Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke25
csendes tag
válasz
Obatala #16362 üzenetére
Telefonon ez az információ jelenik meg, ez alapján elég az e-garancia:
Az e-garanciajegy a garancia referenciája. Abban az esetben, ha elveszítené vagy elfelejtene jótállási jegyet vagy vásárlási számlát vinni a készüléke leadásakor, még igénybe veheti a Huawei garanciális szolgáltatásait a
Huawei Szervizközpontban az E-garanciajegy használatával. Amennyiben eltérés van az E-
garanciajegy és a papír garanciajegy vagy vásárlási számla között, felkeresheti a papír alapú
garanciajeggyel vagy vásárlási számlával a Huawei Szervizközpontot ellenőrzés céljából.
Bármilyen egyéb kérdés esetén forduljon a Huawei Ügyfélszolgálathoz a +36 80 482 934 telefonszámon. -
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #16395 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy semmitmondó hülyeség.
A cikk címe hogy nem kap frissítést, hosszan leírja, elmagyarázza, hogy nem kap frissítést, majd odaírja, hogy talán valamit mégis.Ezt helyettesítheted, bármivel, pl: aranytömbbel. Nem találsz az utcán, biztos nem talász , de lehet hogy mégis.
Bármi megtörténhet, vagy az ellenkezője. -
Jack Oneill
veterán
Itt a magyar cikk. EMUI 11 meg jon, de nem android 11 verzioval. Viszont iden meg elkepzelheto, hogy lesz nehany biztonsagi frissites a cikk szerint.
[link] -
pepetech
őstag
válasz
koxmatyi #16339 üzenetére
erre ma bukkantam egyébként
a kiváncsiságunkat kielégíti szerintem
Link: Huawei Mate 40 Pro vs Huawei Mate 30 Pro / Mate 20 Pro Camera Test Comparison! -
Skynet258
veterán
válasz
spartan44 #16390 üzenetére
Szerintem reális, 2 év után már elkezdik a gyártók elengedni a készülék kezét. Amúgy fog kapni biztonsági frissítést utána is, csak nem olyan sűrűn (nem mintha most olyan sűrűn jönne).
Jack Oneill: ettől még az EMUI 11 meg a Harmony jönni fog rá, csak biztonsági frissítés jön majd ritkábban.
-
spartan44
tag
Ehhez mit szóltok?
https://www.gizchina.com/2021/01/18/huawei-mate-20-20-pro-20-x-will-no-longer-receive-monthly-quarterly-security-updates/
Remélem kacsa a hír (már csak azért is, mert úgy tudom, az EMUI 11 is lesz rá), de ha mégsem, akkor ez elég nagy csalódás számomra a Huawei-től.
Mert ha már rendszerszoftver frissítés nem is jön rá, rendben, megértem, de hogy egy premierkor 330 000 Ft-os telefont csak 2 évig támogassanak biztonsági frissítésekkel és javításokkal, az azért nonszensz.
-
cinikis
tag
Megvolt az első nagyobb esés(dobás), de a Spigen bírja.
-
Üdv.
2 sim van a telómban, viszont mióta belecsaptam a balkáni, fos vodafonos kártyát, azóta nem tudom eltüntetni a volte feliratot a not. bar-ról.
Van erre valami megoldás?
Hiába kapcsolom ki, akkor is ott van.
4-5 hónap múlva megszabadulok a szánalmas vodafontol, de addig is jó lenne, ha látnám az értesiteseket, nem volte szarjukat kellene nézegetnem.
Koszi. -
Hoes
aktív tag
Ha én váltani fogok az vagy újabb Mate lesz vagy LG V sorozat! Ezek mozgatnak meg...
-
válasz
fpatrik17 #16379 üzenetére
Teljes elsötétítés van ezen a vonalon...
Az egyetlen szerencse, hogy ezzel a telefonnal nem következett be a szokásos cserekényszer érzete így uszkve két és fél év után sem. Ebben etalon a telefon eddig...
De ha cserélni kéne, hát sírhatnékom lenne. Samsung S21? Szánalom, lehúzás. iPhone? Ugyanaz, és még költözhetek új ökoszisztémára. Egyedül a lányomnak nemrég beszerzett Poco F2 Pro mozgatja meg a fantáziámat, de mire cserélni akarok, szerintem az se lesz.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Litván Zongora #16378 üzenetére
Na az engem is érdekelne... Kezdek egyre jobban kétségbe esni hogy nem lesz mire cserélni
Ha valaki rájön, tájékoztasson!
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Szpisti #16371 üzenetére
Én a Watch Active 2-t bármin tudom tölteni, Ali-s kínai Baseus-on éppúgy, mint a Samsung Ep-P5200-on. A többi modellt hirtelen nem tudom de nem rémlik, hogy a mostani órák ne lennének tölthetők bármin. Illetve akkor már a Huawei töltése más, mert például a Mate 20 Pro hátlapján a Watch 2 nem tölt (de minden máson meg ugyebár igen)...
-
Szpisti
addikt
válasz
spileraaa #16372 üzenetére
Nagyobb, jobb felbontású kijelző, jobb, gyorsabb proci és grafikus chip, jobb kamerarendszer, jobb szelfikamera, 3D arcfelismerés (FaceID), kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, kicsit nagyobb akksi (4200mAh), szupergyorstöltés (40W), vezeték nélküli gyorstöltés (15W), valamivel jobb vízállóság (IP68)... De ízlések és pofonok.
Nálam negatívum, a hajlított kijelző, de hamar meg lehet szokni...
-
spileraaa
senior tag
Huawei Mate 20 Pro-ra érdemes váltani? vagy nem nagy előrelépés a 10-hez képest?
most kb ugyanannyi lett az ára mint amennyiért 1 éve vettem használtan a Huawei mate 10 prot csak 15 ezer forinttal drágább
amugy a 10 -el nagyon megvagyok elégedve csak úgy tudom erre már nem jön újabb android
-
Szpisti
addikt
válasz
pajorgergo #16370 üzenetére
Nem a CP-60-al van a baj, a Samsung okosóráknak nem teljesen Qi rendszerű a vezeték nélküli töltése... Ha jól tudom...
-
felali
tag
Akkor csak nekem van ilyen piszok szerencsém.
-
madgie
titán
válasz
H.Kornél81 #16366 üzenetére
Nekem egy sima aliexpresses Keysion QC3.0 töltővel, "lila" csatlakozós Baseus kábellel, meg elég noname, szintén alis 15W qi chargerrel is megy a vezeték nélküli gyorstöltés
(viszont egyszerűbb bedugni ugyanezt a kábelt a telefonba és úgy sokkal gyorsabban tölt).
-
felali
tag
válasz
H.Kornél81 #16366 üzenetére
Gyári Huawei 40w-ost
-
felali
tag
válasz
pajorgergo #16361 üzenetére
Köszönöm a választ akkor van egy vadiúj eladó 20w-os töltőm.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #16363 üzenetére
#16351 hozzászólásban a Jack Oneill azt írta a Támogatás appot is elfogadják...
-
Obatala
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg friss infót arról, hogy számla nélkül csinálnak-e garanciális ügyintézést?Nekem nem akarták elfogadni kb fél éve azt, hogy a telefon mutatja a Support appban, hogy garis, ragaszkodtak a számlához..
-
Szpisti
addikt
válasz
felali #16356 üzenetére
Sosem néztem még az Ampere-vel a telefont, de most megnéztem, a gyári Huawei CP-60 15Wattos gyorstöltővel 2600mA-t, vagy afelett egy kicsivel mutatja.
De a lényeg, hogy a teló kiírja-e, hogy "Vezeték nélküli gyorstöltés" amikor ráteszed, mert, ha nem, akkor nem úgy tölti. -
felali
tag
Sziasztok! Ma megjött a Xiaomi 20w os vezeték nélküli töltőm. Gyári töltő gyári kábelel használom de az Ampere szerint csak 1400ma tölti a telefont ez gyors töltés?
-
etnies
senior tag
válasz
Szpisti #16353 üzenetére
Enyém nem garis és nem is Magyarországon élek. Pénzért akarom megcsináltatni aznapos verzióban, csak nem ismerem Budapestet, 10 éve nem lakom ott.
De közben megtaláltam, valószínűleg erről beszéltek: Cím: C torony, Budapest Budapest Budapest Hillside Irodaház, Alkotás u. 55-61, 1123 Magyarország
-
etnies
senior tag
válasz
Jack Oneill #16348 üzenetére
Nem találom interneten, pontosan hol található?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pajorgergo #16350 üzenetére
En korabban bent voltam szemelyesen. Akkor azt mondtak, ingyen csinalnak mimdent, teljes karbantartast, foliazast, akksi cseret. Garit igazokni kell. Ha nincs szamlad, huawei fiokkal is tudod igazolni, amit beolvasnak, a telorol.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jack Oneill #16346 üzenetére
Összegben kb mennyiért cserélik garancian kívül?
Garanciális még a telefon de nem tudom igazolni számlával, aztán mondom ha megyek fel akkor egy cserét megér nekem, ha meg is lehet várni. -
z67
őstag
válasz
etnies #16347 üzenetére
A legendás TMX üzemelteti. Két helyen is jó tapasztalatot szereztem már velük ennek ellenére. Samsung drive-in Budaörsön és a MOM park mellett lévő szervizben. Én meg tudtam várni az akkucserét, de előtte nap leegyeztettem. Érdemes előre tájékozodni, pl. hogy legyen készleten aksi. És mivel ragasztani is kell, nem érdemes zárás előtt kevéssel menni.
-
etnies
senior tag
válasz
Jack Oneill #16346 üzenetére
Planet GSM a neve?
-
Cry0
őstag
Kedd reggel jött a futár a telefonomért, szervizbe küldtem. Töltő csatlakozó valamint beszéd mikrofon problémával. mai nap reggel vissza is kaptam a telefonomat.kijelzőt,akkumlátort,keretet,hangszórót,töltő csatlakozót meg még valamit cseréltek is rajta. Mindenkitől csak rosszat hallani a tmx szervizről de eddig szerencsére csak jó tapasztalatom van vele,főleg a huawei esetében még rendkivül gyorsak is. egyedüli negativum lehet hogy a készülék összeragasztásánál a kereten maradt egy kis ragasztó amit le kellett kapirgálnom
-
etnies
senior tag
Cserélt már valaki aksit?
Enyém most két éves, kb 70-80% a teljesítménye, szeretnék egy újat belerakni.
Olyan szervizt keresek, ahol aznap megcsinálják és gyári alkatrészekkel dolgoznak. -
pepetech
őstag
válasz
Ádám16 #16338 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek
. Utoljára 2 éve vásároltam új telefont (Sajnos) akkor egy P30 Pro tulajdonosa lettem ami egy S10+ telefont váltott. Na a P30 annyira akkor nem jött be, hogy el tudtam cserélni egy s10+ ra
. Azután a samsung ment egy iphone XS-ért (best buy volt) szerettem de eljött a pont ahol meg kellet váljak tőle nagyon ramaty volt az aksi + beégett a kijelző. Na ekkor vissza mentem P30 pro-ra én balga... nagyon vastag az a telefon. Akkor hiába volt 20-30 ezerrel drágább a p30 pro mégis elcseréltem szőrén szőrt a mate 20 pro-ra amit szeretek is mert ötvözi az iphone és azokat a dolgokat amik mind samsungban mind a huaweiben megvoltak.
Nade Ez a Mate 40 pro valami gyönyörű. eddig 310-ért tudtam volna megvenni de ma konstatálom hogy már 350 a vodánál de még így is jobb árban tudom kihozni mint a telekomnál itt havi 16-17 ezer telekomnál havi 22-23 ezer a részlet (egybe nem veszek telefon az úgy sok lenne.)
Szóval így hogy kipukkant egy telefonom részlete 2 év után ennyit megengedek magamnak, hogy vegyek egy új telefont. A többi gyártó is baszott drágán adja a telefonjait és nem is tetszenek. A Mate 40 pro-nak pedig egy nagyon durva megjelenése van.
Rengeteget olvastam utána és nem fogok hiányolni egy alkalmazást és játékot sem mert van megoldás a google dolgaira de nekem csak a Google play és a War robots érdekel semmi más
(mert mindenre van jobb alternatíva)
De hogy az ömlengésemen felül válaszoljak is neked. Kamera annyira nem érdekel nem fotós vagyok viszont a stabilizálás jól jön egy remegő kezű embernek
. Processzor + kijelző + baszó sztereó nem mint itt a mate 20 pro esetén
. illetve az 5G (olyan csomagom van ami korlátlan és 5G képes). Illetve legfőbb szempont AZ A BASZÓ MEGJELENÉS
-
pepetech
őstag
válasz
Ádám16 #16336 üzenetére
Én is így lennék ha nem jött volna ki a mate 40 pro. Szóval 2 hét és ha minden igaz apánál lesz 😊. De a mate 20 pro-t eszem ágában sincs eladni 75 ezerért adják és tényleg pariba van egy s10+ al is amit meg pofátlanul 130 körül tartanak :). Szóval a mate 20 pro marad cégesnek szerintem 😀. Vagy játszósnak.
-
spileraaa
senior tag
ha a kamera fontos melyik jobb választás?
Huawei Mate 20 Pro 128GB 6GB
vagy
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB 6GBHuawei Mate 20 Pro megkapja az új androidot? vagy melyik lesz rá az utolsó?
jelenleg a 10-es van rajta? -
snowww
tag
sziasztok. olyan problemaval kuzdodom hogy nem birom telepiteni a hi suite progit a gepre (windows 10 ssd meghajto).....elosszor nem birtam frissiteni majd ugy gondoltam hogy uninstall es letoltom az exe fajlt. ez meg is tortent viszont a telepitest nem tudom elinditani.....mi lehet a gond ?
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
nebancsa #16325 üzenetére
Hát ilyenről még nem is hallottam. Ha a számom nem szerepel egyetlen online/offline telefonkönyvben sem, akkor honnan szedné a nevem?
Amúgy létezik Samsungra a Smart Call, ami a kéretlen hívásokat kezeli és gondolom a bejelentett számokat valamiféle adatbázisba teszi, de még nem láttam annak működését... -
nebancsa
senior tag
Kicsit off.
Több havernak samsung telefonja van, és alapba olyan a hívásfogadásuk, hogy akkor is kiírja a hívó fél nevét ha nincs is benne az illető a névjegyzékben. Létezik valami app a mi telefonunkra is, hogy ez a funkció működjön? -
Szpisti
addikt
válasz
Goblin12 #16317 üzenetére
A Huawei Mate 20 Pro (meg még jópár telójuk) "Super-Charging"-ja 10 Volton, 4 Amperral tölti a telót, így jön ki a 40 Watt. Ilyet keress, ha létezik ilyen... Próbáld meg a sajátjukat esetleg, hátha találsz még valahol: HUAWEI MateDock 2 Docking Station
(sőt a Mate 40 Pro-ja már 11 Volt, 6 Amperes töltést is bír, 66 Watt...)
-
Goblin12
őstag
válasz
pajorgergo #16320 üzenetére
Remek, akkor nincs más mint lemerülés előtt az eredeti kábellel és töltőegységgel csurig tölteni aztán vissza.
-
Goblin12
őstag
válasz
pajorgergo #16318 üzenetére
Igen a 40W-ra gondoltam, de egyik se tudja? Na ne már
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Tud valaki olyan docking stationt a telefonhoz ajánlani, ami képes a telefont használat közben IS "Super-Charging"-olni a telefont?
-minimum 2 darab USB-A kellene rá.
-1x hdmiVettem egy ilyet, de ez nem tudja gyorstölteni a telefont.
Nézegettem a Samsung DEX Stationt- de nem tudom, hogy ez képes-e gyorstölteni a Mate 20 Pro-t no meg azt se tudom, hogy ráfér-e.
Köszönöm a segítséget.
-
KKrisz751
aktív tag
Hali..
Amikor töltőre dugom a telót. És elkezd tölteni.
Nem lehet hozzá hangot társítani valahogy?Mondjuk egy ilyet..
https://www.youtube.com/watch?v=OYrTQsi1NtEvagy
-
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16308 üzenetére
Egyébként a csomagolás is pöpec, meg a kendő, ragacs üveg.
Olyan mintha csúszós lenne, siklik rajta az újjam, de nem lessz újlenyomatos.
A leg szélén jobban kell nyomni a betűket, de holnap kiveszem a tokból és rásimítom jobban, lehet túl finom voltam mivel nem asztalon, hanem a kocsiban raktam rá.
Tok minőségi, mondjuk nekem nagyobb a bizodalmam azokban a tokokban aminek a sarkán van plussz bütyök, de adok neki esélyt. -
cinikis
tag
Van videó módban egy olyan opció, ahol a videózott személy színes, viszont minden más Fekete fehér.
Ez nincs fotómódban valahol?
Vagy esetleg alkalmazás? -
csodacsoki
tag
Sziasztok, szenzor sérülés miatt (lézer okozta apró lila foltok) a teljes hátlapi kamera cseréjét fontolgatom, tudnátok segíteni honnan rendelhetnék eredeti kamerát?
-
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16308 üzenetére
Rákerestem-berendeltem és el ugrottam értük.
Egyébként a "Spigen" oldal konkrétan a Speedshop.
Csodálkoztam is, főlleg hogy kijjebb költöztek megint ésmár nem a Dózsánál vannak, hanem a Forgách u.20 ban. -
Zsoleszhun
addikt
.
-
csucsu69
tag
Sziasztok! A legutóbbi frissítés óta nagyon halk lett a telóm. Nem történt fizikai behatás, de alig hallom max hangerőn a hívásokat. Más is tapasztalt ilyet? Elromlott volna? Esetleg otthoni megoldás?
-
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16304 üzenetére
-
cinikis
tag
https://www.amazon.co.uk/Huawei-51992776-MATE-DEEP-BLUE/dp/B07MZRZWQW
Na ebben nem érhet baj😁
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest