-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukurisho
tag
válasz
Jack Oneill #17099 üzenetére
áhhh, így már értem!
-
Azurooandrew
tag
válasz
Motion_Blur #16954 üzenetére
Pár hete nekem is felkerült a 11.0.0.139-es verzió és keresetem én is a screen on time adatot, de a többiek eddig válaszai alapján akkor ezt buktuk sajnos
Hogy tovább bírja e most a 11-esel... van hogy azt érzem, hogy bőven 6 - 6,5 fölött járok, ám olyan napok is vannak, hogy kevesebbnek érzem, pedig a felhasználási mód tekintetében nincs változás.
+ Az Accubattery app nem alkalmas SOT ellenőrzésre? -
pamesz
tag
Sziasztok! A TMX adott egy új telefont, dobozzal mindennel, bontatlan állapotban. A szervízpapírra az van írva, hogy fődarab csere, új imei, minden új. Szerintetek most akkor újraindul a 2 év gari? Elvileg szeptemberben járt volna le idén. Kijelzőbeégéssel küldtem ben, a papírra bluetotth hibát írtak. Az eredeti telekomos jótállást ki sem töltötték. Mivel úgy néz ki megvan az utód, ez eladó lenne. Szerintetek ha megvan a 2 év gari, illetve teljesen új készülékről van szó, mennyit érhet?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17089 üzenetére
Köszi, nekem megoldotta a mobilaréna laggolását. Kb 1 hete kezdte de ezzel megszűnt. Thx
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Jack Oneill #17091 üzenetére
Ha a beállítások-> visszaállítás-> telefon visszaállítása menüböl "rakjátok újra" a telefont, akkor simán lehet utána dobozba rakni, és elküldeni az új tulajnak, nem fog semilyen kódot, google fiókot kérni, hiszen feloldott telefonról indítottátok ti(!) a visszaállítást.
Ha viszont a recovery (azaz hangerő + bekapcsoló gomb)-al "rakjátok újra", akkor a telefon nem feloldott állapotában történik a visszaállítás, tehát akár egy ellopot telefont is így próbálna a rabló visszaállítani. Ezt akadályozza meg az frp lock. (Visszaállítás után kéri a google fiókot, vagy az előző jelszót. )
Persze az frp csak akkor aktív, ha be vagytok lépve a google fiókkal/zárolva van a telefon. Szóval ha abból kiléptek/törlitek a zárt és úgy csináljátok a recovery-s reset-et, akkor sem kér majd kódot.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #17091 üzenetére
Mikor eladtam a Mate 9-esem, az új tulajnak a sim kártyáját betéve kérte az eredeti google fiókkal való belépést. Pedig volt gyári visszaállítás. Valami védelem be volt kapcsolva valahol, de passz, hogy azt hol lehet kikapcsolni, de valszeg elég a fiók törlése.
-
snowww
tag
válasz
anonymus89 #17087 üzenetére
Legujabb droidon vagyok. Igen a net mukodik csak a megosztassal van baj
-
anonymus89
addikt
A chrome laggolásra szerintem ez megoldás amit Doki42 írt a p30 pro topikban érdemes az összefoglalóba rakni?
"Chrome böngésző címsorba írd be-
Chrome://flags/
A keresőbe pedig - Android SurfaceControl
Azt kell disabledre állítani. Tökéletes, gördülékeny lesz." -
mjani1172
addikt
Szeretnék egy factory resetet. Hogy tudom a 11esen ezt megoldani? Ha jól tudom a Google fiókból is ki kéne lépnem, (mint amikor eladnám a telefont) de azt sem találom.
-
snowww
tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy miért nem működik a 2 sim internet megosztasa. Internet megy a megosztast elinditom a masik eszkoz csatlakozik de viszont nincs internet. Probaltam uj kartyaval is es detto a problema. Csak az 1es sim mobil internet megy at masik eszkozokre a 2es nem. Mi lehet a gond?
-
hori-zoli
tag
Hello. Frissítés óta folyamtosan fos a wifi kapcsolat!! Eldobálja, van hogy nem is kapcsolodik, csak ha ki-be kapcsolom a wifit.
Van megoldás, vagy rakjam vissza az előző szoftot!? -
Szpisti
addikt
válasz
fehér_ember #17083 üzenetére
Első dolgom volt, a "csevegési funkciókat" kikapcsolni benne. Így csak normál sms-eket küld, nem internet alapú üzeneteket. (Arra ott van a többi app)
Ezt azért csináltam, mert anno jártam úgy, hogy akinek küldtem üzeneteket, az nem volt wifi közelben és mobilnetje sem volt, így nem kapta meg őket, de nekem nem tűnt fel, az illető meg hiába várta... -
fehér_ember
addikt
Nektek működik rendesen a google üzenetküldője (Messages)?
Nekem már vagy egy hete nem hajlandó üzenetet küldeni (~akkoriban engedtem meg a k. play áruháznak hogy frissítse az összes appom)
Ráadást minden megnyitáskor próbálkozik velük és állandóan dobálja azt hogy "az üzenetet nem sikerült elküldeni". Ez utóbbi még sokkal bosszantóbb, mert a fogadottak elolvasását is elleheteleníti az, hogy megállás nélkül dobja ezeket a "figyelmeztetéseket"; egészen addig amíg nem törlöm véglegesen azokat az üzeneteket, amiket próbáltam volna elküldeni.
Persze alap állapotában is gáz volt, az örökös, kénye-kedve szerinti, nem választható össze-vissza ékezetlenítései végett.
Régen a samsung galaxy S3-asom üzenetküldője teljesen jó volt. Bár azt nem tudom mostanában még létezik-e ugyanaz.
Sajna ezt a Messages-t nem is lehet eltávolítani és az üzeneteket sem tudom hogyan kéne belőle kinyerni. De már ez a része nem is annyira érdekel, csak lenne már valami működő sms küldőm.
Ez alapfunkció volt már az őskorban is. A modern szarságon meg nem működik. Ez aztán a r. nagy fejlődés; amivel sokra megyek.
Annyira de annyira tudom rühelleni ezeket az örökös frissítéseket, amik akármikor elcseszhetik az addig működő progikat. -
anonymus89
addikt
válasz
sayCet #17081 üzenetére
A munkadíjat elengedik azz akku ennyi mate 20 pro-ban
AkkumulátorAkkumulátorHUF 8135.8
-
sayCet
aktív tag
A szerviznapos kedvezményt hogy kell érteni? Gondolom nem 150 ft-ert cserélnek ki az akkumulátort...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
spileraaa #17077 üzenetére
Ha egy bizonyos távolságnál messzebb van az óra, de még a bluetooth hatókörében, akkor sem old fel. Olyan 5-10 méter a táv, nem mértem pontosan.
Lehet, hogy nem annyira biztonságos, de minden fontosabb app zárható külön ujjlenyomatos zárolással. [kép]Sőt a bank appok alapból kérnek ujjlenyomatot.
Valamit valamiért.. -
válasz
Jack Oneill #17070 üzenetére
Szuper. Akkor bepróbálkozom.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #17067 üzenetére
En a MOM park melletti szervizbe vittem, lehet, hogy egyrol beszelunk. 2-3 oran belul meglett ingyen. Nekem garis meg.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Jack Oneill #17064 üzenetére
nálam így volt a mate 10 pronal
mióta mate 20 pro váltottam itt szerencsére minden értesítést megkapok2 hét mate 20 pro használat után kijelenthetem hogy a mate 10 pro sokkal jobb aksi időben pedig abban 3 éves aksi volt ebben pedig teljesen új van
az ujjlenyomat olvasó is nagyon hiányzik ebben nagyon de nagyon pontatlan ok van arc felismerés az gyors de a kovid miatt szabadban az is csődöt mond a maszk miatt -
Hi,
Megint feldobta a támogatás app a szervíznapokat...
Úgy gondoltam, belevágok egy akkucserébe. Aki csinált már ilyet: ez tényleg úgy működik, hogy odamegyek a szervízbe (mondjuk Alkotás út 55) habokra, és ott 1-2 óra alatt megcsinálják?
Mert se egy időpontot foglalni nem lehet, se a szervízzel beszélni, csak egy ügyfélszolgálati szám van, ahol túrót se lehet megtudni arról, mi lesz a sorsa a telónak, amit odaviszek.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok tulajdonosa egy Mate 20 pro készüléknek. A legújabb 11.0.0 EMUI van már rajta. (Idáig szürke, "dolgozós" Samsungom volt, semmi extrával.) Soha nem volt ilyen tudású mobilom, ezért mondhatni még mindig az ismerkedés szintjén állok vele, próbálom kitapasztalni.
Fotózással kapcsolatban szeretnék kérdezni a tapasztaltabbaktól.
Az normális jelenség, hogy közelebbi tárgyaknál a fókusz sokszor nagyon nehezen tud beállni? Az 1x-es nagyításon sokszor "ide-oda ugrál"? Ha lehúzom 0,9-re akkor tökéletes éles képet kapok.
A másik kérdésem a fókuszálás közben megjelenő kis kockákkal kapcsolatos. Néha több, néha kevesebb jelenik meg. Ezek szerepéről nem találtam leírást. Ezekről mit érdemes tudni? -
Jacques
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem a telefont és a Gmail értesítések nem jönnek meg pedig már minden engedélyt megadtam az appnak szerintem. Csak akkor látom, hogy üzenetem jött amikor belépek a levelekhez. Egyedi a prolémám vagy másnál is előfordul?
-
Fredy02
tag
válasz
pajorgergo #17057 üzenetére
Na mondjuk ez így vicces
Mostmár kívácsi vagyok a többieknél hogy van. -
Fredy02
tag
Sziasztok!
A 11-es frissítés után azt tapasztaltam, hogy a messenger rezgési mintája megváltozott, nem vagyok teljesen biztos benne, de mintha eddig két rövid rezgés lett volna, most meg egy hosszabb, tudom hogy apróság, de engem rohadtul idegesít. Állítani persze nem lehet, vagy ez a messenger "hibája"? Van valami megoldás? -
antal750
aktív tag
válasz
bodoraudio #17053 üzenetére
Szerintem factory reset
-
bodoraudio
aktív tag
ziasztok!
Elfelejtett 6 jegyű képernyő biztonsági kódot hogyan lehet visszaállítani? -
Vizinyenyec
aktív tag
Használ valaki Haylou okosórát?
-
anonymus89
addikt
Az elektronikus garanciajegyenek ne dőlj be igenis a számlás esetleg nyugtás a legjobb ha még ezeken felül garanciajeggyel is rendelkezik tehát ezeknek ne dőlj be, hogy majd elküldi emailben.
A legjobb tudmásom szerint vagy számla vagy jótállási jegy elég a bizonyításhoz de remélem mások is megerősítik ezt.
Sokkal jobban jársz ha gyártói garisat keresel, (MM, Euronics stb...) mert ha még garanciás akkor tudsz intézkedni a szervízzel.
Én használtan vettem júliusban jár le a garija, 2 kártyával, 3 email szinkronizálással és napi 2 óra telefonálással valamint egy okos óra aktív használatával (7-19h-ig) bír 1,5 napot. -
naja
aktív tag
válasz
mjani1172 #17047 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm szépen! Arra gondoltam én, hogy a gyárihibások talán már kihullottak a sorból mostanra. A többi meg ha eddig eljutott, innen már jobbak az esélyek. Bár a Samu Galaxy S7e-m is 3 év után lett alaplap-hibás váratlanul. Bár a random error, és a hétfői gyártás mindig benne van a pakliban.
Kérdésem: az AkármiGSM-eknél a 75 eFt-os ár 3 hónap garival mennyire reális egy átlagos állapotú készülékért? Magánembertől fázok vásárolni, mert nem tudom, hogy mehetnék biztosra, hogy nem lopott/buherált/ hamis stb.Bár ott vannak elég jó árak is. -
válasz
Zsoleszhun #17046 üzenetére
Elég rég óta ott van ez a szöveg. Legutóbb ettől függetlenül simán haza küldtek a vásárlást igazoló számláért a központi szervizbol, hiába mutogattam neki az appot. :)
-
mjani1172
addikt
Nem tudok gyerekbetegségekről. (a zöldülést kivéve, de azok már kicserélődtek) Én szándékosan 9 - es droidon maradtam. Minden megy, minden be van kapcsolva,(mobilnet, wifi, gps, nfc, 6 fiók szinkron, napi 300 mail, , stb..) két kártya, sok fotó, sok telefon.
Soha nem játszom, nem nézek rajta filmet.
Nekem az andoid autó nem oké. (de ez lehet akár egyedi gond)
Így bír ki két napot.
Havonta egyszer ha nem felejtem el újraindítom.
Problémamentes ilyen felhasználási mód mellett, ahogy az elődje is az volt. (Mate9) -
naja
aktív tag
Sziasztok! Véleményetek szerint most, 2021-ban mennyire számít megbízható telefonnak a Mate 20 Pro, mint széria? Használtan vennék egyet és előtte szeretném tudni, hogy milyen gyerekbetegségekre számíthatok. Mennyire vannak ezek jól összerakva/kitalálva? Ha veszek bele új akkut, akkor még bírhatja sokáig, vagy ez a típus sem az a fajta kategória?
Mivel a fényképezés, és egy jobb üzemidő lenne a fontos, ezért az ára miatt jó választásnak tűnik egy jobb állapotú.
Köszi szépen előre is! -
Jack Oneill
veterán
válasz
anonymus89 #17043 üzenetére
Nekem aktiv bluetooth van (watch gt 2 ora miatt) es allando wifi, ha tehetem. Nekem a sima mate 20 van, tobb, mint 2 napig megy atlag 8-10ora kijelzoidoim voltak(rengeteg facebook, messenger, jatek, fotozas) amit most sehol nem tudok megnezni, mert idiotan mutatja.
-
anonymus89
addikt
válasz
Jack Oneill #17041 üzenetére
Ugyan az mint a p30 pro nal tapasztaltak kicsit kesze-kusza lett minden.
Az akku idő nem valtozott, aki aktív Bluetooth kapcsolattal használja sajnos nem túl fényes. -
szita.erno
aktív tag
válasz
Litván Zongora #17037 üzenetére
Köszi akkor lehet hogy nem is frissitek majd.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
WOLF1stein #17038 üzenetére
Es a kijelzoidot sem latjuk normalisan 😄
-
válasz
Szerintem a multitask elég jó lett.
-
Szpisti
addikt
válasz
szita.erno #17036 üzenetére
Szép új a Számológép, a Galéria is, meg az Akkumulátor menü is megváltozott...
-
WOLF1stein
tag
válasz
Még kaptunk egy gyönyörű animációt a töltéshez.
-
válasz
szita.erno #17036 üzenetére
Kb semmilyet.
A képernyőváltó animációk mintha finomabban gördülnének, én ennyit vettem észre. Ja, és elcseszték a némító gombot.
Emiatt végképp ne stresszeld magad...
-
szita.erno
aktív tag
válasz
anonymus89 #17035 üzenetére
Müködik minden, csak kíváncsi vagyok az új rendszer milyen újítást tartalmaz.
-
anonymus89
addikt
válasz
szita.erno #17033 üzenetére
Valami nem működik? vagy nem úgy, ahogy azt elvárnád?
Mi fog változni ha megérkezik? -
Piotor
tag
válasz
szita.erno #17033 üzenetére
Ne aggódj. Én se kaptam.
-
anonymus89
addikt
-
Zodiacus
tag
Tv Go alkalmazás szaggat az Emui frissítés után. A hang és a kép is. Van valakinek ötlete?
-
WOLF1stein
tag
Sziasztok! Lehet ezen csak előlapi üveget cserélni/cseréltetni szervízzel, vagy csak kijelzővel együtt?
-
válasz
pamesz #17027 üzenetére
Ha már szervizelteted cseréltesd az akkut is.
Nekem továbbra sem sikerült értelmes alternatívát találnom a Mate 20 Pro helyére "sajnos".
A MI 11 Ultra az én figyelmem is felkeltette, de jelenleg talán az Xperia 1 iii lehet számomra a legesélyesebb befutó a jövőben. Én a MI 11-et nem látom olyan egyértelmű előrelépésnek, hogy megérje a felárat. -
pamesz
tag
Következő kérdésem: Lassan 2 éves a telefonom, az akkuja is gyatra, gondolkodom egy cserén (kijelző beégéssel megy a TMX-be szervízre, majd eladom). Szerintetek a Xiaomi MI 11 jó csere lenne? MI 11 Ultra lenne a tökéletes választás, viszont nemigen lesz elérhető a T-nél. A MI 11-hez most egy okos órát is ad a T.
-
pamesz
tag
válasz
dualcore #17025 üzenetére
Köszönöm! Kipróbáltam, viszont nem a legjobb megoldás. 3x kell elindítani a zenét, mire rendesen összeszinkronizál. Gondolom sebaj, majd keresek egy hosszabb egybevágott mixet, na arra pedig kiírta, hogy túl nagy a fájl
. Csak egy opció lett volna, sokkal jobb lett volna, ha ki lehet használni a 2 eszközt egyszerre.
-
dualcore
őstag
válasz
pamesz #17023 üzenetére
Így nem fog menni.
A jbl portable tud 1-100 db készüléket vezérelni, de azt a te jbl eszközöd nem tudja.
Marad egy olyan megoldás, hogyha van még egy Huawei telefonod, akkor az egyik az egyik jbl hez, a másik a másik jbl hez csatlakozik bt-n, és a kívánt zenét a telefonon zene applikációban parti módban össze kapcsolod. -
Szpisti
addikt
válasz
pamesz #17023 üzenetére
Ez a bluetooth Dual Audio funkció egyenlőre csak a Samsung készülékek privilégiuma. Ha jól tudom.
Nem találtam appot erre, valszeg hardveresen/vagy az OS mélyén is ilyennek kell lennie a telónak.
A Spotify tud hasonlót, "csoportos zenehallgatás"-t, de az telefonok közt megy... -
pamesz
tag
Sziasztok! Lehet bugyuta kérdés, lehet egyszerre 2 bluetooth hangszórót öszekapcsolni a telefonnal, hogy egyszerre szóljanak? Sztereó hang nem fontos. Van egy JBL Clip2 kishangszóróm, majd a napokban szereztem egy JBL Flip5-öt. Olyat tud a telefon, hogy egyszerre rácsatlakozik mind 2 eszközre, viszont ki kell válasszam, melyik legyen az elsődleges kimeneti eszköz. Olyankor természetesen a másik elhallgat. Esetleg létezik erre valami megoldás? Akár külső app segítségével. A JBL Flip5 tud olyat, hogy ha 2db(vagy több) Flip5-öd van, tud egyszerre menni. Ha lenne 2db Clip2-m azok is tudnák. De így a 2 különböző már nem tudja ezt. Hátha volt már nektek hasonló problémátok. Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Redchucky
aktív tag
Android autot használó kollégáktól kérdezném:
BT-n keresztül random indul csak el a zenelejátszás. 10-ből talán csak kétszer, amúgy csak akkor, ha elötte elindítom a telón a yt musicot. Kábelen keresztül nincs gond. -
Piotor
tag
Most nézem, hogy 86-tal kezdődik az imei számom. Akkor ez China modell. Lehet ezért nem jön a frissítés?
-
anonymus89
addikt
válasz
spileraaa #17017 üzenetére
Úgy csináld, ahogy az összefoglalóban van:
"
Én a jobb hüvelykujjamat úgy olvastattam be, hogy körülbelül 3 részre osztottam gondolatban az ujjam.
Először a jobb oldalát olvastattam be, egy teljesen "külön ujjként" a bal oldal és egy 3. mintának vittem fel a közepét/begyét.
Kicsit nyögve-nyelős és időigényes így, mert ha olyan részt akarsz újra olvastatni, ami már másik mintába benne van, akkor nem engedi, de a végén megéri. Nekem így 10/10-9/10 felold.
" -
spileraaa
senior tag
Ernyire szar az ujjlenyomat olvasó vagy valamit nem jól csináltam?
mate 10 pronal 10 bol 9 szer felismerte
itt viszont ép fordítva van 10 bol 1 szer
ezert be is raktam az alc felismerést ami elég gyors de ha szabadban vagyok kötelező maszk miatt ez is csődöt mond jön az ujjlenyomat ami nagyon ritkán működik -
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #17014 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
WOLF1stein #17012 üzenetére
-
WOLF1stein
tag
-
kattamaki
csendes tag
válasz
Piotor #17009 üzenetére
Én sokáig vártam, de a türelem EMUI11-et terem. 😃
Igazából eléggé a kifuttatása végén vettem a telefont a T-től, így nem is vártam hamarabb a frissítési értesítőt. Úgy gondolom, hogy az utolsó pár ezer legyártott darab közé tartozik az enyém, így ha IMEI alapján nézem, most jutott el a sorban az update a készülékhez.
Persze, lehet, hogy totál nem így van, de ezzel is csak nyugodtabban várhattam. 😃 -
anonymus89
addikt
válasz
Vizinyenyec #17007 üzenetére
Köszi, még egy gyors kérdés vezeték nélküli töltéskor csak bizonyos helyen indul be és tölt. Ha egy picit feljebb helyezem a xiaomi padon akkor 2npercig tölti és újraindul a töltés ez normális?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17001 üzenetére
Ilyen már nekem is volt korábban. Semmi köze az sms-hez. Nyugodtan telepítheted
-
Fifi
őstag
válasz
Szpisti #17005 üzenetére
Hívásrögzítés: Azt tudom, már le is töltöttem akkor előre, ha a mostani frissítés után esetleg nem működne. Inkább arra voltam kíváncsi, hogy annak minősége híváslistába történő integrálása sem változott, megbízhatóan automatikusan vesz fel stb ... tehát nem változott.
nebancsa: Nem tudtam mi hiányzott az életemből. Töltési animáció, azt hiszem ez volt az utolsó lökés már telepítem is a frissítést
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
A hangerőgombos és képernyő üzemidő változtatáson kívül van egyéb negatív tapasztalat az EMUI 11-ben? Hívásrögzítés, üzemidő stb.?
Tud valaki dobni képernyőképet, hogy az üzemidőről most mit mutat?Nálam is jelzi az update-t, de addig nem telepíteném, amíg nem vagyok benne biztos, hogy kell ez nekem.
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis hőkamera, töltés közben:
Hátlap:
Előlap:
Adapter:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest