- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
Nem kevés idő alatt sikerült végig olvasni a topikot, közben megérkezett a telefon is
.
Amitől picit többet vártam az a kamera és az akkumulátor, de remélem, hogy idővel és szoftver frissítéssel mind kettő javul majd -
Klara_
őstag
válasz
Henker2 #4192 üzenetére
Tessek fejlesztoi ROM-ok. Hermes-t kell tolteni. Root a fejlesztoiben van: engedelyek - root jogosultsagok, itt egy csuszkat kell elhuzni az alakalmazas neve mellett aminek root jogot akarsz adni.
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Nagyon érdekel a Prime verzió a telefonból, viszont volna egy két kérdésem a használóktól, hátha meg tudnátok válaszolni.
Milyen a telefon hálózatkezelése? Több helyről hallottam kínai telefonoknál, hogy a hálózatkezelésük sokkal gyengébb mint a nagy márkáknál, pl a tornyok közötti váltásnál rendszeresen megáll a netrádió stb, meg a térerő is gyengébb, mint a nagy nevű konkurenciáknál.
Van esetleg yárilag olyan lehetőség a készülékben, hogy a miui helyett gyári android felületet használjon? Vagy ha nem akkor van hozzá ilyen stabil használható rom?
Belakva több hónap után is megmaradt stabilnak a telefon?
Eustockról rendelve is megvan vajon a 14 napos visszaküldési lehetőség?
Köszi
-
Henker2
addikt
Egy developer ROM-ot tudtok linkelni?
Köszi!
Vagy elég rootolni a telót? Ezt hogy tudom megtenni?
Arról van szó, hogy OTG-n érzékelje vagyis felismerje a 64gigás Sandisk DUAL pendrive-omat!
-
Xmister
senior tag
válasz
#65577472 #4188 üzenetére
A telepítésnek tökmindegy, csak a system-be ír. A wipe lényege, hogy a régi alkalmazás adatok nem kompatibilisek az új az alkalmazásokkal, amik a system-ben vannak, ezért kell törölni őket.
Semmi különbséget nem okoz, hogy ezt telepítés előtt vagy után teszed meg, de az egyik felesleges. -
haypro
senior tag
Srácok!
Jó lett az új 5.10.22-es frissítés? Megéri feltenni? -
drdr
senior tag
válasz
Milestone2 #4175 üzenetére
Érdekes dolog ez a B20-800MHz-es 4G kérdés (és maga a mobil net bizonyos esetekben).
Én pl. rendszeresen utazok vonaton, mikor kiérek egy-egy városból rendszeresen megszűnik a 4G lehetősége olyan telókkal is, amelyek tudják az említett sávot, gyakran telefonálni sem lehet... Városban, munkahelyen, otthon meg van wifi ill. 1-1 free AP. Általában pont ott nincs mobil-vétel ill. használható mobil internet, ahol igazán szükség lenne rá... (Már többször hívott szolgáltató is, hogy ilyen-olyan kedvezményes mobil net előfizetést ajánl, de amikor ezeket elmondom neki, nem tudnak mit ajánlani...) -
Integrator
aktív tag
válasz
Milestone2 #4175 üzenetére
És ez gyakorlatban mit jelent? Nekem, aki nem ebben a technikai világban él, ezek a számok így nem mondanak semmit.
-
daniele
aktív tag
Valahol letölthető vagy valaki esetleg át tudná küldeni a miuihu-s òra/időjárás widgetet? (Lánchíd)
-
mathgery
aktív tag
válasz
Integrator #4172 üzenetére
Én innen redmi 2
rendeltem, euroline postával, üveggel, piston 3 fülessel 225 dollárra jött ki.
15.-én rendeltem, ma reggel ért Pestre a DPD követője szerint, szóval elvileg holnap meg is jön. -
Pferi
senior tag
Miui-ban van arra lehetőség hogy ha lezárom a képernyőt a mobilinternet automatikusan kikapcsoljon?
-
grafnet
veterán
válasz
Nézegessél még, mert ez nagyon drága "Link". (Ennyiért "itthon" is megkapod.)
-
betyarr
veterán
valami nem teljesen világos.a gagyi romra való áttérés előtt is érdemes/kell wipe all data-t csinálni,vagy előtte teljesen felesleges minden és csak az új rom telepítése után kell ezt megtenni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Bármelyik, mert idõközben kiderült, hogy a TD is tudja a 4G-t. És hogy az FDD sem tudja a 4G 800-at.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Összefoglalót olvasd el Te is...sztem..
Ott van benne:
"Note 2 FDD: 2015051 - MT6795M 2 GHz SoC 700 MHz vagy 550 MHz GPU - ezen megy a vita
Note 2 TD: 2015052 - MT6795M 2 GHz Soc 550 MHz GPU" -
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Épp tervezek egy Xiaomit venni, és megakadt a szemem ezen. A kérdés, hogy mi a különbség az TD és FDD között? Nekem ide Magyarországra melyik verzió kell?
Köszi,
-
válasz
Henker2 #4166 üzenetére
Valószínűleg NTFS fájlrendszerre van formázva, azt és az exFAT-ot sem olvassa. Ha 4gb-nél nagyobb állományokat akarsz rajta tárolni telepítsd a paragon NTFS-t (rotlolt telefon kell: pl. developer rom). Ha nem lesznek rajta nagy állományok formázd FAT32-re akkor olvassa alapból is.
-
Gameboy77
aktív tag
Semmi komoly változást nem tapasztaltam,viszont tegnap előfordult egy olyan hálózat eldobás,hogy full térerőt mutatott a teló,de nem tudtam hívást indítani.
Restart után csatlakozott a hálózathoz,persze jöttek is az elmulasztott hívás értesítő SMS-ek.Remélem nem lesz gyakori jelenség.
-
Henker2
addikt
Vettem a telóhoz egy Sandisk 64gb-os dual pendrive-ot. Most csatlakoztattam, és azt irja a telefon, hogy n tlgatott fájlrendszer.
Most melegébe, ahogyan kivettem a csomagolásból még úgy van.Tudtok valami segítséget adni?
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston #4164 üzenetére
Volt Honor 6-om, EMUI-ban a gesztusvezérlések a legjobbak, ebben viszont eléggé le van maradva a MIUI.
-
DaWe94
senior tag
valakinek van tapasztalata az eus stable miui7-el és az eu-s legutóbbi dev rommal? melyik jobb? mert én most tapasztaltam microlaggokat a stable-el, főleg multitasking közben... volt full wipe pedig... gondolkozok hogy felrakom inkább a .22es dev romot,mert amivel jött a telefon rom, azzal nem tapasztaltam ilyet, pedig az asszem 5.9.24es china dev rom volt..
-
Criminal017
őstag
Milestone2, tudom, csak gondoltam akik a magentás szolgáltatónál vannak, ne kelljen annyit keressenek.
Az üzemidő nagyon változó, de engem nagyon nem hat meg, mert mindig van nálam Power Bank, aztán ha kell bedugom.
Egyébként ténylegesen 5-6 órára jön ki az akkuidő. Persze függ, hogy az ember mennyit wifizik, mobilnetezik stb. Szóval én nem temetném üzemidő alapján, lesz ez még sokkal jobb is. Kárpótolhat az, hogy kevesebb, mint 2 óra alatt teljesen feltöltődik a teló, így nem kell sokáig nélkülözni. -
SAMG3
tag
Van már valakinek tapasztalata a legújabb miuihuval?
Én még csak most jutottam oda h felnorbizzam a telefonra.
-
Uuser
tag
Erről valakinek van tapasztalata ?
-
Hoorus
őstag
válasz
Criminal017 #4155 üzenetére
Köszönöm! Esetleg az üzemidőről tudnál még pár szót szólni? Gondolom nem 2 napja használod a telót, így "beállt" már nagyjából az akkuja..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4155 üzenetére
Nem is a Telekom 4G-sei szívnak...
-
Criminal017
őstag
Szia! Budapesten majdhogynem mindenhol lesz 4G. Viszont ezzel a 800MHz-es, vidéken nem lesz 4G-d szöveggel nem tudok egyetérteni. A múlt héten vonattal átszeltem az országot. Tudni lehet, hogy a vasútvonalak mentén nagyon rossz a lefedettség. Viszont kellemesen csalódtam. Ahogy beértünk bárhova, mindjárt lett 4G, függetlenül attól, hogy mekkora a település. Győriként is az egész városban, sőt a várostól jó messze is van LTE. Szumma-szummárum, aki Telekomos és venne ilyen telefont, csak fél, hogy a 800 MHz hiánya miatt nem tudná kihasználni, ő nyugodtan választhatja a telót, az esetek 80%-ban lesz 4G.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a teló, csak az a 800 MHz-es 4G hiány aggaszt.. Mennyiben befolyásolja ez a 4 G elérést? Leginkább Budapesten lenne használva a telefon és Telekomos előfizetéssel..
Valaki leírná a tapasztalatait?
Köszönöm
-
vvillie
tag
Bocs az amator kerdesert.
Ti hogyan masoltok fajlokat pc-rol a keszulekre?
Ha radugom az usb kabelt akkor MTP modban csatlakozik es csak a telefon memoriajat lassa, es abbol is csak azt a reszt amin a rom van.A tobbi telefon tarhelyet pedig nem latja. Es a micro sd-t sem.
Eddig csak TWRP-n tudtam mountolni a micro sd kartyat de ott meg a telefon memoriajat nem latja egyaltalan. -
törölt tag
-
szaszapi
őstag
válasz
#65577472 #4138 üzenetére
Ha olyan lesz mint a Galaxy S5-mön az újjlenyomatolvasó,akkor az fölös lesz rá.Egyszer felismertetem vele az újjaimat,egyszer fel tudom oldani,utána már csak jelszóval, elég sok mindentől függ az érzékelés.Izzad-e a kezed ,megfelelően tartod illetve húzod végig az újjad, vagy nem megfelelő sebességgel stb...
-
deadbody
tag
Külföldi webshopok azért vannak emlegetve mert akkor kijön 50ből is, magyarországon a legolcsóbb az eustockban ott 60k, cserébe magyar a garancia. (A prime az erősebb kicsitvel, azt mo-n nem lehet még kapni)
Ha magyarországon vásárolod, ugyan azt kapod mintha külföldről, annyi hogy az itthon vásárolton eleve magyar a rom, a külföldről vásároltakra leghamarabb nov 6.-a körül tudunk majd magyar romot telepíteni.
A 3 típus között számottevő különbség nincs, 2 szinte ugyan olyan, csak az egyik a kínai a másik az európai hálozatokat tudja, de a kínai is unlockolva van így ugyan úgy működik eu-ban is, a 3. verzió pedig a prime, az minden frekit tud, kínait is, europait is.
-
Huawei
tag
válasz
szaszapi #4131 üzenetére
Értem én. Nem is azt mondom, hogy ez egy tökéletes telefon. Az árához mérten viszont egyértelmű best buy. Nem értem egyáltalán az értékelést. Az elején írják hogy a HTC One M9+ ugyan ilyen hardverrel rendelkezik 200ezer-ért.
Annak mennyit tud az aksija ennyi pénzért? Meg sok memóriát fogyaszt a MIUI, csúszós hátlap meg ilyenek
Emberek! Ez a telefon 70ezer forint alatt kapható! Én csak ezért nem értek egyet velük. A döntésüket tiszteletben tartom, de nem értek velük egyet.
-
vasek
csendes tag
Sziasztok
Lehet nagyon bugyuta kérdést teszek fel, de a 4000 hozzászólás elég sok lett volna végigolvasásra, pár száznál elakadtam.
Ami érdekelne, (tényleg bocs, sose volt a nagy márkákon kívüli telefonom samsung, sony stb.) hogy ha jól láttam sokan említitek a külföldi webshopokat vásárlás kapcsán, holott ha jól kerestem rá árukeresőn akkor van idehaza is több bolt ahol árulják. Akkor miért inkább a külföldi oldalak? Ára esetleg olcsóbb vagy más is van mögötte?
A másik, hogy mivel nem vagyok telefon buherátor, de nagyon tetszetős a teszt alapján ill. phableteket nézegettem amúgy is akkor ha itthon vásárolom meg speedshop vagy edigitalnál akkor úgy is teljesen megfelelő teljesítménnyel kapom meg? (Tényleg tök hülye vagyok nem értek az ilyen romcserékhez stb.)
Harmadik kérdésem szintén a vásárlásra vonatkozik, az összefoglaló első postban háromféle típus van felsorolva, itthon egyfélét lehet kapni vagy tényleg ilyen nem telefonguruknak van számottevő különbség a típusok között?Köszönöm előre is a válaszotok és bocs ha nagyon triviálist kérdeztem
-
DaWe94
senior tag
hmm... hát végül rájöttem a múltkori szenvedésem megoldására... mivel china dev rom volt rajta alapból, nem csodálkozok már h nem ment fel a global rom... a xiaomi.eu-s stable MIUI7 felment most hiba nélkül MiRecovery-vel de... most látom hogy ugrott az FDD unlock... erre mi a megoldás?
-
Huawei
tag
Ha ez nem kapott különösen ajánlottat akkor szerintem itt semmi sem fog.
-
betyarr
veterán
redmi note 2 teszt: [link]
-
betyarr
veterán
elmentettem ezt az oldalt,köszi!
ez ugye nem tok,hanem hátlap?hogy lehet levenni/feltenni?csak azért kérdem mert én is az akkucsere híve vagyok és nem szeretném,ha sérülne a teló.zopo c2-ben azt szeretem,hogy nagyon könnyen levehető,de ha fenn van akkor stabilan tart.2,5 éve 2-3 naponta szedem le és teszem vissza a hátlapot és jó lenne ha a note 2-nél is megtudnám ezt csinálni. -
Xmister
senior tag
-
vvillie
tag
Udv.
Hogyan tudom atalitani, hogy mikor csatlakoztatom usb-n keresztul a pc-hez a keszuleket akkor ne Media Decice(MTP)-kent lassa a PC hanem Mass Storage-kent?
Ma jott meg a keszulek meg root jog sincs.
Eloszor fel szeretnem rakni a magyar romot innen:
http://miuiandroid.hu/index.php?page=xiaomi-redmi-note-2 -
gytacs
tag
Levéve a telefonról megkocogtatva műanyagnak tűnik, feltéve markolászva viszont erős fém érzetét kelti. Ami még tetszik benne, hogy tényleg nagyon jól illeszkedik, sehol nincs ropogás, viszont nem nehéz leszedni a telefonról (ellentétben ezzel, amit nehéz leszedni, de ha fent is van, vannak pontok, ahol ropog). Amit én azért szeretek, mert nem tartom zsinóron a telót sohasem, én az aksikat cserélgetem benne. Amúgy csak a keretet fogva csúszós, viszont nem tűnik olyan kopósnak mint az S5-é.
-
gytacs
tag
Nekem a bőrhátlapos van. Nagyon elégedett vagyok vele. Telefonra téve nem recseg, nem ropog, nagyon stabil. Kézben tartva egy erősebb, nem szétesős mobil érzetét kelti. A bőr nagyon pontosan van kivágva és illesztve, először azt hittem, hogy körben mindenhol bemegy a keret alá. A gombok sztem sokkal jobbak mint az eredeti hátlapon. A képek alapján kicsit gagyibbra számítottam (mert ugye a képek általában szebbek), de pozitív csalódásban lett részem, élőben jobban tetszik.
-
Nestor16
senior tag
Én lemondtam az ilyen hátlapokról, nehezebb és vastagabb lesz tőle a telefon és nem feltétlenül minőségi cuccok.
Más, azért ez elég vagány szerintem: saját slow motion videó
Ez elvileg x4-es lassítás, királyság lenne a x16-os lassítás, a CPU támogatja, csak bele kéne tenni a szoftverbe.(#4109) Klara_: Szubjektív, telón meg úgy jobb nézni, egyébként olyan felvételt is csináltam, csak ez sikerült a legjobban szerintem, de akkor legyen egy asztali verzió is
-
tovgab
aktív tag
Nekem az időkép widget nem frissült. Így oldottam meg:
settings ► Additional settings ► Battery & performance ► Manage apps battery usage ► Choose apps ► itt kikeresed az alkalmazást amit szeretnél, hogy frissüljön ► Custom ► Keep connected
Remélem nálad is beválik a módszer.
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Valaki tapasztalta már azt a jelenséget, hogy pl az időjárás widgetem nem frissíti magát. (többet is próbáltam)
Értsd: Sem az idő, sem a hőfok nem változik, olyan mintha beragadna.Az aplikációt megnyitva viszont lefrissül a képernyőn is.
Remélem nagyjából érthető volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Philips LCD és LED TV-k
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest