Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pr3ciSioN aktív tag válasz  Diokhan

üzenetére Diokhan

üzenetérede lehet n5 lesz belőle még nem tudom de a g2-ről már lemondtam  nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed" Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Call of Duty: Mobile
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz
 nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz  ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz
 ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz  aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt
 aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt  Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed"
 Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed"