Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Első fecske, Ascend Mate tapasztalat
Sziasztok! Mint volt Galaxy Note tulaj ràszántam magam megváltam a "nagy" kedvenctől, hogy megrendelhessem az expansys-től a Huawei phabletet. 2 nap leforgása alatt iderepült, átvettem bő egy hete nyüstölöm. Habár nem gondoltam, hogy ilyen jó árba lesz kapható, nem bántam meg a vásárlást, úgyhogy le is irom a véleményem a készülékről.
Külső: (fekete) jól kézreáll, minőségi összeszerelés, gumis hatásu hátlap szuper, az hogy nincs rajta gomb jó mert fektetve tudod fogni mindkét oldalt. Akikek mutattam azoknak is tetszett a design, miután persze mindenki ez ki@b@ott nagy szóösszetételt kimondta.
Kijelző: a felbontás bőven elég, szép éles és még a színek sem annyira fakók. Kültéren árnyékba látható, videózás, internetezés élmény.
Hang: beszélgetési minőség kiváló, belső hangkeltő teszi a dolgát ha kirakom rádiónak, vagy videózok a készülékkel. A füles kimenet kétélű dolog. Egyrészt szép hangot küld ki és a Dolbyval is lehet jàtszani. Sajnos ez a készülék is követi az EU normát és vissza van fogva a kimenet erőssége. A 32 ohmos nagy Philips fülesem ìgy el lett ajándékozva, az új 16 ohmos agybadugós Soundmagic E10 már kellően hangos.
Videó: MX Player H/W+ dekóderrel vagy akár anélkül is megeszik mindent. Nagy előny a 10 bites videók lejátszàsa amire a proci képes, persze képhibàk vannak itt ott de nézhető.
Proci, RAM: ha nem tettszik a 800 mega szabad ram akkor "kisöpröm" lesz 1100 szabad jipì
A multitasking képesség meglepően jó, torrent mehet 3 is, mellette hol netezek hol videózok, ez a készülék nem gondolkodik sokat, teszi a dolgát.Tàrhely, OS: SD kàrtya muszàly a készülékbe mert soványka a hely, meg ebben az esetben egy nagyobb letöltés sem akasztja ki a fájlrendszert ha SD-re töltesz. Az Emotion UI elsőre fura volt de megkedveltem. Mappákba rendezkedni kötelező, de 10 perc alatt megtehető. Jó a témázási lehetőség és kellően gyors minden animáció.
Kamera: kültéren és jó fényviszonyok mellett teszi a dolgát talán még a Notenál is jobban. Gyorsan fotóz nagyon, több képet pillanatok alatt készìt, a képek szép élesek. Este vakuztam vele, hát no comment, de mondjuk mozogtak is az emberek.
Akku: nafta van bőven. Mondjuk velem csak egy napot bìr de a Note állandóan töltőn volt. Zene, Net, Letöltés, Videózás stb. engem meglepett, hogy ezek ellenére is bìrja. A töltő viszonylag gyorsan tölt mondjuk 2A-rel tolja.
Na elsőre talán ennyi, ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel. Rootolni ezt még nem merem, mert működik, de folyamat követem ha lesz rá valami értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A multitasking képesség meglepően jó, torrent mehet 3 is, mellette hol netezek hol videózok, ez a készülék nem gondolkodik sokat, teszi a dolgát.