- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lambach
tag
-
Lambach
tag
Hát nem tudom, személy szerint ezek az autóversenyzős játékok hidegen hagynak. Csak Play Áruházban olvastam a véleményeket. Elkeserítő volt.
Szerinted elfőhet egy mobiltelefon proci?
Ja a Nexus 7 az nagyon jó, szerintem egyáltalán nem öreg. Nekem az Asus Transformerem, na az öreg TF-101 -
dauphin
aktív tag
Én is nézegettem már a SanDisk-et, pro: tetszik a piros-szürke színösszeállítás - a tarka bejövős nekem (kontra: merész, és egyben gyerekjáték küllemet ad neki), de semmit nem tudok róla. Jó márkának számít, megbízható működés jellemzi, vannak róla tapasztalatok? Szeretnék úgy vásárolni, hogy ha lehet azért ne zsákbamacskára tegyek, amikor 1-2k különbséggel Samsungot is kaphatok már (ugye ami azért név az elektronikában és a telekommunikációban, plusz miegymásban
).
-
Neonflake
tag
Örülök, hogy jól érzed magad itten
A telód meg bármikor eladhatod ha megunod
Ezt csak idővel lehet megmondani melyik a jobb, nekem csak egyre kellemesebbek a tapasztalatok. Jah és miutàn frissült az Mx Player a napokban a telóm procija már elég a 10 bites videók szoftveres dekódolásához. Miket nem él meg az ember
Lassan de biztosan Netbook teljesítményünk lesz
Nekem ez az első fòrum ahol aktív vagyok és látom az elejétől, legalábbis mobil berkekben.
-
Neonflake
tag
Na az a lényeg, hogy megfeleljen neked
Olvastam a tesztet az egy jó ketyere a kijelző meg szerintem nem gàz ha TFT. Amoledet mégegyszer soha: egy év alatt csökkent a fényerő, értesítési sàv, Youtube logo beégett, jah és: felàll a hàtamon a szőr a pentile màtrixtól
Szerencsére nekem ez nem forrósodik, de miutàn jàtszàs utàn teljesítményen hattam a profilt a tűző napon én is éreztem, hogy dolgozik (meg dolgoztattam is). Az újabb procik màr termelnek és nem csak mi vàgyunk szobahőmérsékletre
-
Neonflake
tag
Oké megbeszéltük. Csinàltam telefonàlós képet is de kis gondom akadt a feltöltésnél és màr elfogyott a türelmem
No remélem összejön a vàsàrlás, màr szeretnék màsoktól hallani valamit én is
Amúgy külföldön sokan veszik, Xda-n és AndroidHilfe-n màr sokat lehet megtudni. Pontszàm ügyileg nincs gond, úgy néz ki a sémàk a procit is befolyàsoljàk, de nekem a mindennapi gyors reakcióidő az ami szàmít és ez tényleg gyors. Jah és még reggel óta megint nem voltam töltőn
Ez nekem tényleg fura eddig együtt éltem az USB kàbellel...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Withings Scanwatch 2 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest