Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigabyte alaplap topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.
(#13468) NandorHUN
Leginkább semelyiket.
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani.
A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Flip 4, Gyári új kijelző, akkumulátor, átvezető szalag, fóliás keret, lila, 8/128GB
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest