Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gáborka17

    csendes tag

    Hat azert nem viszek fenykepezot mert altalaban nincs nalam taska, de a telefon igyis ugyis nalam van. Nem vagyok az a nagy profi fotos, de szeretek kattogtatni. Htcnek meg tetszik a kepstabilizatora is. Optikai es giroszkopos is van. 1/7.5 - 1/48.
    Hat lehet az lesz majd ket telefont hordok magamnal. Ugyis ket simem van. Bar igazan szeretnem mar ezt a tetu iost a kukaba dobni (pontosabban eladni). Kicsit droidozhatnekok van. Es igy hogy en a dolgaim java reszet telefonrol csinalom, email, jegyzet , hangrogzites, bongeszes, hirek, youtube, camera, video, kulonbozo szerkesztesek blabla, igy szeretnem ha lenne egy olyan vegre ami mindent tud. Mert ezen a kis kijelzon (iphoen 3,5') kezd a szemem kiesni. Kenyelmetlen. Hat mindegy. Akkor lehet csak nem veszek meg one-t sem. Jo kepek nagyon fontosak nekem. Koszi a valaszokat.

    Ajj de az a gaz h ez nagyon szep telo lett es nagyon jok az ujitasok is benne. A muanyag samsung pedig reszemrol kalap szar. Mintha olcso bovli kinai muanyag talat tartanek a kezemben ami 2honap utan nyikorogni kezd...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák