Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Halboy78 csendes tag válasz  Ed Parker

üzenetére Ed Parker

üzenetéreIgazad van, de nem is én hasonlítom hozzá. Amúgy írtam az ios mint rendszer nekem nem jön már be az androidhoz képest. 
 Amúgy mint mondtad most ismerkedsz a rendszerrel és hasonlítod a már bejáratott i5-höz, akkor ez se releváns, nem? Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak. Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak. 
 Részemről off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak.
 Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak.