Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16699 üzenetére
Köszönöm.
Én is csak az ikonja üres helyét találtam az újraindítás után, azért kértem megerősítést.
(Sajnos TicWatchPro -hoz vártam, de akkor ez nem fog összejönni mókolás nélkül.) -
pgemil
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16697 üzenetére
De a telefonodon megvan?
-
pgemil
aktív tag
Eltűnt a GPay az újraindítás után!
Nem találom az áruházban sem.
Járt valaki így? -
sixpak
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16692 üzenetére
OK, thx.
-
sixpak
nagyúr
Üdv.
Erre a telefonra lesz android verzió frissítés a 10-ről vagy így marad?
Ty. -
Hoes
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Balukapita08 #16685 üzenetére
Rendszerfrissítés -> váltás másik verzióra -> korábbi verziók
szerk: de most látom már írták, hogy az AA a ludas.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Balukapita08 #16685 üzenetére
Nem a 10 miatt nem megy, hanem az AA elcseszése miatt.
-
Balukapita08
újonc
válasz
Zsoleszhun #16683 üzenetére
Nem engedi,nem dobja fel lehetőségnek
-
Hoes
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16679 üzenetére
Garanciaidőn belül értem, hogy kell a számla + garijegy, de ha én fizetem az egészet akkor nem értem minrk a számla?!
Ha rádugják gépre, láthatják, hogy hazai piacra szánt készülék. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Balukapita08 #16681 üzenetére
HiSuite programmal [link]
-
Balukapita08
újonc
Sziasztok,
Lenne aki tud segiteni visszaállitani?
Sajnos igy autóba hangvezérlés nem megy 10 óta -
Balukapita08
újonc
Sziasztok
Mi a legegyszerűbb modja android 9 visszaállítására.
10 el nem megy autó hangvezérlés -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten e-mailben beszéltem a Huawei supporttal akkucsere ügyben és azt írták, hogy mivel lejárt a garanciám és nincs meg a készülék számlája, nem tudják vállalni az akkucserét fizetős opcióként sem!Ez tényleg így van? Nem értem mi ebben a logika?
-
Szpisti
addikt
Bárhova rendelheted. Nekem a Huawei support ajánlotta, mert nem tudtam hétköznap elmenn egyik szervízbe sem. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Ott a link a hsz-emben néggyel feljebb, a telefon adatai kellenek, imei, sorozatszám, a garanciajegyet és/vagy számlát lehet oda feltölteni, (én a Telekom oldalamról leszedtem) és leírod a problémát. Ennyi.
-
N_A_S
veterán
TMX-es futárt rendelehetek Fehérvárra is (ahol van mondjuk Firstphone, ami hivatalos szervizek számít)? A garanciális hosszabbítás (+1 hónap), az e garancia jegy alapján is elbírálható?
Mi a TMX futár rendelés menete?
-
-
dualcore
őstag
válasz
pajorgergo #16671 üzenetére
Nem azt mondták neked, hogy ők nem tiltották le? Vagy akkor mégis?
-
Szpisti
addikt
Na kérem, le a kalappal a TMX előtt: (TMX Mobilfutár)
A hétvégén bejelentettem a telómat garanciális akkucserére az asszony P Smart-ját kijelző+akku cserére (sokszor rosszul érzékelt az érintő), kedden fél 12-kor jött a MPL futár érte, és ma fél ötkor meg is hozta őket.
Igaz, hiába volt karbantartó módban mindkettő, gyalulták őket, gondolom a teszt miatt... Sajnos a HiSuite nem pakolt vissza mindent, párat még le kellett tölteni és minden applikációba be kellett lépkeni újra, de tökéletesen működnek. -
dualcore
őstag
válasz
pajorgergo #16669 üzenetére
Azért tegyél meg mindent, mielőtt lemondasz róla. De ha mégis arra kerül a sor, irhatsz.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16666 üzenetére
már próbáltam mindenfélével...holnap hívom a forródrótot...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
pajorgergo #16665 üzenetére
Ez viszont jó hír mert így van esély , hogy lehet javítani. Addig is próbáld ki több kártyával is, ha még nem tetted meg.
-
pajorgergo
aktív tag
-
Krinyo
senior tag
válasz
Robi BALBOA #16661 üzenetére
Nem kell eredeti számla, ha beleférsz az appban található digitális garijegybe, ha aszerint még garis, akkor semmi sem kell.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #16661 üzenetére
most néztem az appban... kitolták április 8-ig.
link -
Robi BALBOA
őstag
válasz
pajorgergo #16659 üzenetére
Március 10 van
Vagy erre él a gari hosszabbítás?
Elvileg eredeti számla kell. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #16657 üzenetére
március 8-ig jó de csak egy régi fényképem van a számláról....
-
Sumptuous
senior tag
Vagy biztonsági mentés után lehet engedélyezni egy PrivateSpace-t és a szervizesnek annak a jelszavát megmondani.. azzal tudja ellenőrizni a telefont, de semmi személyes dologhoz nem fér hozzá.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
pajorgergo #16656 üzenetére
Az baj, amúgy a gar is lejárt már?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16640 üzenetére
na SIM1 hiba ott tart, hogy a Telekom állítja a készülék október óta tehermentes, ők nem tiltották az IMEI-t...
-
nebancsa
senior tag
Én meg arra lennék kíváncsi hogy hogy adtátok le a készüléket?
Gondolom az alap hogy kell egy teljes biztonsági mentést csinálni. Melyik programmal?
Rajta hagytatok minden programot, személyes adatot a telefonon?
Az ujjlenyomat és arcazonosítót kikapcsoltátok?
Vagy ezek nem szükségesek?
Bocs a kérdésért de még szerencsére egy készüléket sem kellett leadnom szervizbe. kopp. kopp. kopp. -
dualcore
őstag
válasz
Zsoleszhun #16647 üzenetére
Próbáltam keresni híbás vagy tiltott készüléket donornak, de nemtaláltam sehol.
-
dualcore
őstag
Viszont nekem egy ejtés miatt berepedt a kijelző, és gazdaságilag nem éri meg kicseréltetni. Nagyon sajnálom, mert nagyon szeretem a telefont, és szó szerint normális áron nincs ellenfele.
-
Ádám16
addikt
válasz
Rise17 #16643 üzenetére
Brutál jó a szervizháttér.
Tavaly én is vittem a telefont kijelzőcserére (betört). Csere után nem működött a kamera, valamit elcsesztek. Másnap visszavittem, és kicserélték az alaplaptól kezdve az akksin át kb mindent is, lényegében új telefont kaptam, és a garanciám is hosszabbodott 4 hónappal.Mondjuk hozzáteszem, a debreceni Samsung Experience Store-ral is jók a tapasztalataim. Amikor Samsungjaim voltak, szó nélkül cseréltek egy kicsit beégett kijelzőt is, meg mindent, amit panaszoltam. Így kell megtartani az ügyfeleket, jó üzletpolitika.
Viszont "lépnem kellett", amikor egy közepes csomagban 2019 nyarán 110-ért szórta ki a Telenor ezt a készüléket. Még mindig nem találok utódot hasonló áron, emellett probléma sincs a készülékkel. Kb. mindent tud, és magas színvonalon tud. -
Rise17
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Update: multhét csütörtökön felvették a telefont,ma megkaptam.
Amivel leadtam: Beégett kijelző,tompa hangszoro,tompa kamera,és gyenge aksi
Eredmény: Uj kijelző,uj hátlap,uj keret,zsír uj kamera modul,(nem csak a hátlap üveg)felsó-al só hangszoró csere,illetve uj akkumlátor! mind ezekre 2 év garanciával!
nálam ez 10/10 -
Piotor
tag
válasz
bajnokpityu #16630 üzenetére
Nincs újabb és nem is igazán működik mostanában az FF
-
Lewis4421
csendes tag
Sziasztok, meg kerdem ujra , ugy latom senki nem reagal a frissiteses kerdesemre. Mondjuk ennek orulok mert akkor azt jelenti elegedettek vagytok a jelenlegi rendszerrel. Nekem van egy apro problemam, most vettem a keszuleket hasznaltan epp lejart a gari, S10et valtott, azt ujonnan vettem iden januarba. A Mate 20 pro , igy ket evesen rahuz 2 ora SoT-ot, hihetetlen ez a telo, nagyon orulok neki. Nos igen a problema, ha be van kapcsolva az NFC , marpedig mindig be van fizetes miatt) akkor neha elkezdenek vibrandozni az ikonok fent bal oldalt. Ez masnak is megvan, vagy csak nalam van a hiba???
Koszi elore is a valaszt./at. Annyit hozza teszek az s10 a mate 20 pronak a kozelebe nem er semmilyen teren nalam, a samsungnal sok problemam volt, elso naptol az utolsoig szarakodott az amazonos linkekkel a keresoben, a paypalbol mindig dobalt ki, stb hosszu a listam, es soha tobbe Samsung. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
pajorgergo #16639 üzenetére
Igen, legalábbis nem hallottam még olyat, hogy visszaengenék tiltás után.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16638 üzenetére
Jó tudni,ha tiltják akkor véglegesen tiltanák?
Ismerősömtől vettem és őt is meglepte a dolog.... -
Zsoleszhun
addikt
válasz
pajorgergo #16637 üzenetére
Akkor még holnap be tudsz menni egy kirendeltségbe, ha a neveden van de sajnos ilyenkor már nem sok remény van.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16636 üzenetére
Októberben lejárt az előfizetés ezért érdekes...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
pajorgergo #16635 üzenetére
Szolgáltatós a telefon és tiltották. Innentől egykártyásként tudod használni.
-
pajorgergo
aktív tag
link valakinek volt már ilyen hibája?
Csak a SIM1 nem működik reggel óta -
Lewis4421
csendes tag
Sziasztok, nem lehst valahogy hamarabb megkapni a frissítést? Emui11....
-
antal750
aktív tag
válasz
pajorgergo #16632 üzenetére
Meg állítólag a p30-ra is elindult a frissítés. Facebook-n olvastam. Majd csak jön nekünk is
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16631 üzenetére
Még nem, de jó jel, hogy elindult a P30 Pro-ra is már link
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki kapott már emui 11-et ota frissítéssel?
-
Szpisti
addikt
Valaki ismeri ezt a TMX mobilfutár [link] szolgáltatást? A Huawei support ezt ajánlotta, mivel hétköznap nem tudok elmenni a budapesti szervizekbe, és mint kiderült, szombaton zárva vannak...
Pedig szerettem volna azt az ingyen fóliát, meg esetleg az ajándékot is... -
spartan44
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Helló!
Az elmúlt években én kétszer használtam ezt a szolgáltatást (egyszer gluegate, egyszer meg meghibásodott kijelző miatt), mind a két alkalomról csak és kizárólag pozitív véleményt tudok mondani.
Kb. 1 hét alatt lement az egész, első esetben egy teljesen új telefont, utóbbinál komplett kijelző + akkumulátor cserét kaptam.
Március 21-ig van garancia ha jól tudom az én készülékemre, erősen gondolkodok rajta, hogy a lejárta előtt szólok nekik, hogy mostanság egyre jobban merül a telefon, hátha tényleg megint cserélnek egyet az akksin és akkor az nekem is még egy jó 2 évig tutira elég lesz. -
pgemil
aktív tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
A Huawei garancia hosszabbításával (2021.03.01) egy hete vittem a tmx-hez a telefont ujjlenyomat érzékelő sokszor nem old fel és akkumulátor gyorsan merül gondokkal.
Komplett elő és hátlapot cseréltek akkuval együtt kb. 3 óra alatt.
Gyakorlatilag (majdnem) zsír új készüléket kaptam vissza!
Ma viszont akciójuk is van a hónap utolsó péntekje miatt. -
N_A_S
veterán
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Ahogy halottam a Huawei most nagyon teper... A háztól-háziggal nincs tapasztalatom, nekem fehérváron 3 nap alatt cseréltek akkut, de hétfőn vittem be, és akkor jobban be vannak havazva. A kijelződet is tuti cserélnék. Érdemes megcsináltatni szerintem. Sztem cakk pakk max 1 hét, vagy még kevesebb
-
Rise17
tag
Sziasztok! Lassan 2 éves a telefon,lejár a telekomos garancia nyáron és gondoltam az előtt fel kéne ujítatni.A kijelző be van égve,itt is cserélik mint a samsungnal garanciaban? illetve találtam ezt a háztól házig szolgáltatást,mennyire jó ? ti probáltátok már? [link] Vidéken lakom,és sokkal könyebb lenne így de félek hogy sokat ülnek rajta..Köszönöm a segítséget!
-
Krinyo
senior tag
válasz
bajnokpityu #16619 üzenetére
Hol így, hol úgy...
-
Krinyo
senior tag
Egyébként elindult az EMUI 11 terjesztése M20Próra is.
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16616 üzenetére
A minap akcióban 4000-ért csinálták, a Támogatás app szerint 7997 Ft hivatalosan az akkucsere. :)
-
WOLF1stein
tag
válasz
Krinyo #16613 üzenetére
Nem vitatkoznék, egyrészt, mert az egy másik topik, másrészt, mert valahol egyetértek veled. De van egy szubjektív véleményem. Volt a kezemben 100k körüli új telefon mostanában, aminél kissé megingott a hitem.
Ezt egyébként én is nagyon szeretem, és én sem cserélném addig, amíg GTK-s nem lesz. Több, mint két éve nyúzom, sosem volt bajom vele. És nagyon sajnálom, hogy az utódai ilyen sorsra jutottak.
Biztos láttad, hogy kell benne akksit cserélni, 8000-ért anyaggal együtt még csak rá sem fognak nézni. Szerintem.
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16610 üzenetére
Hasonlót sem kapsz. Sőt, sajnos semmi hasonlót sem kapsz, jóval drágábban sem. Nálam ez a telefon addig fog maradni, amíg akkut cserélnek benne 8 rugóért, remélem újabb 2 év múlva is lesz még rá lehetőség. Semmi okom lecserélni és nem is tudnám mire.
-
madgie
titán
válasz
WOLF1stein #16610 üzenetére
Nyolcvanvalamennyiért mit árulnak újonnan, ami 1440p amoled, három kamera van benne, 40W gyorstöltést tud, meg normális az építési minősége?
-
Krinyo
senior tag
válasz
WOLF1stein #16608 üzenetére
Nem azt mondta, hogy nem cserélik, hanem hogy gariban nem cserélik. Egy kijelzőcsere 8x-be fáj, ha jól csal az emlékezetem, de a Támogatás appban ott vannak az árak.
-
WOLF1stein
tag
válasz
WOLF1stein #16607 üzenetére
Az is érdekes.
A márkaszerviz sem hajt el, ha gariidő alatt motorhibás lesz az autóm, csak azért, mert be van horpadva a csomagtartó. Tudom, hisztizek, és el is engedem a dolgot hamarosan, de értitek, remélem, hogy mi a bajom ezzel a koncepcióval. -
AngelH
aktív tag
válasz
WOLF1stein #16604 üzenetére
Ahogyan írták, sajnos ez nem garis sehol sem. Volt egy Nokia telefonom, a sarkánál volt picit leejtve, nem cserélték a mikrofonját gariban emiatt...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
WOLF1stein #16604 üzenetére
De ha összetörés előtt is zöld volt, akkor miért nem vitted?
-
válasz
WOLF1stein #16602 üzenetére
"Ha egy garanciális készülék összetörik, vagy beázik, az garancia megvonással jár. Az után már csak fizetős keretek között javítható."
Ezt a szervizük honlapjáról másoltam ki. De szerintem ez teljesen logikus. Törés után automatikusan megvonják a garanciát a teljes készülékre vonatkozóan (nem csak ahol fizikai sérülés látható). -
válasz
WOLF1stein #16600 üzenetére
Nem, mert sérült készülék nem garanciális. Nekem ezt nézték először, amikor bevittem 2 hete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest