- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Badboys őstag Pofon egyszerű a Sese 6 ban van a csavar amiért nem lát bizonyos appokat. Nálunk amikor frissítés volt 4.4.2 re nem volt még tiltás ez most a Sense 6 tal jött. Lásd Sony 4.4.2 vel letiltva a külső SD ről való futtatás.Gondolom nem csak a Sonynál hanem minden gyári 4.4 et futtató telefonnál ez van. A Sonynál drasztikusabb volt a helyzet mert belső memóriából sem lehetett elindítani azt a bizonyos appot. A főzött romokkal nem tudom mi a helyzet. Mondjuk a Sonynál viszonylag egyszerűen megoldható a feloldás. Sajnos ez a ficsőr a Googl hülyesége ő tiltatta le a külső SD ezen lehetőségét , vissza léptek a 2.1 ig mivel ez akkor ott volt divat. Semmi probléma mert mint írtam megoldottam. spawn21. Mint írtam nem óhajtok tovább ezen vitatkozni részemről ez a téma lezárva. Megoldottam magamnak működik aminek működnie kell. 
 Igen ebben igazad van hogy nálunk nincs cserélhető külső SD elméletileg , gyakorlatilag meg van, csak ezt be épített memóriának hívják és valószínűsíthetem ez particionálva van. Külső appokat oda teszi és van amit nem lát. Majd tőlem okosabbak valószínű,hogy jobban eltudják magyarázni. Pl. Sense 5.5 alatt nem volt olyan,hogy telepítésnél fölugrik egy ablak és a Googl ellenőrizni akarja mit teszel föl biztonságra hivatkozva. 6 alatt meg minden egyes telepítésnél fölugrik a kiváncsiskodó ablak.Most akkor komolyan zárjuk le ezt a témát. Megoldottam kész vége. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest