- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg van ötletetek: A következő lenne a problémám: a képernyő tetején van egy fehér pont "pixel" de csak akkor látszik ha fehér vagy világos alkalmazást (böngészőt, levelezőt stb..t használok) , ilyenkor a statusbar szürke de ott van ez a fehér pont, más esetben, sötét képernyőn, videon , vagy sötétebb weblapoknál, ha teljes képernyőben vagyok (fehér url sáv miatt) nincs...
Ez most akkor pixel hiba vagy pontosan micsoda? Ennyiért szerintetek már érdemes szervizbe küldeni, illetve cserélik a kijelzőt, javítják?
KösziMost néztem meg egy deadpixel fixer progival a statusbar használata közben (háttérben futott a program , de nekem van egy olyan appom, hogy ha a statusbar helyére rákattintok, akkor statusbar előjön, na de a lényeg: a fehér pixelhiba mindig olyan szinű mint a háttér... akkor ez most softwares probléma lehet? )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő