Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
fpatrik17 #15191 üzenetére
Én maxon használom, többek közt azért vettem ezt a telefont, mert ekkora a felbontása. Nyílván ha tudja, akkor használjuk is ki. Én amúgy is minimumra vettem a betűméretet is, hogy több információ férjen ki a kijelzőre.
Nekem így is jó az akksi használat, nem tudom mennyit nyernél vele, ha nem max felbontáson használnád. -
RR-13
őstag
El voltam utazva, és alig voltam itt, ezért most írok.
Nálam, ha akarna sem tudna már frissíteni, mert tiltottam a Szoftverfrissítés appot a Rendszer alkalmazásokban.
2 naponta rádugom a HiSuitra a PC-én, és ott keres, de most pl. nem talált semmit sem még.
A 359-es szerintem csak azok kapták meg, akiknek előtte a 347-es volt fenn, mint nekem.
Így vettem észre itt is korábban, hogy a 358-ast nem a 347-esre érkezett másoknál, hanem talán a 346-osra?Amennyiben a telefonod leszedte a 10-est, akkor biztos nem fogja már felajánlani, ha lenne sem egy újabb 359-es stb...
És ami viszont új dolog nekem (is), és kipróbáltam, hogy ha visszamásolom a felvett hangfájlokat a Sounds -- CallRecorder mappába, és ha előtte a hívásnaplót is visszatettem már a fenti app-al, akkor valóban látja a mappában a visszamásolt felvételt, és látható a hívásnaplóban a nyilacska is, amivel indítható a felvett beszélgetés.
Egyébként Full reset után nem szoktam visszatenni a telefonomra az esetlegesen rögzített beszélgetéseket, hanem törlöm, vagy a gépre mentem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
bajnokpityu #15193 üzenetére
Kösz a válaszokat!
-
bajnokpityu
félisten
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #15189 üzenetére
Rosszul irtam. Szoval olyan felbontast nem tud, mint a nagy testver.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Litván Zongora #15187 üzenetére
Probaltam. Szamomra addig felejtos, amig Full HD felbontasban nem tud feltolteni tartalmat.
-
gleni
csendes tag
Sziasztok. Meg tudnátok mutatni, hol, hogyan kell ezt a facebook tiltást megcsinálni?
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz
McSico #15185 üzenetére
Nálam még 10.0-nál csinálta. 2-3 órás háttérben futás volt nap végére. Letiltottam és azóta újra jó az üzemidő, a 10.1-gyel pedig még javult is.
Viszont ami bosszant, az ez az üzenet az értesítések között. Minden este mikor bekapcsol a "Ne zavarj" mód. Ezt hogy tudom kilőni?
10.0-nál egy darabig ugyanígy zaklatott a Messenger miatt.
-
McSico
senior tag
Én letiltottam a facebook-ot, azóta hozza a szokott aksi időt. Reggel 9-től mostanáig 50%-on vagyok, és ma volt navigáció is, meg netezés rendesen. Illetve kamera, videó stb.
Az a fostalicska program csinált 4-5 órás CPU használatot a semmire. Most már nyugi van, letiltottam hogy a háttérben fusson stb. Ha megnézitek a play store értékeléseket, sokan panaszkodnak hogy zabálja az akksit, sőt van akinél a tárhelyet is.
Egyenlőre még nem jött rá javítás.Más is írta korábban, hogy neki is a fész zabálta az akksit.
-
Fifi
őstag
Nálad most sem akar frissíteni?
Engem már halálba idegesít és gondolkodom egy facory reseten ...
Nálam 358-as végű 9.1-es EMUI verzió van, szerinted HiSute-tal lehetne 359-re még felfrissíteni?
Reset után, ha visszamásoltad a hívásnaplót és a rögzített beszélgetéseket, akkor azokat most is le tudod játszani a hívásnaplóból vagy csak a reset óta bonyolított hívásaid jelennek meg ott?Előre is köszi a válaszokat!
-
Szpisti
addikt
Hát aki valamilyen hiba miatt (merülés, egyéb anomália) miatt visszaállítaná régebbi rendszerre a telót, az előtte tegye meg, hogy csinál egy gyári visszaállítást, hátha rendbejön. (A merülés szerintem tuti frissítési anomália, mivel nekem és sokaknak nem merül jobban a 10.1-el, sőt talán még jobban is bírja) A downgrade ugyanúgy teljes adattörléssel jár, akkor már belefér ez is... Szvsz.
-
xtmod
senior tag
nálam eddig három hiba. üzenetek csak a háttérben, dupla gyors merülés, töltéskor melegszik, mint a kályha.
-
Skynet258
veterán
A sima USB-C/HDMI csak a telefon képét tükrözi ki, ha a desktop módot szeretnéd használni akkor vegyél egy ilyet, 2000Ft alatt van. Anno használtam ilyet S8-hoz, működött szépen. Ha bedugod az USB-C kábelt (amibe a töltőbe megy) akkor bejön a desktop mód, ha nem, akkor csak tükröz.
Ebben a videóban be is mutatja a srác mire gondolok tükrözés/desktop mód alatt. Igaz Samsung, de a logika ugyanaz.
Vagy: veszel egy Miracast dongle-t a monitorba, a tévémre megy szépen vezeték nélkül is a tükrözés/desktop mód. Csak abba ugye alapból benne van a dongle, ellentétben a monitorral, oda külön megveszed. Azt olyan 4k körül láttam Alin. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Jack Oneill #15179 üzenetére
42mA egy nap alatt. Pont 1%.
Ettol függetlenül vagy másfélszer olyan gyorsan merül mint egy hete 10essel.
Hogy kell 9re visszarakni? Ha már vissza állítok, akkor hagy szóljon.. -
Jack Oneill
veterán
válasz
bajnokpityu #15178 üzenetére
Hát azért használja, ha megnézed a háttérben eltöltött időt, kevesebb manuális alatt.
-
Szpisti
addikt
válasz
Jack Oneill #15176 üzenetére
A facebook nekem már nagyon régóta úgy meg, hogy kézin minden off, értesítesek off és a háttéradatok is off. Így csak akkor fut, ha elindítom. Nem is meríti feleslegesen...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #15174 üzenetére
Annyi megjegyzes meg, hogy most par napja igy manualis kezelessel megy, talan jobb lett, hogy kordaban tartja az appokat. Most osszehasonlitottam kicsit jobban, valamit azert hasznal ez. Ti hogyan hasznaljatok?
-
rdt89
addikt
válasz
Szpisti #15142 üzenetére
Nekem a duplakopp azért hiányzik, mert ha nem akarom feloldani a telefont akkor ne kelljen már ujjlenyomatoznom vagy arcfelismerőzni, csak reflexből 2-szer kijelzőre pöttyintek és megjelenik minden.
De áthidaltam a duplakoppot szerencsére egy okos, ablakos tokkal, ez majdnem olyan.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
bajnokpityu #15154 üzenetére
Nekem is bitangul merul (sima Mate 20)
Allando nettel es nyomkodassal estere 85% volt regen, most ezzel szemben 50% Amit latok, hogy a facebook zabal, mert jelez is ra a rendszer. Most annyit csinaltam, hogy az app kezelés manualisra tettem automatarol. Így mar nem jelez a facebookra legalabb, de hasonloan merul. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
zsamiatt #15171 üzenetére
Hát ha épp nincs neki Bluetooth-os és nem tervez emiatt venni akkor érdemes olyat amin van több, USB HUB nem mindig működik rendesen, ezért szereztem én is olyat amint több USB port van.
Én amikor nyaralni megyek akkor viszem még magammal és este arról.megy a Netflix / HBO GO. Viszont a Horizon GO nem működik így. "Külső kivetítés nem támogatott" szöveggel nem engedi asztali módban. -
Zoltn
senior tag
válasz
pajorgergo #15170 üzenetére
Köszi a választ!
#zsamiatt: Igen, azok vannak, csak egy usb-c-hdmi átalakító kéne, csak azt kéne megtudnom, hogy mind jó lehet, vagy speckó átalakító jó csak.
-
zsamiatt
őstag
válasz
pajorgergo #15170 üzenetére
vagy brutuszos egér és bill és akor nem kell semmi csak az usb3 monitor, netán egy usb3 dokkolo
-
pajorgergo
aktív tag
Én használom monitorra kötve , kínai AliExpress-es nekem működik (úgy keress rá hogy "dex", ha azt támogatja akkor az EMUI desktop-ot is fogja).
Ami fontos, hogy ha billentyűzetet és egeret is kötnél rá akkor kell plusz táp kábelt dugni az átalakítóra.
Olyat érdemes venni amin van minimum 2db USB 3.0 1db USB-C meg a HDMI -
Fifi
őstag
válasz
bajnokpityu #15167 üzenetére
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15154 üzenetére
Az első kb 1 hétbe nekem is merült nagyon. De aztán 2x 100ig töltöttem meg rajt hagytam még egyideig úgy 20ra és most jobb mint bármikor
-
czeban
csendes tag
9.1.0 emui-ra tettem vissza.
Nekem több rossz volt a 10.1-ben mint amit nyújtani tudott. A színes aod nem érdekel mert nem is használom. Ujjlenyomat animáció szintén érdektelen. De a gyári hívás rögzítést teljesen lekapcsolták, amivel még együtt tudtam volna élni, de a brutális aksi merülést már nem tudtam lenyelni.
Amúgy szuper teló mert mióta megvettem nem volt hard reset (másfél év), csak 5 nappal ezelőttig mikor azt hittem, hogy segíteni fog helyrerázni az aksi időt.
Jah és ha mentést készítesz, adatokat is vissza lehet állítani. -
RR-13
őstag
válasz
czeban #15162 üzenetére
Úgy látom páran még megbánták.
Ez nekem elég is volt, hogy ne érdekeljen egy jó darabig a 10.1 -es update
Azért a 9.1-re engeded frissíteni? Azzal nincs gond. (már, ha nem úgy értetted a 9-et, hogy az 9.1)Sosem értettem, hogy a frissítésekkel miért kell elrontani egy megszokott helyen lévő funkciót, vagy azt átrakni másik menü részbe, vagy átnevezni ahelyett, hogy csak az új funkciók hozzáadásával foglalkoznának, meg a meglévő hibákkal
-
czeban
csendes tag
válasz
bajtokarpi #15153 üzenetére
Igen, először 10-re majd azutan 9-re. Hisuite appal csináltam. Kb 30 perc volt a teljes downgrade android 9-re. Eddig 30%-ot csökkent az aksi, 10.1 alatt ez legalább 50% volt.
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok! Type-c hdmi vel valaki használja monitorra kötve a telót? Bármilyen usb-c --- hdmi átalakítóval működik?
Köszi!
Z. -
Szpisti
addikt
Nálam ugyanannyit bír a teló, nem lett se jobb, se rosszabb...
-
Fifi
őstag
válasz
bajtokarpi #15153 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
HiSuite-tal vagy más módon történt a downgrade?
-
bajnokpityu
félisten
Allhatok neki megint.. Kitalalni mitől merül..
-
czeban
csendes tag
válasz
bajnokpityu #15148 üzenetére
Akkor nem csak nálam van az aksi merülés! Délután visszatértem droid9-re. Nem merül úgy a telefon, mint 10.1 alatt, és újra van hívás rögzítés!
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Első pár napban nálam is merült, aztán beállt, és 1-1,5 napot kibír most. Viszont ha bekapcsolom az AOD-ot, na akkor Titanic.
-
dutrás
őstag
válasz
Nálam tivábbra is sima másfél két nap. Pedig most igen sokat van használva
-
bajnokpityu
félisten
Nagyon durván merül a 10.1
-
KKrisz751
aktív tag
Hello.
Nagyon régen jártam erre, nem voltt bajom a telóval, így nem kellett help. Viszont most kell.
lejött a 10.1 nekem is. Aztán lecserélte a google (valami)-t a huawei today-re...
Hogy tudom vissza állítani, hogy a google valamije jöjjön be?
Ne röhögj, tényleg nem tudom mi a neve. -
Szpisti
addikt
válasz
geryboro #15143 üzenetére
Hát nekem is nagy kezem van.
De még sose jött elő véletlen ez a rajzolás véletlen, ha nem írod meg a múltkor, nem is tudom meg, hogy van ilyen... Nekem is van rajta fólia, ez a MM-es clearplex, ez is hydrogel. Esetleg a kesztyűs mód nincs bekapcsolva? Bár nekem azzal sem jön elő...
-
válasz
Szpisti #15139 üzenetére
nem, nincsenek butykos ujjaim,
egeszseges ferfiemberes acelkemenysegu visrliujjaim vannak.
hydrogel folia van a telon, ugyhiszen nem zavaro tenyezo.
neztem, minden lehetoseg ki van kapcsolva, es rajzolok.
ma gepeles kozben 2x fordult elo, hogy gomb nyomas helyett elkezdtem rajzolni.
youtube gorgetes kozben 1x, fb webes gorgetes kozben szinten 1x.
k*rvara zavaro tud lenni, foleg ha valamit gyorsan kell intezni,
es nem ugy erzekel ahogy elvarja az ember..
hihetetlen hogy igy eltudnak barmolni egy fw-t. -
Szpisti
addikt
A dupla koppos általában csak azoknak hiányzik, akiknek sokáig olyan telójuk volt, amiben benne volt. Lehet, hogy én ezért nem hiányolom.
A 3D arcfelismeréses feloldás sokkal gyorsabb, de ha a bekapcsológomb megnyomását is soknak találod, akkor az ujjlenyomatos feloldás egy érintéssel még gyorsabb is a duplakoppos feloldásnál. Szerintem.bajtokarpi: Ha hiányzik, tegyél fel egy másik kamera appot, pl. Manual Camera DSLR, az tudja ezt és kb. mindent IS.
-
-
rdt89
addikt
Azért egy dupla koppos kijelző ébresztés beleférhetett volna ebbe a frissítésbe. Vannak középkategóriás Huawei készülékek amiknél jelen van és régebbiek mint a Mate 20 Pro.
-
Szpisti
addikt
válasz
McSico #15137 üzenetére
Nálam sem lehet sehogyansem kikapcsolni, simán lehet, hogy ez egy hiba a firmware-ban, és később javítják. (mondjuk akit zavar ez, az jelenthetné a Támogatás appban.)
Viszont most vagy 3 percen át próbáltam "véletlen" előidézni, de sehogyan sem sikerült az ujjaimmal, sem a körmömmel, sem erősen, sem sehogy, a koppintásos rajzolás csak a bütykeimmel sikerül, nem tudom, hogy greyboro-nak hogyan megy annélkül is... Lehet, hogy kicsi és bütyök-keménységű ujjai vannak? Mert ugye, nem erősséget érzékel, hanem azt, hogy egészen kis felületen érintkezik a képernyővel a bőr, ahogyan a bütykeinknél, az ujjbegy meg ugye nagyobb felületen. Esetleg nincs fent valami vastag üvegfólia a kijelzőn ami megzavarja az egészet? -
McSico
senior tag
Csak annyi csavar van benne, hogy 10.1-ben a kisegítő lehetőségeknél nincs ott az osztott képernyős mód. Illetve a kereső sem hozza be, legalábbis nálam.
Valami pöcköt valahova eldugtak. Megnéztem én is, ki van nálam kapcsolva minden és tényleg rajzol, 10.0-val nem rajzolt.
De ha nem mondják itt a többiek észre sem veszem. Véletlenül még nem sikerült rajzolni a képernyőre.Persze, olyan van, hogy multi-ablak. Azt ha kikapcsolom ugyan úgy rajzol. Az oldalsó dokkolósávot kapcsolja ki, illetve be.
-
RR-13
őstag
válasz
Vizinyenyec #15134 üzenetére
Esetleg, az Intelligens képernyőképen kívül még, a Mozgásvezérlésben az Osztott képernyős módot és az Alkalmazások megnyitását kapcsoljátok ki, és elvileg nem fog rajzolni többet semmire.
Nekem nem rajzol, ha ezek ki vannak kapcsolva.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #15129 üzenetére
Valamit még ki kell kapcsolni. Kb 1.5-2 hónapja ez volt téma. Akkor írta valaki hogy mit kell még kikapcsolni az intelligens képernyőképen kívül. Kipróbáltam működött, cdak visszállítottam mert szoktam képernyőképeket csinálni csak sajnos elfelejtettem mi volt az és nem is találom a keresővel
-
Krinyo
senior tag
válasz
djsweetboy #15132 üzenetére
Ezeket a funkciókat ki lehet kapcsolni, ha nem akarod használni... a billentyűzet "rajzolást"" is.
-
djsweetboy
csendes tag
Nem tudom, hogy miről beszéltek. Nekem 10.1 van, de semmi rajzolás nincs.
-
Szpisti
addikt
Igen, én már 10.1-en vagyok, de el tudom képzelni, hogy ha 10-re downgrade-el az ember, utána újra lehet 9.1-re tovább...
Mondjuk én soha nem csináltam downgrade-et, és nem is fogok. Én frissíteni szeretek mindig, a legfrissebb, legújabb funkciókért... Sose volt egy telefonommal még olyan dolog, hogy vissza akarnám tenni a régit. Mondjuk egy megszokott dolog miatt, vagy ilyesmi. Nem vagyok én egy öregember, akinek minden úgy jó ahogy régen és hogy nem tud megtanulni valami újat... -
válasz
HollywoodBoy #15129 üzenetére
igen, ez nagyon gáz.
peldaul ertesitesnel ha durvabban nyomok ra, akkor mar rajzolok is, szimpla bevitel helyett.
ez nalam nagyon nagy minusz az upgrade felol.
mas egyeb egyenlore nem zavaro, ha fr helyrehozna, akkor menne a fr, de ha nem akkor felesleges.(#15118) Fifi
root, bl nyitast el is felejtheted, mivel bl nyitokodot mar nem kapsz, igy az nem jatszik.
jelenleg nincs ra opcio hogy belenyulj a telefonba, igy ha koveted, az xda-s topic be is doglott efelol. -
HollywoodBoy
tag
válasz
geryboro #15117 üzenetére
Az "ujjízületes" (knuckle gesture) képernyőképre gondolsz?
Ha igen, az a kisegítő lehetőségek -> Mozgásvezérlés -> Képernyőkép készítése alatt kikapcsolható.
De amúgy nekem csak ritkán aktiválódik kéretlenül, fura hogy nálad sokszor.Szerk.: Ahogy nézem ez továbbra is rajzol, csak mostmár nem kínálja fel a mentést ha kikapcsolod. Ez mondjuk gáz.
-
-
czeban
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudnék visszatérni a 9es droidra? Hisuite-al nem sikerült. Nekem sajnos alapvető a hívás rögzítés és 10.1 alatt fele annyit bir a telefon aksija mint a sima 10-el. Hard reset, minden volt már.
-
Szpisti
addikt
Most megnéztem, a gépen a HiSuite a 10.0.0.214-re ajánlja fel a downgrade-et.
geryboro: Nekem csak akkor csinálja, ha a koppintva húzom az ujjam, tehát a valamelyik bütykömmel csak, máshogyan nem tudtam előidézni, se ujjbeggyel, se körömmel. Szóval nem tudom neked miért csinálja...
-
Fifi
őstag
Ha olyan használt telefont veszek, amin már 10.1 Android van, akkor van lehetőség downgradelni 9.1-re?
Az nem gond, ha minden adat elveszik róla, de ne kelljen rootolni, bootoader nyitni stb, amivel a hátralévő garanciát buknám.Interneten rákeresve találtam olyat, hogy PC-n HiSuite-tal lehet downgradelni, de sokan írták azt is, hogy náluk ez a módszer nem működik.
-
anno nalam mate 8 korszakban volt ilyen, hogy gariztatas utan kaptam egy uj keszuleket,
es olyan raktaron maradt darab volt, amin osregi fw volt, es sehogy nem ment buheralas nelkul az OTA meg az osszestobbi fw frissites, igy ilyen-olyan mokolasos modszerrel lehetett
csak frissiteni.
sdkartyas/recovery, hisuite frissiteses modszerrel sem lehetett updácsolni,
mivel nem szerette a telon levo fw tipusat, valami koztes fw update megoldast kellett
alkalmaznom hogy vegigfussanak rajt a frissitesek roothoz meg custom ROM-hoz,
ha jolemlekszem egymas utan 4-5 nagyobb updatet kapott a telefon,
csak igy lehetett teljesen felfrissiteni.
erdekes huawei fw update politika, de nagynehezen sikerult.jelenleg az a kerdes, hogy a legujabb fw-en hogyan lehet letiltani azt a retkes
ujpoccinteses rajzolasos firkalast, mert bezavar a standard erintesbe.
banom, de kezdem latni mar elore hogy gariztatas lesz a tortenetbol.. -
RR-13
őstag
Letiltottam, megvontam az Engedélyét, és így nem keresi majd sosem, hogy van -e update, és nem tudja az infót sem közölni.
2 beállítást érdemes elvégezned Nálad is Fifi, hátha ez megoldja a múltkori problémádat, ami még jelenleg is fennáll.
Mutatom képeken, hogy mit kapcsolj ki:
Leteszteltem, és az engedély megvonása miatt nem tudja lefuttatni a frissítés keresését.
Persze nem biztos, hogy beválik Nálad, mert Nálad már leszedte, ha jól emlékszem...
Viszont most, hogy megvontam az engedélyt, ettől még a HiSuite tudja keresni a gépen, tehát kiderül majd ott, hogy megkapnám-e a 10-est.
-
RR-13
őstag
Sok mindent lehet menteni HiSuite-al a PC-re is, de én nem mentettem, mert akkor valószínűleg a hibás beállítást is menti, és azt töltené vissza.
Ezért külön appal lementettem az sms-eket, a névjegyzéket, hívásnaplót, amit reset után vissza ettem külön a Super Backup Pro-val.Persze reset előtt az összes olyan fájlt mentettem a PC-re ami majd kell, képek, hangfájlok stb.
Most végeztem, minden kész.
És azóta jött egy Vodás frissítő csomag 36Mb.
Remélem nem ettől nem talált annó sem update-et, mert ezt októberben is feltette, és azóta nem kaptam, erre most jöttem ráMost azon gondolkozom, hogy kellene megelőzni, hogy ha érzékeli a 10-est, akkor ne figyelmeztessen majd állandóan, hogy van, hiába nem tölti le, de szerintem magyarázna, hogy van.
Tiltsam le a szoftverfrissítés rendszer appot -
RR-13
őstag
Szerintem semmi különbség nincs a 358 és a 359 között.
A HiSuiton nem mutatta, hogy mivel tud többet a 347-től.
Az i betű dolog érdekes, mert rájöttem, hogy az i betű bal oldalát kell megérinteni, és akkor megnyílik a hívás adat. Viszont, ha középen, és kicsit jobbra érintem meg, akkor leugrik másik telefonszámra.
Még tart az újra belakás... már 3 órája
Az viszont érdekes, hogy most a 359-re sehol nem mutat még új verziót
-
nalam normal erintesnel is bezavar a kijelzo firkalas, igy vannak olyan pontok,
rutin mozdulatok ahol nem erzekel, es ez igy szivas.
ki van kapcsolva mindenhol de megis nyomja a firkalast.
masik, hogy a nezavarj mod mar teljes szalagcimet kapott ami megint bosszanto.
az AoD fenybeallitasa gyengeseg orientalt, igy van fenyviszony hogy nem tudom
leolvasni az idot meg az ertesiteseket.
kepernyozar gyorstoltes uj info: max 40W feliratot kapott.
menet kozben irom a tobbit. -
xtmod
senior tag
a legutóbbi frissítés óta, nem jelenít meg semmilyen üzenetet az állapotsávon, csak a háttérben. a hangjelzés maradt. a beállítások alapján működnie kéne, de nem megy.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy új készüléket már nem kapok a családtagjaimnak, így a használtak között keresgélek.
Mennyi lehet az ára egy szép állapotú 1.5 éves ilyen telefonnak? Az android 9.1 garancia vesztés nélkül visszatehető rá, ha már android 10 vagy 10.1 van rajta?
Soha nem vettem még használt telefont, mit kell, mit szokás ilyenkor ellenőrizni rajta (hardware és software oldalról egyaránt)?
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15104 üzenetére
Tudom én, ismerős vagy az ottani fórumról
-
dualcore
őstag
Ha már hang, én sokszor a készüléken kihangositva beszélek, és a 10.1 óta a másik fél totál visszhangosan hall, és érthetetlenül engem.
-
nebancsa
senior tag
Apropó zene, én Bluetooth-on küldöm hifire a zenét,. Arra van megoldás ha ilyenkor közben videót akarok rögzíteni ne kapcsolja le a kiküldött zenét?
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15094 üzenetére
Lényegében a Mate 9 Pro-m hangosabb, szebb és erőteljesebb a 2 hangszórón, állítottam ezt a 10.1 frissítésig. Én nem tudom mit műveltek a telefonnal, de Dolby Atmos és a zene minőségre állítva azért most már elbizonytalanodtam melyik a teltebb. Mindenesetre sztereó hangzásba a Lenovo Vibe X3 a király még mindig!
Sajnálom, hogy nem váltja be a reményt a sztereóhangzás, de ha ez tényleg fontos akkor nehéz lesz megszokni, pedig nagyon remek kis készülék, annyira csúcs és lenyűgöző, mint a Lenovo Vibe Z2 Pro a maga idejében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes parkolást!!!!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest