Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegekutas
aktív tag
válasz
MAGUS7 #16498 üzenetére
Szia! Eddig annyi hogy ,szép jó,gyors,nagyon nagy! Nem csinált mást mint frissített.Most jelenleg a 10.1.0.235 szoft van rajta.P20 proról költöztem át Phone-clone alkalmazással.Hihetetlen!Kb 30 gb adatot 12perc alatt töltött át.Amúgy a Támogatás appban csak 11 hónap gari van,ennek utána kell járni.Amúgy Papír szerint kettő év a telekomon keresztül. .A Mate 20 topikban tobb a hozzászólás.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, mivel nem találtam meg a megfelelő fórumot így itt kérdezném meg mint mate 20 tulaj is.
A kezem ügyébe került egy pixel 5 és valamiért az istennek se akar tölteni a mate 20 as toltokabelekkel, pedig minden eddigi más usb c típusú telefont tudtam vele tölteni.
Egyedül egy utángyártott baseus töltő segítségével tudom tölteni, pedig az autós töltőm is gyári Huawei és persze az sem működik vele.
Tudom ott a gyári toltoje meg ilyenek, de ebben az esetben hurcolhatom magammal mindenhová mert nem fog működni az eddig bevált toltokkel?
Esetleg rendeljek még vagy 2 utángyártott baseus kábelt vagy valami?
A válaszokat előre is köszönöm
-
MAGUS7
tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szita.erno #16495 üzenetére
ahogy sokan mások is..
-
N_A_S
veterán
válasz
bajnokpityu #16494 üzenetére
A programot resteltem csere után, szerintem a telefont nem kell. P10nél sem kellett legalábbis.
-
szita.erno
aktív tag
Samsung A71 ről most váltok mate 20 pro rá.
-
N_A_S
veterán
Kb 1 hete cseréltettem akksit, és nem nagyon érzek változást az előző ~80%-os akksim és a mostani között. Estére simán 20% körülire merül úgy hogy kb napi max 1 órát van használva GPS-re, folyamat mobilneten, vagy wifin vagyok, és nehezen jön össze akár egy 4 órás SOT is. Sztem egy új akkunak nem ezt kellene nyújtanija. Kérdésem az lenne hogy az alábbi képekre hivatkozva kifogásolható a cserélt akku minősége, hogy újra megejtsék a cserét?
-
Skynet258
veterán
válasz
Ádám16 #16491 üzenetére
Javasolja wireless módban, hogy lődd ki a Bluetooth-t, úgy stabilabb lesz (valóban javul valamit amúgy). De igazából huzamosabb ideig nem használtam így sok tapasztalatom nincs vele.
MHL adapter kell hozzá szerintem, anno Samsungnál használtam valami pár dolláros Ali-s változatot, tette a dolgát.
Van abból olyan is amin van még sima USB aljzat és akkor egeret meg bill-t is lehet rátolni.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ádám16 #16484 üzenetére
Nem okostévé? Mert ahhoz nem kell semmi, wireless kimegy a kép. Hagyományos tévéhez kell adapter (lásd videó, mindkét verziót bemutatják).
-
Ádám16
addikt
válasz
Jack Oneill #16487 üzenetére
Hát, mókolással oké lehet a dolog. Egy ideig.
Én nem akarok játszani ezzel, arról nem beszélve, hogy ha egy idő után pl. bebukna a Harmony OS projektje a Huawei-nek, lesz egy (kis túlzással) papírnehezékem (lsd.: Windows Phone készülékeim).Jó ez a Droid nekem bőven.
-
pepetech
őstag
válasz
Jack Oneill #16481 üzenetére
Nem bántó szándékkal írtam. De az írásod elejét cáfoltam meg. Mégpedig "Par hete kozoltek a hirekben, hogy leallnak a frissitesekkel" Ez nem igaz. fontosabb biztosnági javításokat ugyan úgy fog kapni (ha van valami komolyabb hiba) de maga a havi biztonsági frissítéssel álltak le. Az emui részbe nem kötöttem bele
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
patakir1107 #16479 üzenetére
P30 pro-n csináltam de úgy emlékszem erecovery kell hozzá, este ránézek.
-
Ádám16
addikt
válasz
fahrii #16483 üzenetére
Azt mégis ki telepíti majd fel önszántából?
Mármint mivel adna majd az többet a jelenlegi rendszertől? Azzal, hogy nincs GMS? Ennyi idő alatt nem hiszek abban, hogy stabil, bugmentes rendszert összerakott volna a Huawei. Én mindenképp maradok a jelenlegi verzión, ha a következő nagy update már a Harmony OS-hez lesz köthető.ON:
EMUI Desktop módhoz tévére kötésnél HDMI - USB-C kábel szükséges? A töltőhöz kapott gyári USB-USB kábel nem elegendő ehhez? -
Jack Oneill
veterán
válasz
pepetech #16480 üzenetére
[link]
Ezert mondtam, hogy olvasd megegyszer, mit irtam.
Android 11 nem lesz jelen allas szerint, hanem 10-re epulo EMUI 11 lesz.
En nagyon orulnek, ha ez valtozna, de jelen allas szerint ez a helyzet, 2 ev foverzio frissites ide vagy oda.De azt kivanom, hogy neked legyen igazad es megkapjuk 🙂
-
pepetech
őstag
válasz
Jack Oneill #16475 üzenetére
Akkor annak a cikknek ess neki még egyszer. Azt írták, hogy a biztonsági frissítések fognak megállni/belassulni. Az emui 11 ugyan úgy meg fog érkezni.
Illetve androidos berkekben mindig 2 fő verziót frissitenek utána leállnak. Ilyen ez a pop szakma.
-
patakir1107
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #16467 üzenetére
szia, tudnál kérlek leírást küldeni ehhez a módszerhez? nem gond ha angol, viszont én nem találok semmit XDA-n. Köszönöm előre is.
-
depence
tag
Köszönöm a válaszokat! Igen, olvastam én is, hogy leállnak a frissítésekkel, de az Android11 v. a HarmonyOS t is írták pár helyen, hogy megkapja.
Azért érdeklődtem, mert váltáson gondolkodtam... -
depence
tag
Sziasztok! A Mate 20 pro-tok fog még kapni Android 11 et?
-
keke25
csendes tag
-
patakir1107
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket. Az eRecovery módba sajnos nem tudok belépni, minden esetben az első képen látható képernyő jön fel...
Az elsőnek javasolt otg/dload módszerről viszont nem igazán találok semmit xda-n... -
cssaszi
tag
válasz
patakir1107 #16466 üzenetére
Szia!Itt egy videó az erecovery módba lépésről [link] Ha sikerül belépned akkor a legfelső menüpontot válaszd.Saját magától letölti és telepiti a legújabb android verziót a telóra,persze csak azt ami kompatibilis a telóval.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
patakir1107 #16466 üzenetére
Ezt szerintem csak otg pendrive és dload módszerrel lehet visszahozni. Fontos, hogy mi volt rajta milyen régióval pl. 10.1 és global dual sim LYA-L29
Az xda-n találsz leírást hozzá. -
patakir1107
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
A telefonom egyszer csak lefagyott, kikapcsolt és azóta nem tud rendesen bootolni.
Bekapcsolás után a következő kép fogad:
Akár az (1) akár a (2) instrukciót követem, a következő képernyő jön be:
Ha a PC-hez csatlakoztatom, akkor a power + hangerő le gombbal be tudok lépni fastboot módba, de semmi másra nem vagyok képes:
Bár nem értek hozzá túlzottan, de azt hiszem, hogy valahogy az android rendszer esett össze. Próbáltam megoldást keresni arra, hogy újra telepítsek rá egy offical android ROM-ot, de semmit sem találtam... (a bootloader egyébként zárva van).
Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával? Ha igen, és tudja a megoldást, lenne olyan szíves, hogy leírja?
Köszönöm szépen előre is,
Róbert -
mjani1172
addikt
válasz
bajnokpityu #16455 üzenetére
Kösz, akkor lehet nekiállok hétvégén.
-
N_A_S
veterán
Használ valaki ilyen Xiaomi vezetéknélküli töltőt a telóhoz? Mik a tapasztalatok? 15W-os töltés megy vele?
-
-
pepetech
őstag
válasz
mjani1172 #16453 üzenetére
Este meg voltak takarítva. Séta előtt szakszerűen zsebbe dobva a 2 telefont mentünk párommal fotózni
. Mivel a mate 40 pro most a fő telefon az jobban össze van tapicskolva de fotózás előtt egyiket sem töröltem meg. Illetve nem vagyok fényképész sem így mind remegő kézből készült. Próbáltam előnyös és nem előnyös fotót készíteni 😁
-
N_A_S
veterán
Az AOD mennyire eszi akksit?
-
mjani1172
addikt
válasz
Zsoleszhun #16439 üzenetére
A 10.1 es a legújabb szoftver most a telefonra?
Én 9 en ragadtam szándékosan, (mert minden tökéletes) de ha a legújabbra frissítve is működik a hangrögzítő ilyen szuperül, akkor frissítenék. -
mjani1172
addikt
válasz
bajtokarpi #16448 üzenetére
Nekem akkor ilyen ha nem tiszta az üveg.
Bár gondolom, hogy a kolléga alapos volt, és megtörölte, de lehet mégis maradt rajta zsír, ez a zöld autós képen kivehető. A szemből jövő fény csúnya fátyolt húz. -
Hoes
aktív tag
-
-
bajtokarpi
őstag
válasz
pepetech #16445 üzenetére
Sziasztok!
Nos ezek a képek hűen tükrözik, hogy nekem mi a bajom a Mate 20 Pro képeivel. Mintha egy fátyol lenne az összes képen. Éles, de mégsem az, olyan tompának hat az egész. Szerintem ezt az új 10-es rendszerrel hozta magával. Nagyon jó lenne ha a Huawei mérnökei is látnák ezt, és reszelnének a kamera software-én, mert bizony lehetne mit.
-
pepetech
őstag
válasz
koxmatyi #16339 üzenetére
Mate 40 Pro képek: [link]
Mate 20 Pro képek: [link]
Sajnos csak fotókat csináltam plusz nagyon időm sem volt blogszerűen feltölteni de remélem így is megfelel
A kacsás fotó 30x zoommal készült az a mate 20 pro maximuma így a mate 40 pro-t is úgy állítottam illetve a faragott tündér mind a 2 telefon esetén 5x zoom a többi mind automata mód semmit nem állítottam
-
pepetech
őstag
válasz
koxmatyi #16399 üzenetére
Ha jól értelmezem az akkumulátor menüt akkor aksi terén a 6 órás mate 20 pro SOT ideje egy kicsit túlszárnyalja ez a vadállat 😁. Holnap megyünk kirándulni párommal igaz legyalultam a mate 20 pro-t de annyira beüzemelem hogy pár fotót lőjek azzal is.Lábjegyzet. A GMS sem hiányzik de ha van olyan alkalmazás amihez mégis kellene vagy egy VMOS PRO nevű alkalmazás ami segít. Én így játszok a war robots nevű játékkal mert kell a Google fiók hozzá. Minden más beszerezhető mondhatni a petal search nevű appal. De ez az én használatom
-
haladó
tag
válasz
Zsoleszhun #16439 üzenetére
Köszönöm. Kár hogy 9.0 nincs a listán.
-
haladó
tag
Sziasztok,
9.0-ra van működő hivásrögzitő?
a HwCallRecorder.apk nem találtam playstoreban. -
gegekutas
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!Elsőre jó ötletnek tünt.
-
rdt89
addikt
válasz
gegekutas #16428 üzenetére
Szerintem is a többiekkel egyetértve a Mate 20 Pro jobb választás. A 4G-s Mate 20X-et nem hozták be hazánkba, pedig arra én is vevő lettem volna.
Esetleg ha a GMS hiánya számodra nem nagy kompromisszumkötés, egy P40 Pro-t is megnézhetsz, már 160-ért az is van HA!-n garanciába, alig használtam és az a telefon kamerában egy szörnyeteg.
-
N_A_S
veterán
Használ itt valaki moddolt GCam-et? Tudtok linkelni egy működő verziót?
[Itt] nézelődöm de elég bonyolult egy oldal.
-
gegekutas
aktív tag
Üdv.Nem találtam topikot a mate20x 5gnek ezért írok ide.Érdemes e még megvenni,a telekomnál most 149ezer lista áron előfizuval.Most p20pro van de már több mint két éves.Még erre befizetnék ha kap frissitéseket.
-
spileraaa
senior tag
A vezeték nélküli töltés jobban kíméli a telefon aksiját?
-
spileraaa
senior tag
Márciusban jön rá frissítés?
lehet jobb ha megvárom hogy lássam mit szarnak el vele
és ha minden okes csak utána cserélném le a mate 10 pro telefont mate 20 pro -ra -
etnies
senior tag
Beadtam a körúti Huawei szervizbe a telefont, 4500 Forintért cserélik az aksit, valami akció van jelenleg.
Ezért olcsó, de sajnos lassú is. Remélem holnapra kész lesz.
Telefon továbbra is karcmentes, nem kértem az ingyen fóliát sem, átvevő hölgy csodálkozott is, hogy karcmentes a telefon, pedig csak zsebben hordom, több mint két éve. -
spileraaa
senior tag
Van olyan program amivel le lehet tesztelni hogy milyen állapotban van az aksi?
ha igen melyik a legjobb? -
spileraaa
senior tag
Huawei Mate 20 pro telefont vennék (hardverapro-rol)
de nem tudom kiválasztani a használtak közül melyik van a legjobb állapotban
valaki aki jobban ért a telefonokhoz segítene nekem ebben?Samsung A71 -hez képest ez sokkal jobb telefon nem?
-
etnies
senior tag
válasz
pajorgergo #16361 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, használok Anker PD töltőt, arra gyorstöltést ír ki. Nem olyan gyors, mint a nyári, de gyors.
-
Szpisti
addikt
válasz
bajnokpityu #16409 üzenetére
Bátorkodom gariztatni, mert már jónéhány fórumtárs sikerrel megtette. Sőt valaki még írta is, hogy a Huawei-es szervizes még javasolta is, hogy gari vége előtt érdemes.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
Ez csak a kivehető akkukra volt igaz.
-
z67
őstag
válasz
Amelyik készülékben nem tudod magad cserélni, ott fődarab, ebből következően a teljes garancia időtartama arra is vonatkozik.
-
válasz
bajnokpityu #16407 üzenetére
A termék részét képezi nem? Bevált szokás garancia idő lejárta előtt 1 nappal bevinni a készüléket akku cserére. Én eddig az összes készülékemnél eljátszottam ezt, itt is elfogom.
-
pauldzs
csendes tag
Sziasztok, most voltam a szervízbe Huawei Hillside csak ajánlani tudom. Garancia idő vége előtt vagyok. Délután 1kor vittem be hogy be van égve a kijelző és az akksi 83%on van kapacitásban. Kellett a Telekomos jótállási jegy, de délután 5kor hívtak hogy mehetek érte. Kicserélték az akksit, kijelzőt, és az első szenzorszigetet is mert a teszt hibásnak jelezte, ebből semmit nem érzékeltem. Az új alkatrészekre újraindul a két év gari. Hibátlan volt a kiszolgálás.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Ki milyen jó fóliát javasol aliexpresszről? Vettem hydrogel foliat ra, de felnyomja a tok. 5. Napja van rajta de mar a szelen korbe engedi el a ragaszto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest