Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Nekem nagyon bejön az egész konstrukció! Igaz, valóban nincs kapocs, nincs rögzítési lehetősége a fedlapnak, de nem is hiányzik. Tökéletesen rásimul a telefon kijelzőjére a fedlapja. Nem áll el tőle, és ez idővel még jobb lesz, ahogy a tok "betörik" a telefonhoz. Én mondjuk az övtáskámban hordom a "kicsikét" a brifkóm társaságában, ott meg ha akarna sem nyílik vagy csúszik szét. Az asztalon meg alapból semmi gondot nem jelent a hiánya, és eszméletlen látványt nyújt ott, mint egy kis naptárkönyvecske. Komolyan. Öröm ránézni. Ha telefonálok, akkor fogom és kihajtom a fedelét a hátlaphoz, semmi gondot nem tapasztaltam eddig ezzel kapcsolatban. Amikor pedig hívnak félig kinyitom, fogadom a hívást, visszahajtom a fedlapot és a fülemhez tartom. A hangszóró felett van egy kivágás, ezen keresztül tökéletesen hallani mindent. De hozzáteszem, mindez szubjektív, személyes élmény, ami pedig egyénfüggő: ami nekem megfelel, lehet neked nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi