- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rise17
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Update: multhét csütörtökön felvették a telefont,ma megkaptam.
Amivel leadtam: Beégett kijelző,tompa hangszoro,tompa kamera,és gyenge aksi
Eredmény: Uj kijelző,uj hátlap,uj keret,zsír uj kamera modul,(nem csak a hátlap üveg)felsó-al só hangszoró csere,illetve uj akkumlátor! mind ezekre 2 év garanciával!
nálam ez 10/10 -
spartan44
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Helló!
Az elmúlt években én kétszer használtam ezt a szolgáltatást (egyszer gluegate, egyszer meg meghibásodott kijelző miatt), mind a két alkalomról csak és kizárólag pozitív véleményt tudok mondani.
Kb. 1 hét alatt lement az egész, első esetben egy teljesen új telefont, utóbbinál komplett kijelző + akkumulátor cserét kaptam.
Március 21-ig van garancia ha jól tudom az én készülékemre, erősen gondolkodok rajta, hogy a lejárta előtt szólok nekik, hogy mostanság egyre jobban merül a telefon, hátha tényleg megint cserélnek egyet az akksin és akkor az nekem is még egy jó 2 évig tutira elég lesz. -
pgemil
aktív tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
A Huawei garancia hosszabbításával (2021.03.01) egy hete vittem a tmx-hez a telefont ujjlenyomat érzékelő sokszor nem old fel és akkumulátor gyorsan merül gondokkal.
Komplett elő és hátlapot cseréltek akkuval együtt kb. 3 óra alatt.
Gyakorlatilag (majdnem) zsír új készüléket kaptam vissza!
Ma viszont akciójuk is van a hónap utolsó péntekje miatt. -
N_A_S
veterán
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Ahogy halottam a Huawei most nagyon teper... A háztól-háziggal nincs tapasztalatom, nekem fehérváron 3 nap alatt cseréltek akkut, de hétfőn vittem be, és akkor jobban be vannak havazva. A kijelződet is tuti cserélnék. Érdemes megcsináltatni szerintem. Sztem cakk pakk max 1 hét, vagy még kevesebb
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest