- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).
Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest