Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
A 4.2.2-t mikorra ígérik?
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #398 üzenetére
Igen most nézem. Semmi gond már én is megakartam nézni mi a helyzet vele
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake #397 üzenetére
Szia, már írtam neked, lehet nem vetted észre:
"Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
"
Tehát Win7 alatt is látható a sajátgépben, csak a TC-vel nem tudom kezelni, márpedig az lenne nekem kényelmes. Még1x köszi.
-
Neonflake
tag
Sikerült megnéznem az MTP-t. Windows 8 alatt semmilyen probléma nincsen, semmit se kell telepíteni látja mindkét meghajtót.
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy láma kérdésem: lesz a telefonhoz magyar nyelvű "User Guide" ?
Az világos,hogy az angol nyelvűt letölthetem a Huawei honlapjáról,de ha Magyarországon is forgalomba került a készülék kellene hozzá magyar nyelvű kézi könyv is vagy rosszul tudom és én vagyok túl érzékeny erre -
Lambach
tag
-
hito
nagyúr
Én is nézegettem ezt a készüléket, de túl drágának találtam.
Viszont most nekem jó hír, a tulajoknak viszont rossz akik megvették drágán előfizuval: a Telenor-nál kártyás csomagban 89.900 Ft, online rendelés esetén 85eFt.
-
maki12
senior tag
Hát még nem találkoztam annyira dúrva esettel hogy tényleg K.O. a cucc,de szerintem nem véletlenül van ezekbe "Túlmelegedés elleni védelem"... Most az Xperia SP fórúmban bűvészkedünk egy saját ROM-on,BRIKLY kolléga munkálya,és ez egy teljesen lepucólt rendszer....Na most azt úgy kell elképzelni,hogy még a Túlmelegedés bigyuszt sem rakta bele,meg én sem raktam a .zip-be,és most nem merem meghalytani!
Szerintem napon egy komoly 3D-s játéktól,nyári kánikulába,szoftveres védelem nélkűl simán szétfő... De gyári rendszerrel lehetetlen! -
derrik
őstag
Én Galaxy Note 2-ről váltottam. Mint most kiderült tényleg független!
-Melegedés: +40 fokban 1 óra 40 perc Viber után tényleg forró! Normál hőmérsékleten normál használat mellett jó. Pl. 4 óra navigáció után kocsiban sem volt nagyon meleg ha a nap nem sütötte.
-Amúgy nagyon szuper minden tekintetben :-) -
Lambach
tag
Hát nem tudom, személy szerint ezek az autóversenyzős játékok hidegen hagynak. Csak Play Áruházban olvastam a véleményeket. Elkeserítő volt.
Szerinted elfőhet egy mobiltelefon proci?
Ja a Nexus 7 az nagyon jó, szerintem egyáltalán nem öreg. Nekem az Asus Transformerem, na az öreg TF-101 -
maki12
senior tag
A melegedés szimplán azért van,mert minimum 1,5 éves a SoC,40nm nagyon melegszik..
Az RR3nak meg csak a GPUval van baja,az valószínűleg így is marad. Egyébként azért van bőven olyan készülék amelyeken nem akad,androidos mezőnyben is van. Nexus7-emen vígan elfut,pedig az sem egy mai csirke! -
Lambach
tag
Lassan több mint két hete vagyok boldog tulajdonosa eme remek telefonnak. Nem variáltam rendszerben, nekem teljesen megfelel ez az Iphone feelingű UI.
Negatívumok amiket tapasztaltam
-a Huawei logo alatt a kijelzőn apró fehér(ebb) pettyek láthatók. Sorba vannak, és csak fehér színű környezetben látható. Picit zavaró. Világosabb pici foltok, tudja az ördög mi ez.
-melegszik nagyon. ha játszok, youtube-ozok hajlamos komolyan melegedni. Pont azt csinálja amit a párom L9-ese. Mondjuk ez szerintem itt is megszokott jelenség.
-kicsit ügyeskedni kell amikor hurcoljuk. Nekem kellett egy övtáska.
Pozitívumok
-gyors. még energiakímélő módban is az. csak azok a dolgok akadnak meg olykor amik amúgy is akadnának (hülye Opera Mini)
-szuper a gyári böngésző
-igenis jó rajta játszani!! olyan játékok mennek rajta teljesen gördülékenyen mint a Ravensword2 Shadowlands, Aralon: Sword And Shadow HD, Dark Avanger, vagy az Anargor. Psx emulátorral királyul mennek a régi Ps1-es játékok, nekem a Diablo van fent. (Igen nagy szerepjátékos vagyok)
A Real Racing miatt ne aggódjon senki. Az egy szar játék, mindenen szaggat.
Külön öröm ezen a kijelzőn játszani, persze érdemes teljesítményre kapcsolni a ketyerét.
-iszonyú jó üzemidő. nekem nincsen számítógépem, gyakorlatilag ezen a készüléken élek. filmezek, játszok, Polaris Office 5-el írom a cikkeimet és mindezzel együtt aktív csapatással bírja 1-1,5 napig. Normális felhasználóknak, akiknek ez csak telefon, nem pedig szórakozásuk egyetlen forrása, simán adott az 5 napos tartósság, közepes használattal.
Hát ennyi. A telefonnak ekkorának kell lennie. Nekem bejött. -
dauphin
aktív tag
Még magam sem tudom, hogy az én "tepsim" független-e, ezt ki kell majd próbálnom egy másik szolgáltató kártyájával.
Szerzek egyet valahonnan, talán az egyik kollégám a munkahelyemről hajlandó lesz egy próbára átadni a sajátját. Addig meg reménykedem, hogy valóban "free" a kedvesem!
-
Neonflake
tag
Az ADB tényleg bekapcsol HiSuite módba. Hagyd figyelmen kívül csak állandóan ne legyen bekapcsolva, ez egy sebezhetőségi pont is lehet. Egyenlőre Windows XP-n néztem nekem sem megy az MTP ismerős P6-osa úgyszint. Majd otthon megnézem Windows 8 alatt.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
bakterka #381 üzenetére
Szia, köszi, ismerem, de nem használom, mert a mostani HiSuite is tudja ezeket alapból, nem szükségeltetik külön program. Wifi-n keresztül simán tudom ide-oda küldeni a fájlokat vele. Vezetékes módszerrel szerettem volna, (mert gyorsabb, meg hát közben tölt az aksi is) csak a Total Commanderem nem látta a dolgokat, csak a windows-os sajátgép. (Végre egy dolog a Windows-ban, ami olyat tud, amit más program nem)
-
bakterka
tag
válasz
DanQuijote #380 üzenetére
Hali!
Airdroidot próbáltad már!Én azt használom! -
DanQuijote
csendes tag
válasz
DanQuijote #379 üzenetére
Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
-
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #376 üzenetére
Root-al ez nem fog megjavulni sajna. Valami driver hiba van itten. Majd utánalesek mégjobban.
-
Neonflake
tag
válasz
wertigo1984 #375 üzenetére
Lecsekkoltam, van autófókusz.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake #373 üzenetére
Köszönöm. Feltettem a linkelt drivert is, de semmi. Újraindítottam mindent, továbbra sem tudom elérni a tárhelyeket MTP vagy HiSuite módban. Meghajtóként csak az SD kártyámat látom, de csakis USB-Háttértároló módban. HiSuit-tal tudom kezelni, de fájlkezelőkben nem jelenik meg. Amatőr kérdés, de lehet átsiklottam felette, root-olni szükségeltetik a az eredményhez?
-
dauphin
aktív tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
Én is köszönöm szépen a SIM tesztet és örülök a sikerességéért!
Plusz egy jópont a MATE-nek, nem mintha annyira rá lenne szorulva a potya pontokra.
U.i.: Csak a mindennapi tapasztalat tört fel belőlem gejzír módjára, amikor az aláírásomat szerkesztgettem! Semmi gond, ez már csak ilyen dolog!
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
A hangerő problémán rajta vagyok. Most is kipróbáltam egy módszert eddig nincs siker. Elvileg majd a 4.2-es SW nél könnyebb lesz a megoldás. A myascendmate.com on van ez a WinDriver cucc. Azt még próbáld meg. Amúgy Üdv. itten
-
DanQuijote
csendes tag
Elöször is üdvözlök mindenkit ebben a topicban, újdonsült Mate tulajdonosként. Immár két hete van birtokomban, Atab5-ről váltottam. Maximálisan elégedett vagyok, egyszerűen nem nagyon találok benne hibát. Illetve egyet mégis, a nagyon halk hangerőt fülesen keresztül, amit remélem hamarosan sikerül valakinek szoftveresen megmókolnia.
Én az a a típus vagyok, aki 3 havonta cseréli a telefonját. Most úgy érzem végre megtaláltam az igazit. Ásó kapa, nagyharang...Egyetlen problémám eddig, hogy Win7 alatt még nem sikerült semmilyen módban elérnem a belső tárhelyet. Driverek, HiSuite telepítve. De még próbálkozom.
Sokan említették, hogy ez a méret már meghaladja a kényelmes kezelhetőség határait. Nem tudom, nálam eddig minden ruhadarabom zsebébe tökéletesen belefért, még most a nyári időszakban a rövidnadrágom oldalzsebébe hordva sem okozott problémát.
Amiért most billentyűzetet ragadtam, az dauphin kérdése volt, miszerint független-e a telenyomoros készülék. Örömmel jelentem, hogy ma reggel kipróbáltam és a válasz: IGEN. Bevallom ha nem érkezik eme kérdés, én tuti, hogy elviszem próba nélkül kisütetni, álmomba se gondoltam volna, hogy független
Tehát köszönöm a kérdést dauphin fórumtársnak, így mostmár használhatom végre a T-s kártyámmal.UI: Ezért a kérdésért cserébe elnézést kérek tőled az összes átokért és csúnya szóért amit az a kib****tt aláírásod ezredjére való elolvasása miatt elhagyta a számat. (Remélem eddig nem vált valóra egyik sem)
-
Neonflake
tag
válasz
wertigo1984 #370 üzenetére
Továbbra is 100. hozzászólás és felfele
Elvileg mindenre választ fogsz kapni.
-
Jonathan92
tag
Akinek nem jött be a mate és megválna tőle az írjon. Van agy Galaxy note om. Patika állapot.
Üzibe elmondok mindentBiztosan megtudunk eggyezni
-
Neonflake
tag
Android Debug Bridge aka USB Hibakeresés mód. Nagyon LOL
Semmi gond én sem ma kezdtem
Ezzel az üzemmóddal férhetsz hozzá a rendszerhez számítógépen keresztül. Rootolásnál ez nagyon fontos kiskapu.
Amúgy ez az MTP Windows 7 és a fölött könnyebben összejön mint Windows XP alatt.
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, így sajnos új hsz-t kell nyitnom. Elnézést érte. Felmerült egy kérdés, amire én is szeretném tudni a választ. Egy fórumtárs keresett meg vele, én pedig megírom ide nektek: a Telenornál kapható tepsink függő vagy független? Én magam sajna nem tudom kipróbálni, mert a szűk környezetemben nincs más (T-mobile, Vodafon) szolgáltatói SIM kártya. Ti mit tudtok erről? Kíváncsian várom a válaszaitokat!
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #359 üzenetére
Szia! MTP módba kapcsolva a telefont nem hajlandó a Windows felismerni, és nem telepíti a megfelelő illesztőprogramokat. Sikertelennek ítéli meg a kísérletet. Mit tehetek még?
U.I.: Érdekes: elkezdtem a telefon fejlesztői lehetőségeiben bogarászni, és kikapcsolva az USB hibakeresést, hirtelen megjelent az SD kártya és a belső memória tárhelye! Ez még nem sikerült eddig! Nem tudom mi történhetett.
-
derrik
őstag
Sok cucc letiltásával sikerült alap androidot varázsolni a telefonra.....de most nem tudok a zár képernyőn háttérképet cserélni! Mit kell vissza csinálnom......vagy lenne valami app erre?
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #359 üzenetére
Köszönöm szépen.
Az kijelző értesítős app kérdésében pedig dűlőre jutottam, a NoLed-nél állapodtam meg egyelőre. Érthetőek a beállítási opciói és még magyarul is beszél! Ami hab a tortán (nekem mindenképpen újdonság, ha másnak talán nem az
), hogy van olyan beállítási lehetősége, hogyha zsebben vagy tokban van a mobil, a kijelző nem kapcsol be (miért tenné, ezzel amúgy is az aksit merítené feleslegesen). Amikor előveszem, akkor ébreszt a közelségszenzor, hogy szabad a pálya és életre kelti az értesítést a kijelzőn. Szuper.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Ha USB kábellel kapcsolom össze a telefont a számítógéppel, akkor mit kell pontosan csinálnom ahhoz, hogy egyben a belső tárhelyet is lássam az SD kártya tartama mellett? Ehhez van külön program a számítógéphez vagy van lehetőségem a mobiltelefon beállításainál bűvészkedni? Bocsánat a kezdő lúzer kérdésekért, idővel tapasztalt lúzer leszek
, ha kiokosítotok!
-
Neonflake
tag
válasz
Jonathan92 #320 üzenetére
www.expansys.hu/huawei-ascend-mate-black-249798/
Én pont ennyiért vettem, annyi előnye van, hogy ez biztos független és NFC-s.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! van arra lehetőség, hogy a JB 4.1.2 alatt, amikor esemény történik: email, sms és más értesítés érkezik, a kijelző felébredjen? Sokszor jó lenne csak rápillantani a telefonra, és látni miért is riasztott. Sokszor már fárasztó állandóan nyomogatni a bekapcsgombot a hangjelzés után.
Van erre alapból beállítási lehetőség vagy más megoldás? Köszönöm szépen.
-
FoxPuppy
tag
-
Neonflake
tag
válasz
FoxPuppy #345 üzenetére
Indikátor LED van rajta, tehát látod ha kaptál üzenetet. A telefon csak most terjed igazán a nemzetközi piacon. Miui van, gyári ROM alapokon. CWM elvileg működik rajta, amit a P6-hoz csináltak. Lassan jönni fog a CM a P6-ra többen rajta vannak és abból valószínű lesz átirat Mate-re is.
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud valamit róla, hogy miért nem készült hozzá még cwm pedig már lassan fél éve kint van?
Nagyon szeretnék egy ilyen telót, csak megszoktam a CM/MIUI fííícsöröket és nem szeretném őket nélkülözni...Sajnos ezt találtam ....
viszont akad ilyen is, és azt mondják a hardver hasonló mint a P6-ban (nem néztem speceket)..
valamilyen visszajelző LED van rajta?
-
dauphin
aktív tag
Nekem nagyon bejön az egész konstrukció! Igaz, valóban nincs kapocs, nincs rögzítési lehetősége a fedlapnak, de nem is hiányzik. Tökéletesen rásimul a telefon kijelzőjére a fedlapja. Nem áll el tőle, és ez idővel még jobb lesz, ahogy a tok "betörik" a telefonhoz. Én mondjuk az övtáskámban hordom a "kicsikét" a brifkóm társaságában, ott meg ha akarna sem nyílik vagy csúszik szét. Az asztalon meg alapból semmi gondot nem jelent a hiánya, és eszméletlen látványt nyújt ott, mint egy kis naptárkönyvecske. Komolyan. Öröm ránézni. Ha telefonálok, akkor fogom és kihajtom a fedelét a hátlaphoz, semmi gondot nem tapasztaltam eddig ezzel kapcsolatban. Amikor pedig hívnak félig kinyitom, fogadom a hívást, visszahajtom a fedlapot és a fülemhez tartom. A hangszóró felett van egy kivágás, ezen keresztül tökéletesen hallani mindent. De hozzáteszem, mindez szubjektív, személyes élmény, ami pedig egyénfüggő: ami nekem megfelel, lehet neked nem.
-
Neonflake
tag
Fura mondjuk két naptár widget van. Nekem a "saját naptár" widget 31 napos. Nézd át megint a minialkalmazásokat, ha nem jó majd kiötlünk valamit. Gmail bekonfigurálása: a gyári email kliensbe tettszőleges számú email fiókot állíthatsz be. Megadod a felhasználóineved, jelszavad Gmail, Hotmail stb. fiókjaidhoz és akkor onnan is tudsz levelezni, számláló is lesz az ikonja mellett. Ilyenkor mondjuk jobb a Gmail app-ból a szinkronizálást levenni, mert akkor duplán kapsz levelet mindenhova.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #329 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még egy apró kérdés: a gyári naptár alkalmazás widget-je miért csak egy hétre előre mutatja a napokat? Vagy valami beállítást elmulasztottam volna? Most csak szeptember 2.-ig mutatja napokat, és hiába is növelem meg a widget méretét, nem ad ki több dátumot, az utolsó nap után üres sorok (mező) látszanak.
U.i.: A Gmail fiók alap email kliensbe való konfigurálás mit takar pontosan?
-
Neonflake
tag
Nagyon szívesen megcsinálnám a fórum elején az általános bemutatót, gyakori kérdések, meg néhány hogyan csináld ot. Erre van lehetőség?
-
dauphin
aktív tag
Megjött a mai nap a Huawei Ascend Mate tokom Hong Kong mesés vidékéről!
Nagyon jó minőség verhetetlen áron! Valóban minőségi darab, nem érződik rajta a "kínai fíling". Aki szereti az oldalra kihajthatós (mintha könyvet nyitnék ki
) módot, annak kötelező darab, szerintem. Nem bántam meg a vételt (egyébként ez volt az első eBay-ről vásárolt cuccom, be is voltam sz*rva, hogy nem jön meg). Durván két és fél hétbe telt, mire ide ért.
-
dauphin
aktív tag
Szép estét!
Egy általános kérdésem lenne hozzátok a telefonnal kapcsolatban. A Huawei Mate gyári töltője 5V-on 2A-t ad le. Ha ennél kisebb teljesítményű hálózati adaptert csatlakoztatok rá, az okoz valamilyen problémát az aksinak, vagy csak lassabban fogja maximumra tölteni?
-
Nigér
őstag
Üdv!
Az Ascend P6 topikban kértem és kaptam a tippet, megosztom akit érdekel:
Mate témák
[link] -
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Előfordulhat hogy az elkövetkező 3 hétben veszek én is egy ilyen telefont, előfizetés hosszabításra megkapnám 60k-ért, annyit simán megérne.
Viszont érdekelne a teljesítménye, mivel láttam több helyen is, hogy panaszkodnak a játékokban hozott hibáért, szaggatásokért.. Igazság szerint én nem nagyon szoktam játszani telefonon, vagy ha igen akkor is ilyen kis egyszerű ingyenes játékokat, de ha mégis rávetném magam egy komolyabb játékra, milyen kompromisszumokat kell kötnöm? Ezeket a lassúlásokat utólag egy esetleges software updateben nem tudnák javítani, vagy tényleg ennyire gyenge a cucc?
Továbbá érdekelne hogy miben lehet ezt hordani normálisan, mert gondolom nadrág zsebben elég kényelmetlen, még ha bele is fér..
Üzemidőben mit tud? Mert elég régi gyártástechnológiával készült soc-ról van szó, ami azért többet eszik az átlagnál talán.. Intenzív használat mellett kb mennyit bír a cucc? -
Jonathan92
tag
Nemtudjátok hogy a trè mobilban mikor lesz elérhető?
Vagy lesz e egyáltalán?Szívesen vettem volna már...
Vagy független verzió belföld? -
derrik
őstag
Az IR távirányítással kapcsolatban...........kifogtok nevetni
Egy éve mokoltam az LG tevém egy videó alapján miszerint egy mono jack dugóra kell h helyesen forrasztani infra ledet és a mellékelt hang fájl lejátszásával a pc audio kimenetére kötött cucc villogás sorozata behozza a szerviz menüt......Sikerült!
Ma letöltöttem kíváncsiságból egy IR appot mely honlapra irányít hogy vegyen meg a hozzávaló kütyüt, nézem a szerkentyűt a headset jack aljzatába kell dugni......ajjaj, az applikációban megnyomom a power gombot és a hangszóróból furcsa brekegő hang hallatszik.........
Ekkor állt össze elméletben a kép! Kipróbálás holnap..........Lg tv
https://www.youtube.com/watch?v=Zc4q2AP-QDM&feature=youtube_gdata_playerApp
IrDroidModul
http://www.irdroid.com/purchase/
A cuccban az elem a jelet erősíti mert sima jack ra. Forrasztott ÍR lead estén a Tv él kb. 5 centire kellett tartani a Tv vevő részétől! Elektronikában jártasabb tagot keresek, aki siker estén segít tovább fejleszteni az ötletet. -
Enigmagate
csendes tag
válasz
vbalazs1989 #309 üzenetére
Szia vbalazs1989!
Igen jól tudod az infrásakkal lehet távezérelni a kütyüket... de a mai cuccokba wifit is raknak és ha megfelelő appot letöltöd hozzá akkor úgy is tökéletesen megy!
Nekem egy Samsung led tvm meg samsung bluray em van meg házimozinak egy onkyo tx nr 616-os erősítőm és ezeket mind gond nélkűl viszi!!! remélem tudtam segíteni.
üdv János -
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy most butaságot kérdezek, elnézést kérek miatta.
Most szúrt szemet, hogy a Gmail kliens ikonján nem jelenik meg az érkezett levelek száma. Nemrég tettem ki a kezdőképernyőre, mert jobban szeretem ezt használni az alapverziónál. Ugyanakkor a alap email kliensnél pedig megjelenik. Ennek így kéne működnie? Megoldható valamilyen úton? A beállítás menüpontjában nem találtam erre vonatkozó információt. Előre is köszönöm a segítséget.
-
derrik
őstag
Az hogy lehet, hogy eddig szépen mutatta az akkumulátor használati adatokat alkalmazásonként lebontva......ma reggel csak az szerepel : android os 101% / 247n8ó27p ???
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake #310 üzenetére
Köszönöm szépen! Megtaláltam az általad említett beállítási módot. Itt három opciót ajánl fel:
- Mindig
- Csak ha csatlakoztatva van
- Soha
Akkor a "Mindig" opciót válasszam? Az általad leírtak fényében értelemszerűen ez a győztes, a "Csak ha csatlakoztatva van" lehetőség pedig az, amikor töltőn van a mobil? Jól értem a dolgot?
-
vbalazs1989
csendes tag
válasz
Enigmagate #307 üzenetére
Szia egy kérdésem lenn hogyan használod a ketyerét távirányítónak azt nem csak infrás mobillal lehet. Kérlek oszd meg velem hogyan lehet ezt megcsinálni?
Köszönöm!
-
dauphin
aktív tag
válasz
Enigmagate #307 üzenetére
+1 a Mate-nek!
-
Enigmagate
csendes tag
válasz
Neonflake #100 üzenetére
Sziasztok!!
Teljesen 1etértek Neonflake állításával. Én is vettem egy ilyen "szörnyet" és nagyon jól gyorsan és szépen teszi a dolgát. A szuflát a 4050-es aksi szépen bírja. Én nem nyomkodom egész nap, csak pár telefonálás meg este egy kis netezés és így 4-5 igen 4-5 napot bír. Otthon távirányítónak is ezt használom, viszi a házimozit, a TV-t meg minden kütyüt
Én a Telenornál függőset vettem, de így csak 64.000be van, és nem kell 120-200e kiadni, mikor ez is tudja azokat mint a Samu vagy a Sony. Valszeg a neve miatt van ennyiben.
Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek.
üdv János -
dauphin
aktív tag
Srácok! Egy kérdés: ha él a mobilinternetem és emellett a wifi is be van kapcsolva, akkor a telefon alvó állapotában melyiket használja adatforgalmazásra? Vagyis: a wifi nem csatlakozik le a hálózatról (nem veszti el a jelet)? Ez lenne a lényeg számomra, hogy okostelefonhoz méltóan a wifi-t preferálja (tegye első helyre) a mobilinternet ellenében, ha az is működik. Költséghatékonyságképpen. Ha alapból nem így van, akkor ezt a beállításokban lehet változtatni?
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok. Nagyon érdekelne ez a telefon, csak az a baj, hogy T-mobilos vagyok. Telenornál nagyon jó árban van, függetlenül viszont nagyon drága amit én találtam. Kérdésem, hogy a Telenornál ha kártyásan veszem kifüggetlenítik x pénzért úgy, hogy a gari megmaradjon? Köszönöm
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #300 üzenetére
N7000 Galaxy Note-hoz képest:
Amiben jobb lesz:
-élesebb, nagyobb kijelző ami már 16/9-es
-több memória
-érezhetően jobb teljesítmény
-jóval nagyobb üzemidő
-több videóformátum támogatása
-gyorsabb fotózás
-beépített hangszóró jobban használható, főleg dolbyvalAmiben nem:
-fogásához át kell állni
-nincs annyi custom rom
-fülhallgató kimenet halkabb(ez idővel változhat) -
Neonflake
tag
Szivesen
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest