- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Na, hetvegen sikerült duplan csalodnom a telefonban..
Az egy dolog, hogy egy normalis kepet nem tudtam vele löni (na jo, de, egy makro jo lett..), mert a nagyresze mosott/homalyos/szellemkepes, akarmilyen lett (amennyire emlekszem, talan a HDR-esek lettek a szellemkepesek), de azert az mar übergaz, hogy az alpokban 4 telefonbol az enyem volt az egyetlen, ami egy csoffadt halozatot nem talalt, annak ellenere, hogy az enyem volt az egyetlen, amiben osztrak kartya volt.. Masik 3 telefon magyar kartyaval roamingban meg full tererön volt. Azert ez milyen mar..
Ha jol lattam van ujabb radio mar, ugyhogy majd frissitem, de ez rendesen fölcseszte az agyamat..Mas: Lattam sokan panaszkodtak a ViperOne + ElementalX kombora, hogy nem müködik jol.. Kerdes: Miert nem probaljatok a Bulletproof kernelt? Mert fogadok, hogy oc-t/uv-t senki nem allitgat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest