Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Na jó, aki tudja hogy mi az és már használta Sensation-on, vagy HOX-on, annak lehet rá igénye,
de különben a gyári rendszerbe se lehet nagyon belekötni. A 4.2.2 -ből kikerül a 3 pöttyös baromság és szinte maga a tökély. Szerintem a gyorsaságára még senki nem panaszkodott.
HOX-nál más volt a helyzet, az olyan csapnivaló gyári rommal nyitott, hogy garancia ide vagy oda. 10perc után kinyitottam
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de különben a gyári rendszerbe se lehet nagyon belekötni. A 4.2.2 -ből kikerül a 3 pöttyös baromság és szinte maga a tökély. Szerintem a gyorsaságára még senki nem panaszkodott.