- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayse19
csendes tag
Sziasztok! HTC ONE X telefonom van, az lenne az első kérdésem. Mivel részt vett panel cserén, a LED lámpám elcsúszott, én írtam a csávónak, hogy ez a normális-e és azt mondta igen... Ez lehetséges? Mert kicsit elcsúszottan tették vissza. Másik az, hogy az hogy egyedül az instagram szerkesztési cuccai meghülyülve működik rajta, érdekes mert a másik telefonom meg jó az insta. Letöltöttem egy másik oldalról, most tudok rajta szerkeszteni, de ha befrissítem akkor teljesen meghülyül, a kontraszt a fényerő (az instán). A másik hogy zajlik egy akkumulátor csere?! Néztem egy oldalon aksit amin az van írva: HTC ONE X akkumulátor, 1800 mAH LION, gyári. ez mit takar? Én honnan tudom az enyémben milyen aksi kell vagy van? Nem értek hozzá, de szeretnék aksit cserélni, mert gyorsabban merül. Válaszokat előre is köszi, kicsit tudatlan vagyok, de segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest