Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Kellett mar valakinek akkut cserelnie az M3 8.4-ben elhasznalodas miatt? Az enyem most lesz ket eves, usb doctor szerint az 5100 helyett csak 4800 mAh megy bele. Nem gondolkodom a cseren, napi hasznalatra tokeletes. Csak szimplan erdeklodom.
-
ghiottone
nagyúr
Üdv!
Több mint 2 éve használom teljes megelégedettséggel a Mediapad m3-as tabletet. Most hirtelen szétnézve - tekintettel az időtállóbb processzorra - egy M5-öst ajánlanék innen: [link] Picit a keret felett van és ugyan újracsomagolt, de 2 év gari és vettem már több készüléket is tőlük, küldtem is vissza 14 napon belül és soha nem volt gond. Most épp újracsomagolt s10e volt nálam.
Ismerősöm nemrég vett egy lite verziót az M5-ből mert neki kellett a stylus - gyengébb proci és csak 3gb ram van benne, de nem rossz gép az sem: [link] hardverapron van egy bontatlan az pont a keretbe belefér: [link] -
sting2
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Évek óta az egész család elégedett Huawei mobil készülék használó, és most eljött az idő egy MediaPad vásárlásra is.
Szívesen maradok a márkánál, de nem tudom "miért érdemes pénzt kiadni" ha a felhasználás így alakul :
10 coll
32 Gb
Min. 3 Gb Ram
Full HD
Jó Akku idő
Jack
Külső tároló kezelés -Pendrive minimum
Normális kamera
stb
Kifejezetten tovább tanuló hölgy számára lenne (mindent online kap a jövőben), aki nem játszik, de szeretne néha zenét hallgatni, sorozatozni, fényképeket készíteni - ezt mozgatni más eszközre, közösségi Média, szóval "csak a szokásos" mai elvárások - de nem Teknó hajhászás elvárásokkal.
Maximum 70- 80 ezerig menne el. -
Dino69
aktív tag
Én megtartom amíg teljesen használhatatlanná nem válik. Hibátlanul fut rajta minden amit használok. Telefon és laptop közé vettem anno, és nem bántam meg azóta sem.
-
neophyte79
tag
Remélem nem leszek megdorgálva érte, de eladó a készülékem.
-
törölt tag
válasz
neophyte79 #2189 üzenetére
40K bruttóban.
-
neophyte79
tag
Sziasztok. Kérdésem rövid lesz.
Decemberben lesz 3 éves, 32 gigás, tokban tartott, szép állapotban, 128-as SD kártyával. Mennyiért lehet ezt most eladni? Fogalmam sincs, azért kérdezem tőletek. Köszönöm. -
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2187 üzenetére
Szuper, örülök! Az a gyári szoftver megold mindent.
-
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2184 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2177 üzenetére
Na akkor:
1: ezt kell tenned
2: Az eggyel régebbi magisk kell rá, mert az új nekem is jelszót kért. Azóta nem frissítem a magisket. Engem is beparáztatott pár hónapja, de a magisket rollback-eltem és megmenekültem -
rajanko
csendes tag
Érdeklődöm, hogy hol lehet ezeket a beállításokat megtekinteni, beállítani?
- Nyomásérzékenység felbontás: 1000+
- Frissítési frekvencia: min 120 f/s
Digitális aláírási programnál nem tudok aláírni semmilyen eszközzel (Style, ujjam), s ezért kellene tudom, hogy ez a laptop alkalmas-e erre.Ami még feltétel:
- Felbontás: min HD (2560x1600 , ami már 2K-nak felel meg)
- Operációs rendszer: ANDROID 6+ (ami már 7.0-ra frissült)Ez az aláíró programm (MobilSign OC Franchising) az Otthon Centrum belső digitális aláíró aplikációja. Jelenleg az általuk használt Huawei MP M5 Lite 10-en (felbontás:1920x1200) tableten (gondolom az Android 8-as) megy a program.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Bootloader-t nyitottam, majd Magisk-et telepítettem. Ez után nem indult a rendszer, mindig valamilyen titkosítást akart feloldalni és jelszót kért. Nincs tudomásom semmi jelszóról, de többször is megadtam különöböző jelszavakat. Minden alkalommal azt írta, hogy jónak tűnik, de a fájlrendszer sérült és nem tudja indítani a rendszert. Más jelszóval ugyanez.
Az interneten rákerestem a hibára. Többeknek volt ilyen problémája, a data partíció formázásával vagy éppen fájlrendszerének megváltoztatásával náluk helyreállt a dolog. Nálam nem, mindig a fenti probléma adódott. El követtem egy hibát és a system-et is töröltem. Ami ugye nagy gond, mert így nincs rajta OS.
A gyári erecovery működik, a greatslon féle twrp mod van rajta, bootloader működik rajta. A twrp-n keresztül nem tudok a Huawei-től letöltött update.zip-et telepíteni, mert állandóan 7-es hibát (error) ad, ami azt feltételezi, hogy nem stimmel a típus és a zip. Ez a zip fájlnak a módosításával kiküszöbölhető, de az benne a kockázat, hogy rossz rendszert rakok fel az eszközre. Több féle zip-et is töltöttem már a Huawei-től, de mindig error 7. Próbáltam más frissítési módot is, pl. a hangerő le és fel majd úgy kapcsolom be vagy az erecovery-ből a helyreállítást/letöltést. Egyik sem működik, egy fél perc után failed üzenettel leáll.
Sim Huawei Mediapad M3 64GB 4 GB RAM, semmi lite verzió. LTE, EU változat. BTV-DL09C100 a pontos típus talán. A bootloader előtt a legfrissebb, 2018. novemberi szoftver volt rajta. Tud valaki esetleg segíteni?
-
MrVukk
újonc
Sziasztok!
Szerintetek van most értelme vennem egy használt Huawei MediaPad M3 8.4" 64GB -t?
Vagy már nagyon out of date android verziójú/teljesítményű ?
Főleg olvasgatásra kéne, meg Udemy/YouTube nézésre. -
gezacsepi
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlottak nekem olcsón egy kínai, nem global verziós m3ast.Rá lehet tenni a globalt, mert úgy tudom a kinain nincs google store?Ha van valaki aki jártas a témában, kérem hogy segítsen tanáccsal!
Köszönöm -
eclipse19
senior tag
Üdv!
A Teblet kezelőben elérhető "Alkalmazás zárolása" funkciót használja valaki?
A fórum keresővel 1 db hozzászólást találtam a témában.
Az volna a kérdésem/problémám vele kapcsolatban, hogy a gyári Naptár alkalmazást vajon miért nem lehet vele zárolni?
Nem jelenik meg ugyanis az alkalmazások listájában, ahol ki lehet választani, hogy mit akarok védeni.Ez másnál is így van?
Köszönöm.
(Legfrisebb gyári rendszeren vagyok.)
-
Divinity
őstag
válasz
tothferenc #2161 üzenetére
mellé, törölhető
-
Divinity
őstag
válasz
BornToBePuli #2162 üzenetére
Máshogy nem is lehet nyitni.
Sőt adb-ből se. fastboot az amit keresel és de kér kódot. -
tothferenc
aktív tag
Sracok, eddig csak gyanakodtam. Lehetseges, hogy gyarilag hangosabb a keszulek felso reszen levo hangszoronaz alsonal, vagy ez evyedi problema?! Mar tobb yt videonal eszrevettem.
-
ibgy
csendes tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha most akarom a tabletemen a bootloader-t kinyitni, akkor bajban vagyok?
Azt olvastam, hogy a Huawei megszüntette tavaly júliusban azt a szolgáltatását, amelynek a segítségével lehetett kérni egyedi kódot a bootloader unlock-hoz.
Akkor most vajon milyen lehetőség van a nyitásra?
Vagy van esetleg olyan root-olási módszer, amelyhez nem kell előtte a bootloader-t nyitni?
Minden segítséget nagyon megköszönök!!! -
ghiottone
nagyúr
Az a baj, hogy itt is leírják, hogy tablettel nem kompatibilis.
"Galaxy Watch pairs with smartphones running Android 5.0 or higher & RAM 1.5GB above, iOS 9.0 and later, and smartphones iPhone 5 and newer. (For iPhone 6S and 6S+ running iOS 10 and later, connection to Gear may be unstable.)
*The following information is subject to change.
*Galaxy Watch is not compatible with tablet PCs."Max. ha neten rendeled a tabletet és nem megy, akkor 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
AKG
tag
válasz
ghiottone #2155 üzenetére
Galaxy watch 46 mm e-sim. Ez már tizen oprendszeres.
Ezen a xiaomin nem tapasztalok semmi gondot.
Megy a healt,és minden egyéb.
Sajnos kicsi,megszoktam már a nagy kijelzőt.
Szinte mindet a tableten bonyolítanék,telefon,mailok,naptár,onenote,zenehallgatás,néha navigáció,és könyvolvasás.
Mióta vannak tabletek,azóta ilyet használok,anno a p1000-el kezdtem.
A huawei is érdekes volt amikor megjelent,de a minőség miatt inkább s3 lett.
Úgy látszik,nem volt jó döntés,nem minden a márkanév. -
ghiottone
nagyúr
Pontosan mi a típusa a Galaxy watch-nak?
Kb. 2 éve amikor okos órát próbáltam képbe került Samsung óra is, de pont a kompatibilitási hibák miatt kiesett hamar. Maga az alap apk az kevés, mert a samsung framework keretrendszer, health-től kezdve még több minden is kellett akkor és valamelyik oldalukon fel is volt tüntetve, hogy korlátozottan lehet használni nem Samsung okos telefonokkal a Samsung órákat.
-
AKG
tag
válasz
Divinity #2152 üzenetére
Nekem is egyértelműnek tűnt,hogy szinte minden androidot futtató készülék alkalmas erre.
Meglepődtem,a samsung tabokra,konkrétan az s2,és s3 készülékekre nem is telepíthető a play áruházból a program.
Persze apk mirror-ról lehetséges,de az óra csatlakoztatása lehetetlen.
Ha a play áruházból telepíthető a wearable program,akkor gondolom egyéb kompatibilitási gond nem lehet.
Most egy xiaomi mi max 3-at használok,itt sincs gond. -
AKG
tag
Üdv mindenkinek.
A következő kérdésem lenne azokhoz,akik ilyen készüléket használnak.
Ez az eszköz képes okosórával együttműködni?
Egy samsung watch óra lenne a delikvens.
A Samsung tabok nem kezelik az okosórát,ezért keresnénk egy nagy kijelzős eszközt.
Köszönöm! -
drmotto
őstag
Segítsetek légyszi.
Van itthon 2 teljesen egyforma M3. Ugyanaz a verzió, ugyanúgy Telekomos. Az egyiken csináltunk a napokban egy factory resetet. Azóta a chrome és a youtube is úgy jelenik meg mintha asztali böngésző lenne, míg a másik tableten az eddigi mobilnézetes forma van. Hogy lehetne visszaállítani az asztali nézetet mobilnézetre?
A chrome és a youtube mindekettőn a playben elérhető legfrissebb kiadás, ugyanaz a verzió.
Köszi -
katakis79
csendes tag
Megoldódott, köszönöm szépen!
-
katakis79
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem Még sose csináltam ilyet, nem vagyok nagyon jártas a témában, ezért egy kéréssel fordulnék a szakértőkhöz.
Torrentről letöltött androidos alkalmazásokat hogyan tudok futtatni az M3-on?
Miután telepítettem, bemásolom az Android/OBB mappába azt az egy bizonyos fájlt.
De sose indul el semmi, mert mindig azt írja, hogy: "No OBB file found in folder /storage/emulated...próbáljam deinstallálni, aztán újratelepíteni, de ez se oldotta meg a problémát. Root-olni kell? És ha igen, akkor azt hogyan kell? Néztem egy videót róla, de nem nagyon jutottam 1-ről a 2-re
A válaszokat előre is köszönöm. -
Divinity
őstag
Szerintem pont ez a logikus. Egyes gyártók az alkatrészekre is külön vállalják a garit és ha cserélni kellett akkor azon is újraindul. Ha valamit megjavítok akkor azt úgy javítom meg mint az újat ergo annak is ki kell bírnia 2 évet. Nem belerakok valamit megy még 1 hónapot oszt csókolom. Na most ha egy teljesen új eszközt adok akkor nekem az lenne a logikus, hogy arra is azok a feltételek éljenek mint a régire tehát mikor megvettem (jelen esetben megkapta) induljon rá garancia, hogy nem valami sz.rt adtak. De egyébként megosztó a viselkedés úgy látom a Googelben.
Ahány féle gyártó annyiféle gyakorlat. A prémium kategóriában jellemző a fent említett alkatrészenként vonatkozó garancia is. A prémium dell notebokkomon pl ilyen garancia van.
Egyedül az Új Zélenadi kormány oldalán találtam meg, hogy ha replacement akkor a gyártó dönti el, hogy újraindítja-e. Persze ez ránk annyira nem releváns de na.
Jó, túl beszéltem magam.. sum: szarnak ránk a gyártók. -
hito
nagyúr
válasz
Divinity #2140 üzenetére
Jó nagy idióta volt a forgalmazó/gyártó
Csak gondolj bele...elad neked egy eszközt és ő azt vállalja, hogy ha 2 éven belül problémád van vele, így vagy úgy megoldja. Attól mert nem javítja, hanem cseréli, miért változna az egyenlet? Vagy egy szélsőséges példa: a 2. év utolsó napján cseréli a készüléket, mert javíthatatlan...akkor +2 évvel kitolja a garanciát? Szerintem elég ajándék az, hogy a leamortizált készülék helyett adott esetben ad egy zsír újat, hülye lenne a garit újraindítani. Mire fel?
-
Divinity
őstag
válasz
tothferenc #2137 üzenetére
Igen kb úgy tűnik.
Tehát léynegében egy új eszközt kapok de a gari nem indul újra.
Múltkoriban barátnőmnek (Honor 9) még az alaplapot is cserélte a TMX konkréten minden csavar új lett benne de nem azt írták rá, hogy új készüléket kapott csak, hogy minden új.
Ugye ha teljesen újat adnak akkor restartol a garancia így meg nem.BTW, szerintetek ez így mennyit érhet? Vegyük le a garit róla. Új külsővel, kijelzővel, akkuval szerelt 4/64-es LTE M3 8.0.
Tudom van beárazós topik, oda is bekérdezek mindjárt.Ha normális áron 70+ eltudna menni akkor lehet beruháznék egy M5-re, egyébként meg marad a drága
-
Divinity
őstag
Na most indult el felém a drága a TMX-ből.
1-2 nap és itt is lesz szerintemCserélt alkatrészek:
- Előlap, Beethoven-DL09A,Beethoven,LCD/TP Glue Asm,for service,Spare Parts for Assembly,Halogen-free
- Hátlap, Luxurious Gold,Internal Li-ion Battery*1(B Categories),Beethoven-DL09B
- TP-Adhesive,Beethoven-DL09A -
törölt tag
válasz
ballazol #2133 üzenetére
A N7 I, és a Huawei már apámnál van, nála is töltőn lóg. Az N7 II-t meg már eladtam. Az Apple iPad 2018 meg a Xiaomi MI A2 egyszerre van használva.
-
törölt tag
válasz
tothferenc #2127 üzenetére
Igen, nekem is két évet adtak rá, ami nagy szerencse volt, mert 2018 végén púposodott fel az akkumulátora, és így díjmentesen javították, cserélték.
-
tothferenc
aktív tag
srácok, egyébként még mindig érvényes a Huaweinél, hogy 2 év garit adnak? Euronicsnál vásároltam egy éve, így is ez a helyzet?
-
Divinity
őstag
válasz
ghiottone #2125 üzenetére
Igen én is ezt mondtam a srácnak mikor mondta, hogy látja beégve is bevan. Aztán mutatta, hogy a kijelző alján láthatók "foltok" hogy pontosan mi égett ott be azt nem tudom de elég fura volt. Miután megmutatta nem tudtam nem látni
BTW, ma rászóltam és pont megjelent a TMX oldalán a munkalapom. Elvielg 'Javítás alatt' van. Kíváncsi vagyok mi lesz vele.
-
rajanko
csendes tag
M3 8.4 LTE 64-es. 2017 áprilisi Tkom vétel. Lenne pár kérdésem:
1- az ujjlenyomat kezelögomb felett, a szélétől 1 cm-re egy alig észrevehetö 3 mm-es világos folt jelent meg már pár hónapja. Nem zavaró, de észrevehető. Ezt tudják javítani?
2- a képernyő mindhárom irányában ha felső szélét megérintem és megnyomom, akkor az állapotjelző csik eltünik. Mindegyik irányban csak felül.
3- az inteligens tok funkció csak a gyári tokkal működik? Második nemgyári tokomnál nem müködik. Ha jol tudom, behajtásnál el kellene sötétedni a tabletnek, lekapcsolva a kijelzőt.4- Javitatni csak a bp-i szervizzel lehet?
5- 2 éven belül garanciális még a javittatás, ha gyári eredetü, (vagy ezek a hibák a használatból adodnak?)Mindig tokkal használtam. Első, és még a hátsó fólia is rajta van. Csak addig töltöm (gyári töltjével), ameddig kell (nincs rajta éjjel a töltőn). A SIM elsö használattól benne van, sd kártya sose volt benne. Fürdöbe nem viszem, vizben nem úsztattam, göz nem érte. Feleségem "utálja" mert csak 1 gomb van az poziciokhoz, ezért nem is tudja használni. Leejtve sose volt. Jelenleg 32 giga a szabad hely. Rendszeresen optimalizálom a saját szoftverével meg a ccleanerrel.
Ha esetleg valaki tud használt vagy új gyári tokot, megköszönném.
-
Divinity
őstag
válasz
#07746304 #2122 üzenetére
Meglehet, örülnék ha cserélnék az egészet.
Múlthét kedd óta (pont egy hete) van a szervizbe, bár a TMX oldalán még meg se jelent a munkalap..
A srác mikor leadtam még a kijelzőn is kiszúrtaa, hogy beégettNeke mfel se tűnt amíg nem mondta.
Remélem a lassan visszakapom.Bar az utóbbi időben azon filóztam lehet megkapja az asszony én meg veszek egy M5-öt.
Nem mintha sükségem lenne rá de jó a változatosság. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Beszámítanék egy Huawei Mediapad M3 LTE verziós tabot, de valószínűleg el is adnám. Kérdésem, hogy mennyiért számoljam, hogy aztán annyiért el is tudjam adni? Mi pénz körül mennek ezek most? Gariról nincs infóm, független, 32GB-os.
-
Divinity
őstag
Valami történt az akkuval. 30% alatt kb bármikor gondol egyet és kikapcsol, hogy nincs szufla.
Már amúgy is érett az utóbbi időben egy szervizeltetés neki mert más is megbolondul néha, nem érzékel semmit aztán hirtelen egyszerre mindent letol amit tapicskoltam.
Beviszem ma egy FirstPhone-ba majd írok tapasztalatot. -
trouble
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kedvező vétel, viszont ilyen procival:
Qualcomm MSM8940, Nyolcmagos, 64bit processzor (4*A53 1.4GHz + 4*A53 1.1GHz)
erről mit lehet tudni?
Köszönöm. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #2111 üzenetére
Nem tudom sajna, mert nekem nincs okos tévém. Nvidia Shield és Chromecast 2 van régebbi hdmi-s tévéken.
-
-
Poechead
csendes tag
Én viszont sehogyan sem tudom összehozni a képernyőtükrözést egy sony tévével,sem az m3-al,sem pedig a mate10pro-val...kizárólag a youtube megy...
Sony z2 telóval simán ment... -
lgvelho
tag
válasz
robi212 #2100 üzenetére
Szia, nekem M3 8 Lite van de nem hinném hogy a tiéd ne tudná. A Beállításoknál Intelligens asszisztens menüpontban ott kell lennie a Mirror share opciónak. A redőny lehúzásakor először én se találtam, de mikor ráböktem a szerkesztésre előkerült. Nekem Samsung okostévén tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest