Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona
üzenetére
Ennek kb évekkel ezelőtt volt jelentősége, amikor az EIS még gyerekcipőben járt és a hagyományos képstabilizálás jobb volt mint az elektronikus. Közben akkorát fejlődött az EIS, hogy az OIS hátrányba került a mozgó alkatrészek miatt. Az meg tud hibásodni, az EIS nem. A P30 főkamera elektronikus képstabilizálása nagyon jó, hiszen másodpercekig tarthatjuk KÉZBEN fotózva, nem igényel állványt vagy stabil témasztékot. És meg lehet nézni az újabb GoPro videókat a neten, hogy mit lehet kihozni ebből a sokak által lenézett EIS- ből.
-
Pompi
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
Viszont a széleslátószögűben van autofókusz a P30-ban. Nekem pl. ez (is) fontosabb volt.
Többször lerágott csont ez már. Elég csak rákeresni az S10-re a topikban és csak olvasgatni kell.
Nyilván azért vagyunk ebben a topikban, mert valamiért a P30-at választottuk.@GSPLR: én speciel nem köpködtem a szervizt, megértem az ő álláspontjukat is. Elszíneződött az indikátor, ugrott a gari, ennyi. Máshogy ezt nem lehet csinálni, nem állhat minden felhasználó mellett egy őr, hogy nézze mit csinál vele. Az, hogy 30 centis vízbe volt éppencsak belemártva nem lehet bizonyítani. Ezért is írtam, hogy onnantól nem mozgatott ez a vízhatlanság téma, inkább egy tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak nem értem a miértjét ?