Hirdetés
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Ebben az esetben az expansys.hu-t tudom ajànlani. Bő két nap alatt kihoztàk a készüléket. A garancia az 2 év Huawei garancia ami mindenképpen jàr. Szervizelés az már magyarországon történik. Szerintem nem gond a bolti garancia, de a varranty cardot meg a szàmlát el kell tenni.
-
Neonflake
tag
Én nekem is e kettő közül kellett döntenem
A mega melett voltak a jobb Custom ROM támogatottság, meg a nyers benchmark eredmények. A Mate nek szebb a kijelzője, meg jobban kézre áll, valamint videó formátumokkal jobban kompatibilis. Ha nagyon szeretsz mókolni és fontos a játék akkor mega. Ha több aksiidő kell és kényelmesebb használhatóság a mindennapokban akkor Mate.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mega melett voltak a jobb Custom ROM támogatottság, meg a nyers benchmark eredmények. A Mate nek szebb a kijelzője, meg jobban kézre áll, valamint videó formátumokkal jobban kompatibilis. Ha nagyon szeretsz mókolni és fontos a játék akkor mega. Ha több aksiidő kell és kényelmesebb használhatóság a mindennapokban akkor Mate.