- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
direwolf #17993 üzenetére
Igen, pontosan ahogy írod, "elektromosságot" kell mérni.
Egy igazi EKG 10-12 elvezetéses, egy ilyen eszköznél - mondjuk egy okos-óránál csak 1 elvezetés (elektróda) van, de ez is elég az "alapfreki"dokumentálásához ami sok esetben jól jöhet
Itt van egy különálló Magyar eszköz, szintén 1 "elvezetéses". Nagyobb tudású de az elv u.a. mint mondjuk a GWA2 -ben. Egy mikroproci rögzíti a tested elektromos megnyilvánulásait egy áramkörben, ami óra esetén a csuklód és a másik kezed valamelyik ujja.
-
Dwatti
addikt
válasz
Samanbacsii #17994 üzenetére
Van néhány órán alexa meg google aszisztens de régió korlátozások miatt nem biztos hogy müködik is.
De van óratipus ahol vannak sablon válasz üzenetek. -
Macika66
őstag
válasz
Samanbacsii #17994 üzenetére
Az Almán MAGYARUL működik?
-
-
direwolf
őstag
válasz
subset #17989 üzenetére
A csuklódon? Mégis hogyan? Az ekg-hez elektromos vezetést kell mérni. Ezért ragasztanak tele tappancsokkal, amiknek még a pontos helye is megvan. Az öntanuló algoritmusok elég jók tudnak lenni, de azoknak is kell input adat amiből dolgoznak. Nyilván néhány alap dolgot lehet csuklón is mérni. Pl. említetted a szívfrekvenciát, de még egy vérnyomás méréshez is nyomás (nomen est omen
) kell. Nekem ez mágiának tűnik.
-
Dwatti
addikt
válasz
Samanbacsii #17986 üzenetére
Valószínű azért nem kaptál választ mert senki nem használ olyan órát, igazán használható óra meg elggé leszükült pár gyártóra. Samu Huawei, IWatch, Garmin.... Talán WearOs hez van alkalmazás de azok meg elég gyatra minöségü órák meg üzemidő is pocsék.
Sport órák azért kerültek képbe mert szinte tudják már azokat az alap funkciókat amit a többi. Sokkal jobb üzemidővek. Túl sok használható okos funkció amúgy sincs. -
Nikaré
őstag
válasz
#44059648 #17982 üzenetére
Ezt reméltem! thx
Ferenczi Áko
Jobb, ha kérdezem mert ki tudja mit faragnak. thx -
subset
senior tag
válasz
direwolf #17988 üzenetére
Tapasztalatból mondom sajnos, hogy az ecg (ekg) pedig igen is hasznos tud lenni...
ha dokumentálni kell bárhol, bármikor a szívfrekvenciádat az adott pillanatban. Igaz, hogy csak egy kis "felbontású képet" kapsz...de jobb mint a semmi !Persze nem egy kínai vacakkal értendő a dolog
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Samanbacsii #17986 üzenetére
Mondjuk ez igaz, 2-3 hozzászólásonként megjelenik valaki, aki utána olvasás nélkül vérnyomásmérőt akar belezsúfolni órába
és persze azt is filléres tételből megúszni
-
Samanbacsii
őstag
Igen, tudom... Pár havonta felteszem a kérdést de nem is válaszolnak. El vannak foglalva a pislogás méréssel, meg, hogy 4000 méteren ha golfoznak hány kalória... Nonszensz. Okos funkciók fel sem merülnek, sport óra funkciókat keresnek. Annyi az okos funkció, hogy pótol-e egy műtőt ha a nagyi agyvérzést kap. Ja!... És kijön-e 7400.- Forintból ha kínai.... Mindegy, csak még próbáltam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Samanbacsii #17984 üzenetére
Van okosórás topik, talán ott több infót kapnál. [link]
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan okos órát ami a diktált szöveget magyarul leírja? -
hori-zoli
tag
Sziasztok!!
Nem tudom, hogy volt e téma, de érdekes dolgot csinál a telefonom!! Az alany P30 pro, és telefon hívás után, megszűnik a hangszóró hangja, és csak a felső kishangszóró szól. Restart után minden renben mindaddig, amíg nem telefonálok.
Azután megint nem szól az alsó nagy hangszóró!!!
Mitől lehet ez??
Semmi plusz program nem lett telepítve a telefonra!! -
balintka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17974 üzenetére
Nekem még semmi, de én mindig pár nappal később kapom meg, mint itt a többség.
-
Ferenczi Áko
addikt
Megjött az októberi biztonsági frissítés nekem is 215 mb.
-
balintka
addikt
válasz
#44059648 #17971 üzenetére
Jól emlékeztem akkor.
Köszönöm/köszönjük a részletes magyarázatot, így már értem én is akkor a helyzetet. Végül is így azért saját forrásból, de gondoskodnak a hibajavításokról. A végeredmény nagyjából ugyanaz, persze így tényleg nem lehet hivatalos nyilván. Csak maradjon meg ez a támogatás minél tovább. De ha az EMUI 12-t a mostani A10-re kapjuk 2022 Q1-ben, akkor azt feltételezi, hogy legalább addig lesz még támogatás, max negyedévente, mint most.
-
törölt tag
válasz
balintka #17963 üzenetére
Helló!
Igen, a Huawei-nek volt egy ideiglenes licence, amelyet többször is meghosszabbítottak, de 2020. augusztus 15-én lejárt a határidő és nem volt több hosszabbítás. A 2020. augusztusi biztonsági frissítés még a Google által kiadott patch volt, a későbbi biztonsági frissítéseket már a Huawei rakta össze a Google által kiadott Android biztonsági frissítésekből és a Huawei által hozzáadott javításokból. A frissítési képernyőn, a changelog alján van egy link, amely a hivatalos Huawei oldalra mutat. Ezen az oldalon felsorolják, hogy mely CVE-számú sérülékenységeket foltozza be az adott frissítés. Az ismertető elején már az szerepel, hogy a frissítési csomag Huawei és Android frissítéseket tartalmaz. A licenc tavaly augusztusi megszűnése miatt van az, hogy egyes alkalmazások (pl. AIDA64 stb.) azt mutatják, hogy a rendszer biztonsági frissítésének szintje 2020. augusztus 1. Azonban a Huawei belerakja az Android rendszerre kiadott frissítéseket és saját biztonsági javításait is. De ez ugye így már hivatalosan nem lehet a Google által kiadott biztonsági csomag.
-
subset
senior tag
Látom nektek is jár az agyatok mi legyen a következő telefonotok.
Samsung felejtős, úgy ahogy a Xiaomi is, tudjuk miért...Sony se bejövős több okból.
Nokia, Motorola jó lenne ha letenne már valamit az asztalra.
Én is mindig arra jutok, hogy: P30Pro
Több mint 2 év használat után is állja még a sarat. Nem tudok rosszat mondani.
Úgyhogy marad, a pénzzel együtt a zsebemben... -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Nem rég óta azt csinálja a telóm, hogy ha valami alkalmazás fut a kijelzőn, akkor a bejövő hívás, messenger vagy viber, csak csöndben megjelenik a felső sorban. Nem akar megzavarni abban amit csinálok? Na de sokszor észre sem veszem közben, hogy valaki írt. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy? -
bezo076
tag
Nekem is volt egy kis kiugrásom a Samsung felé.Volt egy jó lehetőség a Vodánál S20+5G-re.Soha többet..... a készenléti merülés katasztrófa... a térerő szintén Voda+Digi kártyával.A nappali fotózásban valóban jobb a Samu... viszont este még mindíg jobb a P30pro.
Koncerten 15 perc után kikapcsolta a kamerát mert túlmelegedett(4k).Érdekes, hogy a Huawei soha nem csinált ilyet.... -
balintka
addikt
válasz
knox83 #17962 üzenetére
Ezt nem olvastam, csak véletlenül ráhibáztam akkor. Egyetértek, nem a Huawei-jel van a gond, hanem a másik féllel.
Szerintem felmennek ezek a hibajavítások rendesen, mivel nevesítve vannak a Google-féle számozás szerint. De hogy maga az Android miért marad 2020 augusztusi, azt nem tudom.
-
-
Zoz
őstag
válasz
balintka #17959 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy javítanak-e bármit is...
Másnak is feltűnt már, hogy bármivel nézik, 2020-08-01 a Security Patch Level... -
törölt tag
Érkezik a 2021. októberi biztonsági frissítés: [link]
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17954 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Használt piacon nem túl sok az értéke, értékállósága 0, és én a minőségében sem hiszek túlzottan. Kollégámnak egy régebbi Redmi Note-ja 1-1,5 év után bekrepált. Elővette utána újra az 5 éves Samsung-ját használni, amíg nem vett másik telefont (ami szintén Xiaomi lett, ezek után
).
Nekem a P30 Pro mellett Samsung-jaim vannak, voltak, azokkal sose volt minőségi/szoftveres gond. Egyedüli problémájuk a nagyobb készenléti merülés. Ebben verhetetlen a P30 Pro.
-
Macika66
őstag
válasz
vlesi69 #17949 üzenetére
Kezdem a jóval.
A kamerája nappal jobb. Szebb képeket csinál. Na jó, éjjel is.És ezzel vége a jóknak.
A makró használhatatlan a P30Pro-hoz képest.
Az akksi 1Ah-val nagyobb, mégsem bír annyit. A kijelző QHD+, de fölösleges, ahogy a 120 Hz is csak extra fogyasztás. Az 5G nagyon jó, de szintén extra áramfelhasználás, durván.
Bluetooth autós kihangosítót és híváskezelésre képes órát nem képes egyszerre kezelni. Inkább ledobja a kihangosítást, vissza a telefon hangszórójára a híváshangot.
A sötét módot igen furán kezeli a P30pro-hoz képest.
A proximity szenzora eléggé hektikusan működik, van, amikor egy bizonyos hosszúságú hívás után lekezdem az arcommal újraprogramozni a készüléket, ami sikerül...
A szupertöltés nagyon állat (vannak fenntartásaim, meddig bírja az akksi, de hát 3 év gari van rá), de csak 1 méteres kábelt adtak hozzá, ami tudja a 67 W-os töltést, eddig vettem 4 db 2 méteres kábelt, amire azt írták, tudja a 6A-t, de nem. Igaz, nem adtam ki 13ezret a 2 méternyi garantáltan eredeti Xiaomi kábelért, de azt hittem, feleannyiből kihozzák és működik. Sajnos nem.
Összességében >félmillióért nekem komoly csalódás a Mi11 Ultra, folyamatosan a P30pro-ba való visszaköltözésen gondolkozom...
Csak hát 4 hónaposan a Mi11 Ultrán legalább 200.000-et buknék egy eladáskor, aligha hiszem, hogy 350-ért el tudnám passzolni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest