- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
''na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?''
Szerintem pont ez a baj, hogy így állsz hozzá, ahogy Zack is írta ezt a rendszert is ki kell ismerni meg kell érteni.
Életem egyik legjobb döntése volt annak idején az i4-ról váltás a htc desire-re pedig nem egy kategória a két telefon, de a rendszer maga - ha adsz időt magadnak a megismerésre - már megéri ezt a fáradságot.
Eddig semmi mókolást nem kellett csinálnom a telefonnal és számomra simán, akadás nélkül tökéletesen ellátja a feladatát.
Részemről soha többet ios az a plusz amit a smooth felület ad, nem kárpotól azért a szabadságért amit az android jelent.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest