Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
Itt van több link is a cikkben, de nem tudom biztosan melyik is kell nekem. Én erre gondoltam, de nem tudom még kell e esetleg más is. "MSB 3.0 Megjelenés:2013.08.08 elérhető!
[http://filefeltolto.hu/letoltes/c4ea9b355a28e5be/msb-4.2.2.20130422.revised.zip]MSB Revised"
(Ez a 191.66 Mb tömörített anyag lenne a teljes rom?)Mit jelent az ajánlott telepítés? Ezeket a menü pontokat kell majd kiválasztgatni, indítani ebben a sorban telepítéskor?
"Ajánlott telepítés:
-Navigate to Recovery>> Custom Recovery-Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Install zip from sdcard.MSB 4.2.2 revised
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Reboot system now"
Most MB 525 android 2.2.2 van rajta. Ja és ez csak sima Defy nem a +-os! Vagy ez nem gond? Nem tudom elég infót adtam e a további segítséghez.
Bocs ha marhaságokat kérdezek, de sose csináltam még ilyet és ahogy látom itt nem olyan "egyszerű mint Mate-nél" elrontani pedig nem szeretném. Bocs a lámaságért -
B.i.L
senior tag
válasz
nagymedve970 #1196 üzenetére
Itt jól szól a rendszer,nekem ez van : 4.2.2 Revised 2.0
-
törölt tag
válasz
nagymedve970 #1196 üzenetére
A Defy topikok témaösszefoglalóiban minden kérdésedre tökéletes és szájbarágós válaszot kapsz.
[Re:] Motorola DEFY - ez aztán döfi!
[Re:] Motorola DEFY+ - a szükséges plusz - ez főleg akkor érdekes, ha netán nem Defy-od, hanem Defy+-od van.
-
nagymedve970
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem a Motorola Defy topikja, de mint láttam többen is írtátok, hogy használtátok, vagy épp még használjátok és a lényeg hogy hozzám került egy ilyen másod telónak viszont angol menüvel és szeretnék segítséget kérni, (ha lehet szájbarágósan, mert nem vagyok guru) hogyan tudnék magyar romot tenni rá (és honnan tudnám azt letölteni) vagy magyarosítani, bár szerintem a ROM csere lenne a jobb megoldás
Előre is köszönöm, ha valaki komolyabb segítséget tud nyújtani. -
Zsolt74
senior tag
Van itt egy jó kis átfogó hardveres teszt a telefonról ha valakit érdekel.
http://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Ascend-Mate-Smartphone.93902.0.html -
Zsolt74
senior tag
Egyre jobban tetszik a telefon.
Igaz hogy hatalmas ,de netezéshez minél nagyobb a kijelző annál jobb.
Kissebbre nem igazán térnék vissza mostmár. -
DonLaca@
senior tag
válasz
donki730221 #1188 üzenetére
Valamelyik telepített program lesz az oka. SIM hibánál a hálózatot dobálná el. Teljesen szűz, gyári rendszernél is előjön? Mert akkor szerviz a megoldás.
Zsolt74
Nekem 6 és fél óra a max képernyő használat. Többet még soha sem sikerült összehoznom. -
Zsolt74
senior tag
Iszonyat jól bírja akkuval.
Tegnap este vettem le töltőről, több mint két és fél órát neteztem vele és most 70%- on van .
A Galaxy Nexus- om kb eddig bírta volna(3órát nem bírt soha .)
Ezek szerint 8-10 órát simán lehet vele netezni. -
Nigér
őstag
Arra van valami gyógyír, hogy ha le van zárva (jelkóddal is) a képernyő, ha benyomódik és picit úgy is marad a bekapcsológomb akkor felajánlja hogy kikapcsolhatom, újraindíthatom, repülő üzemmód vagy a hangerőállítás.
Szóval van valami megoldás, hogy ha lezárom a képernyőt akkor az úgy is maradjon...? -
DonLaca@
senior tag
válasz
donki730221 #1184 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt amikor a Neutron player telepítve volt. Lecseréltem Jetaudiora azóta jó.
-
donki730221
újonc
sziasztok
lenne egy óriási problémám a kicsikével:-(
mégpedig: elég sokszor amikor lezárom a képernyőt magától újraindul
egyébként meg lennék nagyon elégedve vele de így elég bosszantó a dolog:-(
VALAKI TUD SEGÍTENI???? -
DonLaca@
senior tag
Valaki feltöltené valahová a B907 rom alap témáját. Nagyon megköszönném. Megtetszett, csak én már visszaraktam a B221-et.
-
Zsolt74
senior tag
Én is megvettem ma a Mate-et.
Most mennek a telepítések.
Szép nagy a Galaxy Nexus telefonomhoz képest.
Így elsőre nagyon tetszik.Már rendeltem hozzá tokot is.
[link] -
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1174 üzenetére
.....sem a frissítés gomb, sem az újraindítás! A diagram az kóser. De csak és kizárólag az Android Os látható fogyasztó ként, ez érdekes mert ami a Mate jó tulajdonsága......hetek óta még csak telepíteni sem akartam semmit sem. Este ki reggel be kapcsoltam, és néha ránézek az aksi üzemidőre :-) ...... ez lett a veszem.
-
padre666
tag
+1 felhasználó!
-
derrik
őstag
Mi történhetett? Az akkumulátor infóban napok óta csak az android os látszik mint fogyasztó más semmi?
-
DonLaca@
senior tag
B907 ez hivatalos rom? System/apps könyvtárban deodexelt apk vannak.
-
Zsolt74
senior tag
-
Zsolt74
senior tag
A telenornál most olcsóbb lett XS-es csomagban csak 49990ft.
Ez már igen korrekt ár érte.
Én is erre pályázok csak a hűségidőm csak 14.- én jár le, remélem akkor még lesz belőle raktárom. -
joestone
addikt
Van valami intelligens háttérvilágítás funkció beépítve az van elrontva . Az rángatja a fényerőt , nerm az automatikus fényerő.
Azért is írtam , hogy a rom alapbeállításaival működik , mert nyilván ezeken lehet finomítani , de az alapbeállítások általában jónak kell legyenek , hiszen a tesztek során az volt legoptimálisabb választás a Huawei mérnökei szerint.Nem csak az antutu hoz keveseb pontot , hanem érzetre is lassabb , mint a b221. Az sms backup and restore pl produkált egy olyan lagot , hogy azt hittem lefagyott a telefon.
-
derrik
őstag
válasz
joestone #1162 üzenetére
.....nem jó hírek :-(
-a kijelzőt nem igen használom automatán
-viszont a tesztek pontszáma nem mindig igazolja a rendszer
gördülékeny voltát az az optimalizáltságát
....azért én még várok a tapasztalatokra, ill hátha jön javítás amiben az általad leírtak vagy egy részük orvoslásra kerül.
Ha valakinek lenne egy működés közbeni videót készíthetne...... -
joestone
addikt
Felraktam ezt az orosz 4.2.2 -őt . Minden alapbeállításon .
Eddigi negatív tapasztalatok :
- idétlen wifi adatforgalomjelző
- wifi/3G nem színesedik be ha van kapcsolat idétlen fehér az egész
- kijelző fényerőt össze-vissza rángatja
- Akkora fontok , hogy 5 méterről is olvasható , ezt szerencsére a cmből származó trebuchet orvosolja .
- érzetre lassabb , mint a b221 (antutu is csak 15478 , b221 kapcsán 17000 körül volt)
- csúnya alkalmazásikonok
- A jogosultságkezelő az őrületbe kerget az állandő kérdezősködéssel , megkérdezi pl , hogy az sms backup and restore elérheti-e a névjegyeket. Minek ???? A telepítéskor már elfogadtam , hogy hozzáfér a névjegyzékhez. Sem a samu tabletem sem a g510 cm10.1 -el nem kérdez.
- hiányzik a többfelhasználós üzemmód ez volt a 4.2 egyik legnagyobb újítása.
- navigációs sáv nem tűnik el teljesképernyős módban semPozitívumok :
- végre normálisan oldalra húzással oldható fel a képernyőzár , bár rendkívül ronda a csúszka.Számomra ez a 4.2 egy nagy csalódás. Kár erőlétetni ezt az emotion ui-t mert egy kalap sz@r , az a g510-en és a 4.1.2 alatt is , de a 4.2 alatt rendkívúl ronda is. Miért nem lehet a normál Google ui-t meghagyni és ha akarom akkor bekapcsolom ezt emu ui-t. A legzavaróbb része szerencsére másik launcher telepítésével orvosolható , de sajnos nem minden része.
Összességében nem érzem előrelépésnek sem kinézet . sem tempó tekintetében a b221-hez képest .
Sok minden megoldható , de nem vagyok hajlandó rootolni és hegesztgetni a huawei által elk4félt romot , mert arra volt eszük , hogy secure boot legyen , hogy véletlenül se lehessen csak az Ő általuk digitálisan aláírt image fájlokat flashelni , akkor végezzenek rendes munkát és írják meg rendesen a romot , hogy ne rootolással kelljen szögelgetni, ha használni is szeretnénk. -
Neonflake
tag
Sajnos a P6-köré ment a felhajtás nagy része és a Mate csak utána terjedt el, hogy az megjelent. Habár a Mate jelenleg a P6-mellett friss teló ként van kint a Huawei honlapon, nem beszélve a P2 és D2 modellekről mivel nem került nagy számban eladásra inkább a P6 van fókuszban szoftverfejlesztés terén. Megjegyzem még a P1-re is érkeznek új firmwarék biztos lesz erre is csak idővel. Most a lényegre fókuszálnak. Nem zavarna a dolog, ha kapnánk mi is nyitott bootloader-t mint a P6 és megindulna a custom ROM áradat. Főleg, hogy valamilyen szinten a K3V2 nem közvetlen futtatja az androidot volna mit kisajtolni. Megjegyzem a 4.1.2-alap ROM-mal nem volt gondom minőségi váltás volt a Note-ról. Csak hiányzik a napi szintű ROM frissítés
-
derrik
őstag
válasz
Neonflake #1158 üzenetére
Köszi ez jó hír.....kettő dolgon gondolkodom. Az előző 4.1.2 hány verziót élt meg? És a végére lett szinte hibátlan. Ha várható akkor biztosan a második, harmadik verzió valószínű még jobb lesz. Bár ez a 4.2.2 elég stabil verza mindenen, mert az összes cuccon az alap szinte változtatás nélkül jól megy legyen az tablet vagy telefon. A második, hogy ha a P6 kihagyva a 4.3-at ami mint tudjuk több buggal is rendelkezett/sok minden beragadt benne/ megkapja a 4.4-et. Akkor ennél a serpenyő telefonnál mit szerencsétlenkednek a Hawaisok. Minek ez a Samsungos üzlet politika? A csúcsra rá pakolunk mindent a többi termék pedig kullog utána. Pont Kinában pakolták mindenre a legújabbat szinte ész nélkül ha bírta a vas, ha nem.
-
Neonflake
tag
Ami nagyon jellegzetessége a ROM-nak, hogy kevesebb alkalmazásba van grafikus bug (pl. Google Earth oldalsó menüsávja eltűnt a B221-ben) és alapból GPU-t használ több 2D-s játéknál (az android verziószám babos játéka pl. nem szaggat már). Az alkalmazásokat jobban bent tartja a memóriában és gyorsabb a felhasználói élmény böngészés közben. Egyedül a szoftveres videódekódolásnál éreztem az MX playerben, hogy lassabb és a Youtube-ban észlelhető kicsit szőrösödő jelenség alacsony felbontású videóknál még jelen van, ami viszont más készülékeknél is jelentkezik. Egyenlőre fenthagyom, jól elvagyok vele.
-
derrik
őstag
-több felhasználós mód van benne?
-Wifi air play?
-Akku üzemidőben mit produkál? Hozza az eddigit?
-Ha jól értem az alsó szürke navbar fixen lett kirakva? -
joestone
addikt
válasz
DonLaca@ #1153 üzenetére
A 4.2 android verziótól kezdve a fejlesztői lehetőség menüpont rejtett. Előhozni a beállítások -> a telefonról -> buildszám -ra kell vagy ötször rábökni.és megjelenik a menupont a beallitasokban.
Fontos , hogy az adb csak az 1.31 vagy újabb használható , mert a telefonon is jóvá kell hagyni az adb-n történő csatlakozást. Régi adb -t használva a telefon offline állapotúnak fog látszódni.
Másik újítás a többfelhasználós üzemmód a 4.2 -ben , ezt nem tudom a huawei beépítette vagy sem. -
todorriskov
csendes tag
Én is várok még pár hetet,vagy a 2014-et!
Addig talán páran írnak tapasztalatokat,ne adj Isten negatívumokat.
Engem is érdekelne,hoz e több fronton is érdemi javulást a 4.2.De ehez biztos kell jó pár nap tapogatás,
nyüstölés a profik részéről! -
nagymedve970
tag
válasz
Neonflake #1150 üzenetére
Értem, kösz. Bár mindent előkészítettem az újra húzáshoz, (asszem
) de azt hiszem még várok vele egy cseppet. Kíváncsi vagyok , hogy másnál hogy fog beválni. Pro és kontra.
Egyébként mi a különbség a 4.1 és a 4.2 között azon kívül, hogy tapizás, nyomkodás nélkül fogadhatom a hívásokat? -
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1149 üzenetére
Szerintem ugyanannyi nagyságrendileg, csak a rendszer már automatikusan figyeli az akku intenzív alkalmazásokat és ki is lövi őket ha megkéred rá. Ez itt is ilyen, csak először nagyon szokatlan persze 2x nem kérdez semmire.
-
nagymedve970
tag
válasz
DonLaca@ #1143 üzenetére
Köszi a válaszokat
. Ébredés után pont ez volt a gondolatom, hogy új ROM ezért mindent visz majd. Valamelyik külföldi oldalon olvastam valami megoldást a szürke sáv eltüntetéséről. Majd utána nézek, de mint, ha futólag már láttam volna, hogy valaki már itt is írt róla. Most néztem, hogy Neoflake sensei már meg adta a megoldást erre is
.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1142 üzenetére
Ez teljes ROM nem kell unroot.
-
Neonflake
tag
válasz
DonLaca@ #1143 üzenetére
Eroot 1.3.5-ös viszi a B907-et csak: Alkalmazások ellenőrzése USB-n, ki kell kapcsolni, ez a fejlesztői beállitásokban van. Valamint nekem a Clockworkmod féle Superuser-t a Play áruházról még root után fel kellett rakni. Ezután már át tudod írni a build.prop-ot, hogy eltüntesd a navi sávot. Hogy pontosan mit kell átírni azt a B906-os leírásnál taglaltam. #946-os hozzászólás.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
nagymedve970 #1142 üzenetére
A három gombos telepítés legyalul mindent.
B907 romot az eRoot még nem tudja rootolni. Kiveték a beállítások közül a fejlesztési lehetőségeket, home gomb eltüntetésének lehetőségét. Film nézés, játék alatt zavaró oldalt a szürke sáv.
Viszont belerakták azt ha híváskor a fejemhez teszem a telefont automatikusan felveszi.. Az újak az animációk, az alap téma is szép. Minden azonnal indul, nem laggol semmi. Jó ez a rom, csak ezt az állandóan jelenlévő szürke sávot nem tudom megszokni.
-
nagymedve970
tag
-
Joczika
csendes tag
-
Neonflake
tag
consumer.huawei.com/ru/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=Mzk3MjM=
Hivatalos Orosz B907. Google applikàciók telepítve, beteszteltem, használom, működik
Telepítése a jól megszokott 'dload' mappás hangerőgombos módszerrel. Aki ki szeretné próbálni a 4.2.2.-es érzést most könnyen megteheti, a ROM magyar nyelvet is támogat.
-
DonLaca@
senior tag
Ma megérkezett a telefonhoz a flip tok
. Feketében rendeltem. Élőben jobban néz ki mint a képen. Nagyon elegáns lett tőle a telefon
.
Most éppen akciós, 11 dodó helyet csak 9. Ingyen postával kb 2 hónap volt a szállítás.
+ adtak hozzá ajándék képernyővédő fóliát. -
törölt tag
válasz
joestone #1134 üzenetére
Aha, kösz, most már látom, ez a MyTV.ről szól, azaz nem függ össze az általam érintett mobilinternet adatforgalomkorlát-mentesség témával, aminek jan. 15. a határideje. Érdekes. Majd kipróbálom én is.
Illetve most tovább nézegettem a feltételeket, és látom, hogy mégiscsak összefügg a mobilinternet előfizetéssel, hiszen a most "ingyenes" MyTV használata most is fogyasztja a mobilinternet előfizetést, tehát adatforgalmi díjat most is kell a MyTV szolgáltatás után fizetni. Márpedig ez a netes tévézés igencsak fogyasztja az adatot, tehát ez az ingyenes akció kissé mondvacsinált, hiszen az általa forgalmazott adatért most is fizetni kell a Telenor-előfizetés feltételei alapján... Brrr...
-
joestone
addikt
A mindigtv app-al is lehet a mobilon az élőadást nézni . Ott is elég korlátozott a csatornák száma.Mondjuk a királyi egyes csatorna hd felbontásban zabálja a biteket. Elég gyorsan el lehet tévézni párszáz megabyte-ot.
Gondolom a pannon így akar mobilnet előfizetéseket nyerni. Személy szerint egyszer voltam valami fő pannon boltban eldobható kártyás csomagban Nokia 3310 telefont venni egy rokonnak . Azóta nem tudnak rávenni , hogy bemenjek a boltjukba. -
törölt tag
válasz
todorriskov #1131 üzenetére
Január 15-ig tart a korlátlan adatforgalom akció a Telenornál bizonyos előfizetésekre vonatkozólag - például Smarttarifa csomagok.
-
todorriskov
csendes tag
-
Joczika
csendes tag
válasz
todorriskov #1129 üzenetére
Megnéztem ezt mytvt,sajnos sok csatorna nincs benne,meg elég rossz a kezelő felülete. Szó se róla a kijelzönkön szépen mennek a csatornák.:-P
-
todorriskov
csendes tag
válasz
Gabi 8906 #1125 üzenetére
Üdv!
Én szoktam rajta játszani elég sokat,a Real Steel is gond nélkül fut rajta.A Modern Combat is,a N.O.V.A. 3 is.
Tv-t is lehet rajta nézni,ingyenesen február végéig.De sajnos csak telenorosoknak azt hiszem.
Egész jól működik az app,amit my tv néven le is lehet tölteni a play store-ból. Ajánlom kipróbálásra,ha már ekkora kijelzővel vagyunk megáldva! -
enonlui
tag
nekem egy note II-öm van és én is úgy elcserélném a huawei-re csak félek hogy csalódnék benne....
olyan jó lenne ha valaki bele menne úgy hogy egy-két napig használni/csere. aztán el lehetne dönteni...
igazából a nagysága miatt kell. nagyobbat akarok mint ami van nekem. 5.5 col már kicsi. ez a 6.1 vagy 6.3 vagy 6.4 ókés lenne -
-
Nigér
őstag
válasz
Gabi 8906 #1123 üzenetére
Nézd, ha meg tudsz barátkozni a hatalmas méretével, jó "kis" társra lelsz ebben a telóban.
Bár hardverileg ugye nem tartozik a mai élvonalba, nem Snapdragon 800-as szörny, de a teljesítménye simán elég mindenre.
Főleg, hogy a cuccosnak nem FHD hanem "csak" HD felbontású panelt kell kiszolgálnia.
Az akksiideje példás, a mérete...
Manapság, amikor kézbeveszem a másodtelóvá avanzsált HTC ONE X-emet, furi a kis mérete.
Pedig az 4,7"-os...
Majd írnak neked szerintem a többi Mate-gazdik is, én aszondom hogy vágj bele, nem bánod meg! -
Gabi 8906
senior tag
Köszönöm a választ!
Az nagyon jó akkuidő. Nekem pl még semmilyen Androidos teloval nem sikerült olyan hosszú kijelző használati időt elérnem 1 töltéssel.
Ascend Mate, meg G2 között vacillálok..
(Bár az fura hogy a G2-őt valamiért visszarendelte a Telenor az újhelyi üzletből..) -
Gabi 8906
senior tag
Üdv mindenkinek! Hogy áll a készülék a 64 gigás micro sd-vel, elkezeli?
Akkuidő hogy alakulna kijelző téren?(Negyedes fényerőnél.)
Telenorban pár napja kézbe vettem. Nem semmi tepsi tella.
Válaszokat előre is köszönöm. -
shunter
aktív tag
Jelenleg LG 4X HD tulaj vagyok, de ez után tervezek egy ilyen "kicsike :-) " beszerzését. Beleolvasva a fórumba sok a pozitív tapasztalat. Ennek örülök! Nálam ez a méret még mindig jó, mert már az LG-m 4,7"-ja is kicsi. Note3-al szemezek még, főleg az Spen miatt, de ugyebár a Samu telók eléggé túlárazottak. Vagy maradok az LG nél, még nemtom, de ugyebár a mate gigászi mérete nálam nyerő. Egyre szimpatikusabbak és minőségibbek a kínai telefonok. Bőség zavara :-)
Kérdés: Anyaghasználatra, kézbefogva milyen érzés? Fémet tartalmaz a borítás?
-
nagymedve970
tag
válasz
Joczika #1112 üzenetére
Üdv a klubban!
A SIM szolgáltatásnál nálam is ugyan ezt csinálja. Csak gondolom, de ez lehet, hogy azt a funkciót működtetné, mint ami régen is volt, ha jól emlékszem lekérdezhettél időjárást, névnapot tán még sport híreket is sztem, de ha tévednék azért ne kövezzetek meg. Ez csak egy következtetés volt.
Egyébként meg az ez előtti telókkal csak ennyi bajom lett volna, akkor nem jutok el a Mate-ig.
Remélem sok jó élményed lesz még a kis tesóval. Én már 4. hónapja nyúzom szó szerint, de még nem találtam igazán olyat amibe problémát láttam volna. -
Joczika
csendes tag
válasz
todorriskov #1113 üzenetére
akkor jó,azt hittem egyedi problémám lenne.
köszi -
todorriskov
csendes tag
válasz
Joczika #1112 üzenetére
Nekem is azt írja,bár én csak most néztem meg.Eddig fel sem tűnt!
Ezt a funkciót eddig még nem használtam,nem is hiányzott.
Nem tudom,kinek hogy szuperál játék téren,de nekem eddig nem volt bajom a grafikával.
Moder Combat4-et végigvittem,játszottam rajra N.O.V.A. 3-at,NBA2K14 is tök jól fut rajta.
Kicsit melegszik,ha sokat játszom de 20-30 perc után amúgy i zsibbadnak az ujjaim. -
Joczika
csendes tag
sziasztok
én is becsatlakoztam a klubba,már vasárnap óta nyüstölöm.
olyan kérdésem lenne,hogy nálatok is csinálja azt,hogy ha rányomtok a sim eszközre azt írja ki,hogy helyezzen be sim kártyát?én b221 rommal kaptam,ennek van e előnye vagy hátránya?
-
derrik
őstag
válasz
DonLaca@ #1109 üzenetére
:-(......sajnálom, én ezért rendeltem 4 hete egy ilyet. Igaz még nem jött meg, így beszámolni még nem tudok. Amúgy is unom már a kábelezést.
http://dx.com/p/mocreo-m1-rk2928-ipush-hdmi-wireless-adapter-airplay-miracast-receiver-for-iphone-android-phone-240545?Utm_rid=93072394&Utm_source=affiliate -
DonLaca@
senior tag
Megjött az MHL kábel Kínából. Sajnos a Mate nem MHL képes. Gondolom ezért nem írták sehol a honlapon. Egy próbát megért. Ettől függetlenül imádom ez a telefont
. Három hónap alatt még semmi gondot nem okozott. Nem úgy mint az elődei.
-
Nigér
őstag
"Az Ascend Mate-en tesztünk készítésének időpontjában még az Android 4.1.1-es verziója futott, mostanra azonban elérhető rá a 4.2-es frissítés is."
Ezt október negyedikén írták.
De én még nem találtam 4.2.-es friss szoftot.
Miről beszélt vajon a forma...?
A kínai szoftról?
Lehet hogy amit tesztelt, az egy szürkeimportos, adott esetben Kínából származó Mate? -
Nigér
őstag
Mate 2:
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest