-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
csacsi67 #8088 üzenetére
Az triviális, de azért egy ekkora kedvezményt ez nem magyaráz. Vagy a T-nél de, ezt ilyen komolyan veszik? Mert kedvezmény az van/volt pl vodánál is, csak annyi, hogy se a cég, se a vevő észre se vette soha.
Egy ~150k-s telefonnál simán el tudnám képzelni, hogy 100-ért odaadja (már az is brutális kedvezmény), de azért 20k? Hihetetlennek tűnik.
-
opr
nagyúr
válasz
Exelsior #6117 üzenetére
Az a baj, hogy ebből a táblázatból annyi igaz, hogy ez egy táblázat.
A maradék egy hatalmas kamu, echte marhaság. Egyszer kikerült, aztán azóta kering, de ha jobban megnézed, illetve végiggondolod, triviális, hogy mekkora hülyeség.Egyrészt, hivatalosan 4.3 még nincs is, honnan lehetne tudni, hogy milyen készülékeken lesz? Az ilyen jellegű bejelentések általában egy-kté hónappal azután szoktak lenni, hogy az aktuális nexus megkapta a frissítést, de még akkor se lehetünk benne biztosak, hogy midnen, ami ott van, úgy is lesz.
Másrészt, kapából kibukik mekkora ökörség az egész ott, hogy a DHD be van írva 4.3 frissítésre, amikor a legutolsó hivatalos rom 2.3-as a DHD-ra, tovább frissítve meg nem lesz, már 4.0-t se kapott, és fix, hogy így is marad.
-
opr
nagyúr
Ez a táblázat valami hatalmas bullshit. Konkrétan így első körben:
Nem tartom annyira valószínűnek, hogy a dhd kap 4.3-at, amikor 4.0-ra már nem frissítették.Azontúl eleve maguk a dátumok is igen érdekesek, pláne, hogy még egy htc készülék sincs 4.2-n se, de majd biztos megoldják 2-3 hónappal release után, hogy 4.3-ra felmenjen 9 telefon is...
Szóval, maradjunk annyiban, hogy ez egy táblázat, amin szerepelnek htc telefonok nevei meg még egy pár szó. Több nem nagyon mondható el róla, ami igaz.
-
opr
nagyúr
Úristen.
Mikor fog már végre kikopni ez a marhaság? Amit írsz, az konkrétan ártalmaslenneaz akkunak, ha az elektronika hagyná.Így legalább már csak nettó időpocsékolás.Akkuk, amiket formázni kellett: Ni-Mh, Ni-Cd. Gyakorlatilag lehetetlen ma olyan új telefont venni, amiben ilyen akku van.
Akkuk, amiket nemhogy nem kell, de nem is szabad formázni: Li-ion, Li-polimer.
Gyakorlatilag minden új telefon (tablet, laptop, stb) ilyen akuval van felszerelve. Ezeknél a fentebb írt megveszed, ha van benne gyárilag elég cufla ahhoz, hogy bekapcsoljon, akkor bekapcsolod, használod, amikor merül, feltöltöd, amikor tele van, vagy menned kell, leveszed. Gyakorlatilag minél kevesebb dologra figyelsz, annál jobb neki. Ne hagyd teljesen lemerülni (elvileg az elektronika nem is engedi, pár%ot mindig hagy benne) és kész. -
opr
nagyúr
válasz
Remus389 #836 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk, szerintem is hatalmas hiba a microSD slot elhagyása.
Szerintem (legalábbis számomra) ennek a telefonnak ez az egy hibája van, kár, hogy ez pont ilyen nagy hiba.Mondjuk nekem egy 8gb-os kártya is bőven elég volt a dhd-ben, szerintem ebben is ellennék 16-on valahogy, de a 32 az, amin már kényelmesen. A 64 nekem már feleslegesen sok
-
opr
nagyúr
válasz
blade zte #826 üzenetére
Anyira azért nem.
A 32gb-os verzió ott is 155k + posta, és még a gari is felvet kérdéseket. (Ne a 16-ossal hasonlítsuk, eddig se annak az árával dobálóztunk itt a fórumban).Szerintem ilyen összegeknél már nem sok értelme van 15k-n spórolni, ha még a garit is bukod valszeg.
-
opr
nagyúr
Lehet hülyeség, de én annyira beleszerettem, hogy a többi idén már nem is érdekel
Majd valamikor nyáron, amikor közelebb lesz a 100, mint a 200k-hoz, tuti beszerzek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest