Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Kérdés :
Emui 12 van a telón, most. Factory resettel ugrik a GMS róla vagy mivel ez azzal jött ki megmarad? -
cinikis
tag
Van a gyárinál jobb kamera szoftver?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Azurooandrew #17992 üzenetére
Semelyik. Szervizes kollega is leirta anno. Ezek csak korulbeluli ertekek, nem veletlenul merik be muszerrel az ilyet.
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok, az akkumulátor állapotának megállapítására az AccuBattery a legalkalmasabb/legajánlottabb applikáció? Vagy a Device Info HW akku modulja is megbízható ebből a szempontból? Köszönöm
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Az android auto alkalmazásban nem lehet beállítani pl hogy az igo navi progi is látszódjon elinduljon.? Vagy csak azok a progik mennek amik láthatóak az android auto alkalmazásban? -
-
hari73f
aktív tag
fél óra teszt....
na ezért ezt nem gondoltad komolyan..
(igen felületes vizsgálat)25 éve mobilozom, jómagam is vagy 80 okostelefont használtam
(általában 3-4 egyszerre)
de napok kellenek mire értékelni tudok egy újabb készüléket a kezemben.
úgy hogy rendszerint előre tanulmányozom a teszteket, doksikat -
-
Fifi
őstag
Én még a Samsung S20 ultrával kacérkodtam anno, de nincs Face ID, sem infra, az ujjlenyomat olvasó sem optikai. Az újabbakban meg már memóriakártyát sem tudok tenni ...
-
válasz
KKrisz751 #17970 üzenetére
Hasonló helyzetben voltam én is. Váltottam volna a m20 pro-rol, de nem volt mire. Pár hónap alatt járt nálam egy Oneplus 8 pro, P40 Pro, Pixel 6, i13 pro, sajnos egyik sem vállt be. Végül egy jó áron megcsípett S21+ lett az utód és nagyon szeretem, már fél éve. :)
Sajnálatos ez a Google mizéria a huaweinél, a P40 Pro tökéletes lett volna GMS-el. :( -
Fifi
őstag
válasz
Nagyon jól összerakták anno ezt a telefont.
Én is már többször eljátszottam a gondolattal, hogy lecserélem, de nincs olyan készülék jelenleg, amiből valami ne hiányozna, ami a Mate 20 Pro-ban van! Mindig valami kompromisszumot kellene kötni.
Amíg tudom használom, szervizben akkumulátorcserét tervezek majd.Garmin Fenix 6X Pro órával nekem tökéletesen működik, igaz ez a vérnyomásmérés nem tudja, de számomra az a funkció nem hiányzik még így 46 évesen.
-
hari73f
aktív tag
válasz
és leírtad a lényeget:
nincs gondod a telefonnal.bezárnád magad az IOS-be? töméntelen pénzért.
új Huawei-ek? Nincs GMS. a mókolás gagyis kissé. nem működik rendesen.
Legújabb Honor. esetleg. ismét méregdrágán, ha minőségi ugrást akarsz.Csúcshardveres telefonok? Samsung régóta túlárazott.
Többi?
Túlmelegedő Snapi 888, Snapi 8gen1 SOC. És soknál még az IP68 védelem sincs. -
KKrisz751
aktív tag
Hali.
régen jártam erre. Azóta sincs bajom a mate20 pro val. Ellenben mivel kijövetelekor vettem lassan 4-5 éves a teló.
Viszont mire lehet lecserélni? Mi az ami kb ugyan ezt minimum tudja?
Mind fénykép mind videó és mind képminőség, felbontás terén?nem feltétlen huawei és nem feltétlen android a lényeg, és nem feltételn kínai. Csak hogy jó és élvezhető telefon legyen ahogy ez is.
Mivel hozzá köthető órában is gondolkodom, így samsung, és apple is szóba jön. Minél több hasznos képességgel. Sajnos a huawei órái nem mindent tudnak ami kellene. (lásd vérnyomás mérés, koromnál fogva, nem hordok magamnál egy hiteles gépet, de közelítő pontossággal ha nem érzem jól magam, nem lenne rossz tudni.. például.)
De aki olyan helyen melózik vagy van reális ismerete a többi készülékről meghallgatnám.
példa. samu 22 plus, vagy 22ultra, almás 13 vagy 13max, stb..Nem bármi áron akarom lecserélni, de most van lehetőségem rá, miért ne tegyem.
-
kattamaki
csendes tag
A bokeh mód eltűnt az EMUI 12 update után nektek is vagy csak én vagyok figyelmetlen?
Köszi. -
Schafranek
tag
Én is váltottam: vettem egy új Mate 20X 5G-t.
Az előd megy vissza a dobozába tartalék készüléknek.
-
Bubu 67
csendes újonc
Mennyiért lehet most egy 2 éves 20 pro-t eladni?
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Mostanaban tapasztaltatok lassulast akadozast fagyast altalanos hasznalat kozben ?
Nalam a legutolso frissites elott kezdte , frissites utan par hetig nem tapasztaltam de most megint visszatert.Kulonosebben nem zavaro mert ritkan csinalja de azert kivancsi lennek nalatok mi a helyzet. Telepitve nem lett semmi ra sem frissites elott sem utana. -
válasz
gthomma #17960 üzenetére
Ja, papíron jobban mutat, de nekem elég volt a 6giga mindig, nem volt vele gond.
Nem fikázom a Samsungot, én is vettem szolgáltatónál egy S21 Ultrát, az valóban jobb, mint eme topik tárgya, de én nagyon szerettem a Mate20Pro-t, hibátlan telefon volt.
A 3D face scanner azóta is hiányzik, azt azért nem dobálják mindenféle telefonokba... -
MiniXD55
tag
válasz
Vizinyenyec #17957 üzenetére
Sziasztok!
Mivel váltottam a trelefonról és maradt amit nem használtam, UV ragasztós üvegfólia, bontatlan csomagolásban egyenesen a hatalmas kína országából.
Ha valaki szeretné, írjon nekem privátban. -
trancee
tag
Sziasztok! Gondba vagyok, nagyon szeretem ezt a telot, de kaptam egy ajánlatot, hogy cserelnenek velem egy Samsung note 10 plus ra.. Hát nem tudom.
Kaphatnek tőletek választ, hogy meg érne e, es hogy jobb az? Köszönöm -
Richee11
senior tag
Mit gondoltok, ezen a tokon keresztül is működik?
Csak mert a fordított töltést valamiért nem sikerült még összehozni.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
A telefon milyen vezetéknélküli töltőt támogat, illetve ti mit használtok?
És az utolsó kérdés, hogy tokon keresztül működik?
-
antal750
aktív tag
Sziasztok valami kis 6-7mb rendszer frissítés érkezett.. Ha jól látom bejövő hívások csengő hang beállítását orvosolja..
-
gorlin
őstag
válasz
Jack Oneill #17944 üzenetére
Köszönöm!
-
SzaSza0909
csendes tag
válasz
gorlin #17943 üzenetére
A notch-tól balra vagy jobbra lehúzva mást kapsz.
A kettő között váltani is tudsz akkor is, ha le van húzva, a képernyő tetején jobbra-balra suhintva.
Elég részletesen, szájbarágósan, átugorhatatlanul elmagyarázta nekem ezt az egész új (iOS-t másoló) újítást install utáni indításkor. Neked nem volt ilyen tutorial? -
gorlin
őstag
Sziasztok,
tudnátok segíteni abban hogy én rontok el valamit vagy valóban a MUI12-es es frissítés után hiába húzom fentről lefelé az ujjam, csak a beállítások jönnek elő az értesítés nem -
anonymus89
addikt
válasz
jencsikdani #17938 üzenetére
Ezt cáfolom páromén egy Spigen "Glas.tR Curved" van már 1 éve és tökéletesen működik.
Többször leejtette a telefont és utojára leesett az üvegfólia, áttisztítottam a készülék kijelzőjét majd simán visszahelyeztem az üvegfóliát.
Azóta is tökéletesen működik és "visszacuppant". -
hari73f
aktív tag
válasz
nebancsa #17939 üzenetére
kicsit olcsóbb mint amit linkeltél, de ugyanaz, csak nem díszdobozos.
[Mate20 Pro tempered glass]nos ősz óta kínában is felmentek az árak. már 4USD szállítással
-
hari73f
aktív tag
válasz
jencsikdani #17938 üzenetére
azt használok.
majd egy éve.ívelt az üvegfólia is.
UV ragasztós -
nebancsa
senior tag
Nálam ez bevált.
[link] -
hari73f
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #17935 üzenetére
én már jópár törött kijelzőt láttam ilyesmi műanyag (PE...stb.) fólia alatt.
pont az a merevség hiányzik belőlük, ami a kijelzőt megvédené a benyomódástól ,
hegyes, éles tárggyal ütközéskor.
ahhoz meg nagyon vastag kellene belőle hogy érdemi energiaelnyelése legyen.az üvegfólia meglehet hogy sugárban reped az ütés helyétől, de megvédi
az LCD-t (digitizer, Gorilla Glass). Filléres dolog cserélni.
(Kínából 1-2USD, de itthon is sokkal olcsóbb mint az általatok említett Clearplex)Írom ezt 30+ telefon aktív használata és min. 80+ törött üvegfólia után.
SOHA nem volt kijelző törésem, még durva esések után sem.
Igaz, ehhez hozzájárul, hogy mindig tokban hordom a telefonjaimat.Ha olyan a környezet, akkor bumper tok.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
jencsikdani #17934 üzenetére
Karácsony előtt rakattam a telefonomra a fóliát,8000 Ft volt akkor.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17934 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak 6000 ft volt 2019 augusztusban nekem.
Mindenképpen megérte mert jó a tapintása, nekem jól működik vele az ujjlenyomat olvasó és megvédte a telefont többszor is. Pl mikor pofára esett a tört kavics ágyba. Sima üvegfólia szinánkosra tört volna ezen pedigcsak pár be mélyedés volt a kavicsok éles sarkánál. Abból is a már csak 2 db látszik az is alig. -
válasz
jencsikdani #17931 üzenetére
MM-os clearplex nekem bevállt.
-
jencsikdani
tag
Sziasztok Mate 20 pro-hoz tudtok ajánlani valami jó előlapi és hátlapi fóliát ? hátlapi eddig szinte mind jóvolt , viszont előlapiba az összes sajnos feljött sarkoknál.
-
Jack Oneill
veterán
Latom, beindult az update. EMUI 12 utan ujabb update.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg off topic, de tudtok ajánlani valami jó állványt (tripodot) ami ár érték arányban jónak számít?
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Tegnap éjjel frissült a telefonom. Ma reggel 2x elment a térerőm, majd visszajött. Most elment megint és hiába csinálok bármint nem jön vissza. Sim kártyát mutatja, de x van a térerőnél.
Van összefüggés vajon?
Újraindítás sem oldja meg.Repülő mód be és ki megoldja! Azonnal visszajön.
Köszönöm
-
válasz
Gabengocia #17924 üzenetére
Én a gyárival, Pro mode-ban....ha van rá idő, a te esetedben ennél a képnél volt.
Bár néha auto mode-ban is sikerült jókat lőni... -
Gabengocia
tag
[link] ez egy imágó.
Ti is a gyári alkalmazással fényképeztek, vagy van valami jobb? -
eddieke666
aktív tag
válasz
jencsikdani #17922 üzenetére
Néztem,még nem érkezett meg.Majd ideér,ilyenen nem idegeskedem.
-
jencsikdani
tag
válasz
eddieke666 #17921 üzenetére
a frissitést a My huaweibe is nézted ? nekem már több mint egy 1 hete megjött mate 20 pro-ra.
-
Zodiacus
tag
válasz
eddieke666 #17919 üzenetére
Ezt a beállítást elvitte a frissítés.
-
eddieke666
aktív tag
Nekem mate 20 pro van,
de szerintem sem lehet körbe görgetni.Bocsánat lehet,abban az esetben ha be van állítva,és csak egy irányba görgetsz.Főképernyő ciklikus ismétlését be kell kapcsolni a főképernyő beállításai között. -
Zodiacus
tag
válasz
Jack Oneill #17916 üzenetére
De lehetett. Viszont a menüből eltűnt ezen lehetőség beállítása.
-
Zodiacus
tag
Frissítés után nem tudom a képernyőt körbe - körbe görgetni. De a be állítást sem találom.
-
raven12
senior tag
Nekem is bedobta az EMUI 12 update-t a teló, még várok 1-2 véleményt...
Nekem egyébként szerviznapos akksicsere után is kellemetlen mértékben merül a teló. Kéne egy factory reset, mi? -
hari73f
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #17904 üzenetére
Jó ötlet
-
Szpisti
addikt
válasz
Vizinyenyec #17908 üzenetére
Esetleg ezzel próbáld meg: [link]
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17906 üzenetére
Én is rágugliztam már de semmi. Azt hittem a gyerek nyomott el valamit, a kamera appot már visszaállítottam alapra mindenhol és semmi. A korábbi lassitott videókon sem tudok állítani. Viszon a google fotókban még lassitott videó, tudom is állítani, de az újat nem. Az a fura nem vagyok egyedül, korábban tabletgenius is jelezte, nála is eltünt ez az opció.
Esetleg tud valaki egy kamera appot amivel tudok lassitot videót csinálni? Eddig csak olyat találtam ami a sima videót lelassítja. -
antal750
aktív tag
válasz
Nekem is most érkezett Telekomos
-
jencsikdani
tag
válasz
áh igen nekem most jött meg, esetleg a lassitásra még az egész telefon visszaállitás szerintem. nagy frissitések után amúgy is ajánlott visszaállitani a telefont, más ötletem rá nincsen , google-n se irnak hasonlót se hogy ilyen bajuk lenne.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Sajnos amiért vártam az frissítést nem oldotta meg a problémámat. Továbbra sem tudok valamiért lassított videót csinálni, csak 960 fps-t a többinél nincs ott az állító csúszka és sima videó lesz. Viszont a neve továbbra is slo_mo_vid. Nem értem mi lehet a probléma
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17902 üzenetére
My huawei app/támogatás/frissítés
Mindig ott keresem mert ott megtalálja a beállításokban meg nem -
Jack Oneill
veterán
válasz
Vizinyenyec #17901 üzenetére
Na szuper 🙂
Remelem nem lesz csalodas es tetszteni fog neked is.
Nyilvan nem eget vero valtozasok, de orulunk. -
jencsikdani
tag
válasz
Vizinyenyec #17901 üzenetére
miről tudtad frissiteni ? telefonon rendesen bedobta vagy hisuit ?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
jencsikdani #17900 üzenetére
Amióta Jack Oneill írta hogy megkapta minden nap nézem de ma végre nekem is megjött
most jön lefele
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest