Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- VR topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Tegnap grilleztünk a baráti társasággal, és az egyik csaj egyfolytában nyomkodta az iPhone-ját. Aztán egyszer hívtak engem és a beszélgetés után leraktam az asztalra a telefont mert mentem segíteni, egyszer csak a csaj kérdezi hogy kié ez a telefon, mondom az enyém, megkérdezte hogy megnézheti-e, mondtam hogy persze. Nem akarok hazudni, vagy 25 percet nyomogatta meg nézegette, forgatta
Kipróbált rajta mindent, azt mondta hogy ő világ életében iPhone-t használt, de ez a telefon gyönyörű és gyors is és nagyon tetszik neki. Annyi problémája volt vele, hogy neki nagy volt. Mondtam, hogy létezik belőle mini verzió is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kipróbált rajta mindent, azt mondta hogy ő világ életében iPhone-t használt, de ez a telefon gyönyörű és gyors is és nagyon tetszik neki. Annyi problémája volt vele, hogy neki nagy volt. Mondtam, hogy létezik belőle mini verzió is