Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Na, hetvegen sikerült duplan csalodnom a telefonban..
Az egy dolog, hogy egy normalis kepet nem tudtam vele löni (na jo, de, egy makro jo lett..), mert a nagyresze mosott/homalyos/szellemkepes, akarmilyen lett (amennyire emlekszem, talan a HDR-esek lettek a szellemkepesek), de azert az mar übergaz, hogy az alpokban 4 telefonbol az enyem volt az egyetlen, ami egy csoffadt halozatot nem talalt, annak ellenere, hogy az enyem volt az egyetlen, amiben osztrak kartya volt.. Masik 3 telefon magyar kartyaval roamingban meg full tererön volt. Azert ez milyen mar..
Ha jol lattam van ujabb radio mar, ugyhogy majd frissitem, de ez rendesen fölcseszte az agyamat..Mas: Lattam sokan panaszkodtak a ViperOne + ElementalX kombora, hogy nem müködik jol.. Kerdes: Miert nem probaljatok a Bulletproof kernelt? Mert fogadok, hogy oc-t/uv-t senki nem allitgat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest