- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester. #19914 üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest