Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
van itt olyan fórumozó akinek ez a d-pixel hibátlan kijelzőt mutat?!? én 3 hónapja gyepálom az 1-et, (tehát első szériás modell) de akárhogy nézem a kijelzőt, pl: lupe-val, (nyomdai nagyító a kilövésekhez) nem hogy hibát nem látok, de még pixelt is alig... Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat. a one-nak asszem 440, vagy valami ilyesmi a ppi-je (pixelsűrűség) Szóval nem lehet, hogy nem kéne basztatni azokat a pixeleket? vagy azt a d-pixel app-ot. nem lehet hogy az bassza szét? vagy itt mindenkinek vájt -szeme van, csak én vagyok vaksi? (pedig grafikusként mondhatom, elég érzékeny a szemem ezekre a fránya pixelekre.) amúgy meg egy-két halott pixel ekkora kijelzőn, ilyen sűrűségben, nem hiszem hogy zavaró lehet... de ti tudjátok.
OK, egy 2K-s kütyünél ne legyenek már hibák, de srácok! voltak, vannak és lesznek mindig is valamilyen hibák. Legyen az HTC-one, iPhone, Samu, vagy bármi. az ár nem feltétlenül egyenesen arányos a hibátlan minőséggel. Ha nem a pixelek, akkor a hangszóró, vagy akármi más, de hibátlan egyed nem létezi...
Boccs.Inkább élvezzétek, használjátok ezt a nagyszerű készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iOS alkalmazások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Autós topik
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- További aktív témák...
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest