Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Tegnap grilleztünk a baráti társasággal, és az egyik csaj egyfolytában nyomkodta az iPhone-ját. Aztán egyszer hívtak engem és a beszélgetés után leraktam az asztalra a telefont mert mentem segíteni, egyszer csak a csaj kérdezi hogy kié ez a telefon, mondom az enyém, megkérdezte hogy megnézheti-e, mondtam hogy persze. Nem akarok hazudni, vagy 25 percet nyomogatta meg nézegette, forgatta
Kipróbált rajta mindent, azt mondta hogy ő világ életében iPhone-t használt, de ez a telefon gyönyörű és gyors is és nagyon tetszik neki. Annyi problémája volt vele, hogy neki nagy volt. Mondtam, hogy létezik belőle mini verzió is
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest