Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Borítékolom hogy jobb.
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.(#8461) Keldor papa
2 hónapja még 180-200k volt. Az tényleg full bukó. 50k minusz. Ráadásul az S4 még szar is volt szoftveresen (még most sem jó szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.