Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Badboys

őstag

válasz toeki #27510 üzenetére

Pofon egyszerű a Sese 6 ban van a csavar amiért nem lát bizonyos appokat. Nálunk amikor frissítés volt 4.4.2 re nem volt még tiltás ez most a Sense 6 tal jött. Lásd Sony 4.4.2 vel letiltva a külső SD ről való futtatás.Gondolom nem csak a Sonynál hanem minden gyári 4.4 et futtató telefonnál ez van. A Sonynál drasztikusabb volt a helyzet mert belső memóriából sem lehetett elindítani azt a bizonyos appot. A főzött romokkal nem tudom mi a helyzet. Mondjuk a Sonynál viszonylag egyszerűen megoldható a feloldás. Sajnos ez a ficsőr a Googl hülyesége ő tiltatta le a külső SD ezen lehetőségét , vissza léptek a 2.1 ig mivel ez akkor ott volt divat. Semmi probléma mert mint írtam megoldottam.

spawn21. Mint írtam nem óhajtok tovább ezen vitatkozni részemről ez a téma lezárva. Megoldottam magamnak működik aminek működnie kell.
    Igen ebben igazad van hogy nálunk nincs cserélhető külső SD elméletileg , gyakorlatilag meg van, csak ezt be épített memóriának hívják és valószínűsíthetem ez particionálva van. Külső appokat oda teszi és van amit nem lát. Majd tőlem okosabbak valószínű,hogy jobban eltudják magyarázni. Pl. Sense 5.5 alatt nem volt olyan,hogy telepítésnél fölugrik egy ablak és a Googl ellenőrizni akarja mit teszel föl biztonságra hivatkozva. 6 alatt meg minden egyes telepítésnél fölugrik a kiváncsiskodó ablak.

Most akkor komolyan zárjuk le ezt a témát. Megoldottam kész vége.

Új hozzászólás Aktív témák