- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
#16820480 #1899 üzenetére
Arról nincs infód , hogy a gpl licencnek megfelelően mikor lesz publikus a Mate 4.2 kernelforrása illetve a P6 kitkat kernelének forrása. Mindkét firmware verziót kiadták hivatalosan (Mate b907 németek és oroszok , P6 china unicom KK).
Az mindenesetre szomorú , hogy nem hajlandóak kb 1 napi munkát belefeccölni abba , hogy a P6 KK módosítva kiadásra kerüljön a Mate esetében is.A kritikán aluli GPS javítására van esély , vagy frissítést ne is várjunk a Mate esetében?
-
törölt tag
Idézet a Mobilarena P7 tesztjéből - kiemelés tőlem.
"A P6 bemutatóján oda is tették magukat, a készülék pedig tényleg fel tudott mutatni számos olyan egyedi funkcionális és formatervi vívmányt, ami a jelek szerint több millió embert arra ösztönzött, hogy beruházzon a világ legvékonyabb okostelefonjára. És a P6 mind a mai napig sokunk szerint eszméletlen jól néz ki, de persze ahogyan az ember használja azért megismeri annyira a készüléket, hogy az eleinte rajongásba csapó birtoklási vágy inkább egy jól működő, de nem súrlódásoktól mentes kapcsolatba váltson át. A P6 ugyanis - érdemei elismerése mellett - azért küzdött néhány gyermekbetegséggel. Eleinte a GPS betegeskedett, hamar karcos lett a hátlap, hajlamos volt villámgyorsan eltűnni a jack csatlakozóba tett tű, amivel a SIM tálcát lehetett kinyitni, ráadásul mind a mai napig 4.2-es Android dolgozik rajta - bár úgy hírlik, hogy heteken belül jön a frissítés."
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1896 üzenetére
Gratulálok !
A lényeg , hogy működik a telefon.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1894 üzenetére
A lényeg , hogy amikor a bekapcs gombot 20 másodpercig nyomva tartva újraindítod a rezgésnél már nyomva legyen a hangerő le gomb a bootloader módhoz míg mindkét hangerő gomb a dloados módszerhez vagy twrp-hez.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1892 üzenetére
Ha zárt a bootloader akkor csak gyári aláírt recovery és boot rakható fel.
A pcre töltsd le ezt [link]
7zippel csomagold ki a tartalmát egy mappába.
nyiss egy parancssori ablakot a pc-n.
ebben a parancssori ablakban navigálj abba a mappába ahová a relock exe tartalmát kicsomagoltad
telefon bootloader módba
a parancssori ablakban a következő parancsok:fastboot flash efi efi.img
fastboot flash fastboot fastboot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot rebootinnentől a dloados módszerrel vissza tudod tenni a gyári rendszert.
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1890 üzenetére
Ha van válasz a fastboot devices parancsra akkor a pcről fel tudjuk tolni a twrp recoveryt , de akár a gyárit is.
hangerő le és bekapcs , ascend logo lesz a képernyőn. ne piszkáld hagyd úgy és pc -n fastboot devices. Ha van válasz (??????? fastboot) akkor driverek rendben , mehet fel a recovery. Ha van rendes válasz bootloader módban akkor jelezd és írom , hogy hogyan tovább.A pcre töltsd le ezt :[link]
másold abba a mappába ahol a fastboot.exe is van.
nyiss egy parancssori ablakot
ebben a parancssori ablakban lépj be abba a mappába ahol a fastboot.exe és a twrp2_7_0_0.img is van.
telefon bootloader módban (hangerő le és bekapcs)
a parancssori ablakba írd be fastboot flash recovery twrp2_7_0_0.img
fastboot reboot
mindkét hangerő gomb nyomva tart.
bejön a twrp. -
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1888 üzenetére
Most már talán a driverek rendben vannak, de a telefonnal nem tudok mit kezdeni. A twrp.img az SD kártyán van a gyökérben, de nem megy fel. Újraindul és Ascend logó, ennyi. Ha szervizbe viszem a telót, a garit már biztosan buktam ezekkel a mókolgatásokkal, vagy szerinted van esély hogy nem derül ki ha már ennyire meghalt?
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1886 üzenetére
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1885 üzenetére
Sajnos semmilyen gombvariációra nem reagál, mindent kipróbáltam, újraindul, a képernyőn a Huawei Ascend és nem változik, nem megy tovább. Most le volt merülve 1 napig, így ki volt kapcsolva, de ha ráteszem töltőre akkor ugyanez a játék kezdődik elölről. Nincs valami mód ezt kiütni Windows alól?
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1883 üzenetére
A drivert a fastboot módhoz akkor kell telepíteni amikor már fastboot(bootloader) módban van a telefon. (Android sooner single adb interface)Nálam a fastboot devices parancs ezt adja vissza : ???????? fastboot
Nálam ez a drivercsomag van fent [link]
De elvileg a fastboot interface driverét leszedi a win7 a winupdate oldalról.
A két hangerőgombot nyomva tartva sem jön be semilyen recovery. (két hangerőgomb nyomva tart közben bekapcs is nyomvatart) -
DanQuijote
csendes tag
Az egyetlen ami a telefonra utal az eszközkezelőben az az "Android Platform Sooner Single ADB Interface" az Android Phone menüpontban.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
joestone #1882 üzenetére
Megpróbáltam az általad írt ROM-ot feltenni, a TWRP telepítésénél szerintem nyomhattam valami olyat hogy újraindítás valamilyen Boot módban, pontosan nem emlékszem mi is volt, a teló újraindult, de csak az Ascend logó világít, nem lehet kikapcsolni, csak újraindítani. A CWM és a TWRP útvesztőiben tévedtem el, biztos valami hülyeséget csináltam.
Parancssorból a windows nem találja a fastboot devices-t, és az eszközkezelőben sem találok fastboot interface nevű pontot. Kell valamilyen drivert feltelepítenem előtte? Ha igen, esetleg tudsz egy linket honnan tölthetem le?
-
joestone
addikt
válasz
DanQuijote #1859 üzenetére
Hangerő le és bekapcs. Csak huawei ascend logo lesz. A gépen parancssori ablakban be kellene írni , hogy fastboot devices. Ellenőrizd , hogy az eszközkezelőben legyen fastboot interface.
Ha látszik az eszköz akkor simán talpra lehet állítani. egy gyári recovery és máris működik a dloados módszer.
Persze azért jó lenne tudni mit tettél a telóval amitől elfeküdt. -
-
törölt tag
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
#71562240 #1869 üzenetére
- Egyelőre rajthagyni szándékozom a kijelzőfóliát. Aki leszedte, tapasztalt-e lényegi képminőségváltozást? Megbánta-e, hogy leszedte?
Tavaly szeptember óta nincs rajta fólia, eddig egyetlen pötty, karcolás nincs rajta, pedig elég óvatlan tudok lenni.
Pár hsz-szel feljebb írtam hogy behalt a telóm. Mivel nem érkezett válasz, esetleg abban tud valaki segíteni, hogy melyik szervízbe érdemes vinni BP-n, mert a root és az új ROM miatt szerintem a garit már buktam. Vagy próbáljam a hivatalos utat a Telenornál?
-
törölt tag
Na most már a töltés is rendesen megy, Kb. két óra alatt feltölt.
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a ....beállítások....mobilihálózatok 2g/3g, illetve a hálózat keresés kézi/automatikus. Beállítások opciói a telefonban illetve a SIM kártyán tárolódnak e el?? -
Bai79
csendes tag
Sziasztok új vagyok a fórumban. Köszöntök mindenkit!
Már 7 hónapja elégedett gazdája vagyok én is egy fekete Mate-nek. Több hónapja követem jelen fórum sorait. Azt szeretném megkérdezni, hogy a neten található Mate témákat, hogy lehet beélesíteni a telefonon. Amikor letöltök egy témát, és esetleg kicsomagolom, akkor csak a háttér fotó jelenik meg, és az ikonokat és a kezelő piktogrammokat, mint tel.hivó, üzenetek,stb. ...nem jelennek meg. Nem tudom" magyarul "feltelepiteni az új témát.
Előre is köszönöm az esetleges tapasztalatok, és segítségek megosztását. -
törölt tag
Na tegnapelőtt végre kezembe került az új Mátém. Lelkesen tapicskolom, hálát adva a szolgáltatónak a nagy tavaszi kiárusításért - 21ezer enyhén szólva is nem rossz ár egy ilyen phabletért.
Egy-két észrevétel, kérdés.
- Audiofilek a hangbeállításokban feltétlenül kapcsolják ki a Dolby beépülő modult, mert ha be van kapcsolva, akkor minden hangba beleszól, még a Playről telepített médialejátszó hangjába is. Javaslom, mindent hallgassatok ilyesféle hangszínszabályzóvarázslás nélkül.
- Ha jól látom az apróbetűket, 2A a töltőfej töltőárama, ehhez képest úgy tapasztalom, hogy 4-5 óra hosszú egy teljes feltöltési ciklus, ami "kicsit" sok. Fog ez javulni?!
- Az előd Defy-omnál persze első dolgom volt a rootolás,Máténál azonban még nem éreztem szükségét, lehet hogy root nélkül is mindenben ki fog szolgálni...
- Becsüljétek meg a rádiója vételi képességeit, úgy látom, marha erős vevőantennája van. Kár hogy nincs RDS.
- Egyelőre rajthagyni szándékozom a kijelzőfóliát. Aki leszedte, tapasztalt-e lényegi képminőségváltozást? Megbánta-e, hogy leszedte?
- Eddig is használtam az ingyenes Kingsoft Office-t, nagyon jó irodai szoftver, de a PDF-olvasója kicsit puritán, javaslom helyette például az Adobe Readert használni.
- Böngészőnek javaslom a Dolphin Browsert, audio és videolejátszónak például az MX Playert (audio player módba állítva), amely ingyenes változatában is mindent tud, és a hangminősége is kulturált. A gyári zenelejátszó is szépen szól, de korlátozottabbak a formátumképességei - és újra hangsúlyozom, hogy a Dolby kikapcsolandó a Beállítások > Hang menüben.Egyelőre ennyi.
-
-
törölt tag
válasz
#19103744 #1865 üzenetére
Azért visz félre a logikád, mert az alvó módot és az adatforgalmat is a wifire értelmezed, pedig az a telefon alvó módja és a mobilnet adatforgalma. Tehát a menü szövege arról szól, hogy a telefon alvó módjában nekapcsolva maradjon-e a wifi opció. A telefon alvó módjában 1; MINDIG maradjon bekapcsolva a wifi opció vagy 2; csak akkor, ha egyébként CSATLAKOZTATVA VAN valamelyik wifi hálózathoz vagy 3; SOHA ne legyen bekapcsolva a wifi opció, amikor a telefon alvó módban van. Utóbbi esetben a telefon tehát (kis késleltetéssel) kikapcsolja a wifi opciót, miután a telefon alvó módba kerül, ergo ebben a beállításban növekszik a mobilnet adatforgalma, mert ilyenkor az alvási időszak közben a telefon a mobilneten keresztül végzi azokat a frissítéseket, szinkronizálásokat, amelyek be vannak állítva, például az időjárásjelző app vagy a Gmail vagy...
Hasonlóképpen, a gyárilag beépített Zene app beállításaiban is bejelölheted az Alvó módot, és egy skálán beállíthatod, hogy mennyi ideig maradjon bekapcsolva az app a telefon alvó módjában. Amikor kiveszed a jelölést az opcióból, az olyan, mintha azt mondanád, hogy SOHA ne maradjon bekapcsolva a Zene app a telefon alvó módba helyezésekor. Ilyenkor ki is kapcsola a Zene app, ha a telefont alvóba helyezed. -
törölt tag
válasz
#71562240 #1864 üzenetére
"Wi-Fi alvó mód bekapcsolása" menüpont alatt a következő beállítások vannak szó szerint:
1. mindig
2. Csak ha csatlakoztatva van
3. Soha (növeli az adatforgalmat)Neked is ezek a beállítások, a kapcsolók elnevezései?
Nálam így működik:
1. folyamatosan online, azaz csatlakozva van.
2. kikapcsol néhány perc után.
3. kikapcsol néhány perc után.Én ezt valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy értelmezem, h. a Wi-Fi alvó mód beállításnál a mindig kapcsoló azt jelenti, h. mindig alvó módban van. A Soha (növeli az adatforgalmat) pedig számomra azt jelenti, h. sosem kerül alvó módba. Még mindig azt gondolod, h. rosszul értelmezem?
-
törölt tag
válasz
KillR911 #1860 üzenetére
Most, h. mondod van egy program, nevezetesen a skype ami nem fut rendesen. Pl.: a skype menüikon nem jelenik meg, pedig ott van mert amikor a sarokba koppintok előjönnek az opciók. Az üzenetküldés is kissé körülményes. Értesítést sem mindig küld. Azt is tapasztaltam, h. a wi-fi alvó mód fordítva működik. Ha a "mindig" van beállítva pont akkor nem kerül sor az alvó módra, a "soha" beállításnál pedig pár perc múlva offline lesz minden. Ill. van még egy probléma újabban, a játékgyorsítón keresztül (clean master) indított programok néha nem akarnak elindulni, csak fekete képernyő van. Kilépve újraindítva viszont futnak. Ez utóbbi jelenség azóta van, amióta csináltam a biztonsági mentésből egy visszaállítást.
Azért a win98-hoz nem kellene hasonlítani a 4.1.2-őt szerintem. Olyan rettentő nagy különbség nincs a kitkat és e között.
-
DanQuijote
csendes tag
Üdv. Sikerült a nagy barkácsolásban teljesen meghalasztanom a telóm. Csak az elején a Huawei Ascend logó jön be, onnan sehova. A bekapcs gombot hosszan nyomva újra tudom indítani de semmi több. Hiába tettem fel a Dload mappát is az SD kártyára, nem indul semmi, már kipróbáltam az összes gombnyomásos variációt. Valakinek esetleg nincs ötlete, hogyan tudnám életre kelteni?
-
törölt tag
Nem nagyon értem mi a bajotok a 4.1.2-vel, vagy a B221-el. 141 app van feltelepítve az enyémre (+ a gyáriak) és kivétel nélkül mind tökéletesen működik. Mit szeretnétek még? Mi az ami hiányzik? Csak kérdezem...
-
KillR911
csendes tag
-
tekevics
tag
válasz
KillR911 #1846 üzenetére
Bízva benne, hogy a stílusod csak 1 jó poén akar lenni, azért kérdem mert valószínűleg visszaállok eredeti gyári ROMra.
Tisztelem becsülöm joestone-t, de a CM-je nekem folyamatosan villódzik. Ugyanakkor anno én elfelejtettem backupolni a gyárit és elfelejtettem a verziószámát. Nos ennyi a történet.
Kielégítő?!Válaszodat 1bként köszönöm!
-
joestone
addikt
Frissült a CM.
- OTA update lehetőség hozzáadva.
- A kijelző fizikai méretei javítva a kernelben.
- A Mediascanner folyamat összeomlása javítva
- Az MTPserver folyamat összeomlása javítva
- A kijelző típusa javítva a kernelben.A mediascanner folyamat háttérben történő összeomlása okozhatott olyan hibát , hogy a zeneszámok nem jelentek meg az apollóban , egy szám átugrása esetén késleltetés jelent meg a lejátszásban. A MTPserver folyamat pedig lassú adatátvitelt okozhatott a telefon és a pc között.
-
joestone
addikt
válasz
KillR911 #1837 üzenetére
Hivatalos frissités zéró darab létezik. Azt hol olvastad , hogy root után felmegy a kit-kat ? Legjobb tudomásom szerint nincsen működő kitkat a Mate esetében.
Baromi régi akkor lenne az android , ha GB(2.3) vagy ICS(4.0) futna rajta . A hivatalos 4.1 az elmegy kategória.
Az , hogy nincsen frissítés az pedig betudható annak , hogy egy olcsó kínai telefonról beszélünk. Ha egy 3 szor ennyibe kerülő márkás készülék nem kapna frissítést az gáz , de a miénk egy olcsó kínai darab. -
KillR911
csendes tag
Sziasztok!
Most tettem szert (véletlenül) egy MATE-re, szomorúan konstatáltam, hogy baromi régi android "fut" rajta. Visszaolvasgattam, láttam, hogy kit-kat nem várható a készülékre, csak rootolással lehet megoldani, de nem akarom bukni a garanciát.
Van más megoldás a rendszer frissítésre? A telefon magától nem dobja fel.
Köszi előre is a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok! Hogyan lehet safe mode-ban elindítani a telefont?
-
Brockey
csendes tag
válasz
Brockey #1833 üzenetére
Írtam egy észrevételt a kínainak, ma reggelre javították az oldalt, úgyhogy én is ajánlom a Buno által linkelt oldalról rendelést (ma reggel rendeltem 5db-ot). Kb. 1500 Ft egy bőr tok, csak kérdés, mikorra ér ide. És az is kérdés, hogy felrakja-e még egyszer ilyen áron, mert most az van kiírva, hogy "Sale ends in 20 hours".
-
Brockey
csendes tag
Buno, te rendeltél innen? Mert nekem nem derül ki egyértelműen, hogy ez a mi telefonunkra való-e, vagy Nokia Lumia 1520-ra. A felső képek a Huawei kivágásait mutatják, az alsók meg a Nokiáét (egy nagy lyukkal a közepén és az alsó leírás is Nokiáról szól). Pedig már egy ideje szeretnék egy ilyen fekete vagy sötétbarna tokot, ami a felső képeken van (főleg ilyen 1500 Ft-os áron), de nem vagyok biztos a mellényúlásban.
-
derrik
őstag
Eddig Kiválóan müködő telefonom . bekapcsolás után nem kapcsolódott a 3g hálózatra és a Gps-t sem indította ! ? Csak Hard Reset segített . Ez mi a franc ?
-
joestone
addikt
válasz
elroysk #1826 üzenetére
Korábban más teló esetében is találkoztam olyannal , hogy meghülyítette az sd. Próbáld meg kiszedni az sd-t és úgy bootolni. A Mate esetében még nem találkoztam ilyen effektel , pedig elég régóta cm-et használok . Még a fejlesztési buildek sem produkáltak ilyet akkor sem amikor a gyári vold le lett cserélve forrásból fordítottra.
-
elroysk
tag
válasz
joestone #1824 üzenetére
mindent igy csinaltam lepesrol lepesre, mindket zip-et ujbol lehuztam, advanced wipe (system,cache,cust,data), rom install, gapps install, restart, varazslo vegigmegy (cyanogen account es gmail kihagy), rendszer betolt, par perc utan restart, a hangok nem lathatok a menuben (csak az alapbeallitast mutatja es masodik megjelenitesnel befagy a menu,csak home gombal lehet kilepni majd hatterbol torol), kepernyokepet megcsinalja de a mentest nem fejezi be, mintha befagyna. de a rendszer mukodik. egyebkent a hang fajlok ott vannak a /system/media konyvtarban es a jogosultsagok is ulnek.
-
joestone
addikt
válasz
elroysk #1823 üzenetére
Furcsa , mert a csengőhangok a system partición vannak.
Akkor lépésről lépésre :
1 twrp 2.7.0.0 telepítve.
2. rom zipje letöltve(lehet érdemes újból letölteni , nehogy a letöltött sérült legyen) és a telefon sdjére másolva
3. gapps csomag (20130812) letöltve és a telefon sdkártyájára másolva
4. Telefon twrp recoveryben indítva.
5. wipe menüben factory reset (csúszka elhúz)
6 install menüben rom zipjét kikeresed ráböksz
7 add more zips
8 gapps csomagot kikeresed és ráböksz
9 csúszka elhúzása a telepítéshez
10 amikor kiirja , hogy finished , megnézed , hogy successful üzenet van-e.
11 reboot
12 google és cyanogenmod telepítő végigcsinál
13 beállítások -> hang alatt megnézed milyen csengőhangok vannak
14 feltöltöd a képernyőképet , . -
tekevics
tag
válasz
joestone #1818 üzenetére
Köszíííííí, csak így tovább!
Ennek hogy megy a telepítése? Wipe és társai vagy csak simán ráinstall TWRP-ből?
Gondolom láttad már, hogy "is anyone else getting subtle flickering when the screen is on? it doesn't always happen but im noticing it more and more, it also happened with pac man rom" -
joestone
addikt
Felkerült egy újabb CyanogenMod 10.1 build.
- javítva a késleltetés a Youtube HD lejátszás/szünet aktiválásakor.
- DLNA hozzáadva
- Arcalapú feloldás hozzáadva
- Dolby Digital Plus hozzáadva -
törölt tag
válasz
Brockey #1812 üzenetére
Postapontra szállíttattam, jövő héten lehet átvenni.
(#1813) joestone Jé, ezt eddig nem is néztem, hogy csak Defy-hoz való! Mondjuk úgyse sokat használtam, meg a Mate-et se akarom feltétlenül húzni, de azért hátha hasznos lenne egyszer még. Talán majd 4k filmek lejátszásához...
-
joestone
addikt
válasz
#71562240 #1811 üzenetére
Az Motorola Defy -hez való .
Overclockos kernelnél a CPU/GPU frekvenciatáblázatába bekrül egy pár új érték . A QC procik esetében általában a feszültségértékek is ebben vannak meghatározva. A mi telefonunk esetében nekem még nem sikerült ezt a táblázatot megtalálnom(nem is nagyon kerestem), illetve találtam több excel táblát a kernel forrásában amiben különböző módok esetében szerepelnek a működési frekvenciák és terhelések mind a CPU mind a GPU és RAM esetében. Az adott konfignak megfelelően egy ahhoz tartozó excel táblából kerülnek bele adatok a kernelbe. -
törölt tag
Aki esetleg próbálta már "overclockolni" a Mate-t, mit tapasztalt? Mennyit bír biztonságosan, adott feszértékek mellett?
-
joestone
addikt
Frissült a CM.
cm-10.1-20140502-UNOFFICIAL-hwmt1_u06
- Működő kamera , SD, HD720p , HD1080p felbontásban működik a felvétel is. A HDR funkció viszont nem működik.
- CPU Governorok hozzáadva a kernelhez (lazy, hotplug,wheatley)
- Kernel módosítások (IO Scheduler, memoria,kisebb konfig változtatások) -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Régi Mate tulajokhoz lenne egy kérdésem.
Oldalt az ezűst rész birja a strapát? Tehát nem kopik le majd idővel? A másik meg tok ügyben mit érdemes venni? Gyári tokot ,vagy jó az után gyártott is? Köszi a választ és jó pihenést -
Szoke1982
senior tag
válasz
joestone #1800 üzenetére
köszi
Nem forró max meleg. Akkor megnyugodtam.
Másik: A gyárin (launcher) nem lehet a képet ugy beállítani ,hogy ne legyen fix.? Lehet vak vagyok, de mindig csak álló marad a kép és nem gördül mikor lapozok. köszi választ még egyszer. Jó látni itt(anno gt540 korszak te írásaid aranyat értek)
Új hozzászólás Aktív témák
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest