, a 2 év pedig 2021 márciusban letelt). De ígéret úgy tudom nem volt ezzel kapcsolatban. A GMS nem hiszem, hogy "eltűnne" róla, az USA szankciók előtti készülékek mentesültek. "Pletykákat" lehet arról olvasni, hogy HarmonyOS frissítés is jöhet még a készülékre, de ebben egyre kevésbé hiszek. És szerintem ha jön is, ha nem frissítesz rá, marad a GMS.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
P30 Pro-ra meddig ígértek google támogatást, nem tudjátok véletlen?
P40 Pro-ról lépnék vissza csak emiatt. -
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17454 üzenetére
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sztyepadzso #17456 üzenetére
köszi szépen
-
Bennyboy
őstag
Tudnátok segíteni, h hol kell kikapcsolni, h ne kapjak értesítést a guglitól a retkes fociról ami egyáltalán nem érdekel? Azt sem értem miért nem lehet simán tiltani ezeket amikor feljön
Sima google-re nincs találat.
köszi előre is -
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #17449 üzenetére
Ezerszer próbáltam ilyet lencsevégre kapni, sosem sikerült, ezek az bivaly szitakötők azonnal elröppennek, ha meglátnak, nemhogy a szárnyukat engedik tologatni. Lehet, hogy büdös vagyok. Pontyos [képén] a jószág kezesebb szokott lenni.
Erről van is egy fail történetem. Kb 6-7 éve találtam egyet a szálló folyosóján délután, szépen ki is raktam a párkányra. Szürkületre megint bejött, ekkor már a lakásban találtam rá. Baromi nagy darab volt, mint egy hím szarvasbogár. Ekkor már kidobtam a 3-ról, a fák koronája felé. Egyből elkezdett ugye "repülni", már amennyire tud.
Ekkor kicsapott valami madár az egyik fáról, elkapta, és eltűnt.. Pech.
-
xcsabo
senior tag
Kár....
-
xcsabo
senior tag
Lehet valahogy a rezgés erősségét növelni szerintetek?
-
knox83
senior tag
válasz
vlesi69 #17447 üzenetére
Köszi
nem értek a fotózáshoz, jól kaptam el a pillanatot. Szuper makróhoz inkább a további beállítások makró módot javaslom, mint az automata átállást, úgy sokszor többet kell várni és ki is tud "ugrani" a módból. Egyébként a model is jó volt
annyira közel toltam hozzá a telefont, észre sem vettem de a bal szárnyát feltoltam kicsit, de hősiesen állta a fotózást nem repült el
-
sajby
senior tag
Van egy aurora 128/6gb -os bontatlan példányom a posta ponton.(a feketét vettem ki magamnak)
Szóval ha valakit érdekel egy bontatlan telekomos példány(listaáron vásárolt) mielőtt visszaviszik,jelenkezzenÁtveheti tőlem.
-
jeni
félisten
válasz
FrezeR #17443 üzenetére
biztosítás gondolom nem lett megkötve.
baleseti vagy vétlen törés esetén tök mindegy, arra nem vonatkozik a garanciális feltétel.
így csak fizetősben tudod megjavítani. ha tudod használni így is akkor várj még vele,majd ha annyira sérült lesz az LCD ,hogy nem lehet normálisan használni akkor cseréltesd ki,de nem lesz olcsó! közel 70-80000Ft közt lesz a javítás. így a garancia továbbra is megmarad a javítás után. -
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Tesóm P30 Pro telójának berepedt a kijelzője az egyik sarkánál, nem tudja mikor és hogyan történt csak most vette észre. A telefon garanciás még, ilyenkor mi a menete a dolgoknak? Gondolom a garancia nem vonatkozik a saját vagy nem saját hibából, de balesetből származó kárra?
-
törölt tag
Felraktam én is a fontos frissítést.
A Telekomnál már el is fogyott mind a 2 fajta P30 Pro.
-
törölt tag
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Valaki írta, hogy a .159 frissítés óta mennyire gyorsan nyit meg appokat a teló. Nekem az idáigi villámgyors telóm, tetű lassú lett amióta települt.
többször újra indítottam, átnéztem, néha pl 2mp mire insta vagy fész megnyílik ua k&h app is.
-
jeni
félisten
a Huawei azonosító az egyén azonosítja mint egy email.
a 6 hó plusz gari pedig a teló Imei száma alapján kapja meg vagyis csak a telóra vonatkozik és ahhoz van hozzá rendelve.
én legalábbis így gondolom.
a Huawei warranty is azt mutatja,hogy mennyi a garancia és az nem arról szól ,hogy Huawei tag vagy sem. -
Vexille
tag
Sziasztok!
Jó múltkorában beadtam a telefonom szervizelésre, cseréltek antennát, meg előlapi hangszórót. S ezek után se volt tiszta a hívás, valami mintha zavarná, tegnap a sim kártyámat is voltam a szolgáltatónál kicseréltetni, mert már arra gyanakodtam sajnos, s ugyan úgy fennáll a hiba. A készüléken teljesen vissza volt állítva a szoftver. Mi lehet mégis a gond? -
kp78
addikt
Ha beregisztráltam a telefonomat az én Huawei azonosítómmal erre a most kapható extra 6 hónap garanciára, és eladom, akkor az új tulajnak (gyári visszaállítást követően) is élni fog ez?
Tehát szerintetek IMEI számhoz kötik csak, vagy IMEI és Huawei azonosító is azonos kell legyen? -
Ernesst
aktív tag
válasz
denes04 #17419 üzenetére
Szerintem ott a telepített appok lehetnek a hunyók, nálam sosem volt még lassulás. Pár napja települt a 159-es végű frissítés, ugyanolyan pörgős, mint eddig.
Ha nagyon lassul, esetleg cache törlést kipróbálnék, rosszabb esetben teljes backup után gyári visszaállítást. -
Sziasztok. Májusban múlt 2 éves a P30 PRO-m.
Viszont mostanában elég sokszor tapasztalok laggolásokat. Gépelés közben is, vagy facebook posztoláskor, rányomok egy betűre és kell várni 2-3 másodpercet is mire megjelenik a karakter.
Ujrainditom utána egy darabig jó szokott lenni de van amikor naponta többször is újra kell inditanom.Szerintetek mi lehet erre a megoldás, vagy valami elcseszett szoftver frissítés jött rá?
-
Szvicsek
újonc
Ez a telefon még mindig kiváló.
-
balint82
senior tag
Sziasztok, milyen droid fut most rajta? Elgondolkodtam egy T-s 128gb-os verzión?
-
sajby
senior tag
Telekomnál még találhattak pár darabot.
128Gb 160ezer
256Gb :180ezer
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest