Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Sanyee30
üzenetére
Akkor tényleg az összes magyarral beszéltél.
Én azt nem értem, hogy mi alapján azonosították ezt be külső behatás által történt sérülésnek, elvégre körülötte semmilyen sérülés nyoma nem látható és a repedés is inkább leválás egy nagyobb pehelyben, ami nekem inkább tűnik gyártási hibának, mint egyéb sérülésnek.
Jól látom, hogy ez nem is elrepedve van függőlegesen, hanem inkább vízszintes irányban levált?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Videó stream letöltése
- Lexus, Toyota topik
- Tippmix
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest