- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
Donki Hóte #4496 üzenetére
Biztonság app/Adatforgalom (csepp ikon)/ beállítások (jobb felső sarok)/adatforgalom kijelzése a panelen
Nekem redmi note van magyar rommal, ezért írtam magyarul.
-
betyarr
veterán
ezek a letölthető témák mennyire lehetnek veszélyesek?nincs bennük elrejtve egy kis vírusos meglepi vajon?
-
válasz
Flexy90 #4495 üzenetére
Köszönöm! Valóban!
Az értesítési sáv grafikája kicsit darabos, az előző, tök noname kínai telefonomon sokkal részletesebben ki volt dolgozva (színekkel voltak jelölve a SIM kártyához tartozó térerő diagramok, alá volt húzva az alapértelmezett SIM diagramja, a wifi "legyezőjében" mutatta a le és feltöltés helyzetét, stb.)
A mobil adatforgalom mennyisége megnézhető valahol a rendszerben, vagy külön appot kell hozzá telepíteni?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Donki Hóte #4493 üzenetére
Azt, hogy van vmi értesítésed. Húzd le az értesítési sávot
-
Újabb kérdés: az értesítősávban az a 3 pötty az mit jelöl? (Pirossal karikázva)
-
-
egeisa
csendes tag
Nah úgy látszik én se úszom meg hiba nélkül a telót, a beszédhangszórós hibákat lehetett olvasni, nah most nekem is befigyelt egy ilyen bugg, most hívott a főnököm és teljesen üres/halk szobába alig hallottam mit mond, remélem megjavul mert ez így elég gáz :/
-
betyarr
veterán
valaki talált mâr olyan appot ami kontrollálja a led notifications-t?a miui alapból csak vagy 3 dologhoz állítható be,de én a különbözô appokhoz különbözô színeket szeretnék.amit eddig találtam azok egyike se mûködött csak a saját tesztje során.élesben a miuiban beállított színekben villogott.
-
SkyLaci
őstag
Van aki üveges alu keretes hátlapot rendelt hozzá és elégedett vele? (valaki már írta hogy neki gagyi volt, és a feedback-ek között is vannak negatív vélemények, de a nagy része mégis pozitív, lehet hogy sok a hibás, de talán van ami jó, és az tényleg jó...ezért kérdezem)
-
Flexy90
senior tag
Rendelt már valaki ilyen tokot? Mi a vélemény róla?
Hybrid Kickstand Dazzle Rugged Rubber Armor Hard PC+TPU Stand Function Cover Cases
-
betyarr
veterán
5.10.22 rom van fenn.ennél is ha betolok egy sd karit akkor a belsô tárolót is formázza vagy factory resetet csinál?vagy ha windows alatt formázom fat32-re akkor elfogadja,nem kell a telóba téve formázni?
-
Gameboy77
aktív tag
Az 5.10.22-es magyar romban hol lehet névjegyekhez egyéni csengőhangot rendelni?
Az előző verzióknál megtaláltam,de az újban nem lelem.Benzema:Én elégedett voltam az,Eustock-kal.
-
danifilth
csendes tag
halkan jegyzem meg eustock nemutalta vissza a fóliám árát amit kifizettem, nemvolt készleten mikor rendeltem a redmi note 2-met és még nemküldték vissza a pénz. remélem holnap megérkezik tőlük a visszatérítés.
Viszont nagyon gyorsan eltudtuk intézni a telefont és megis érkezett másnapra.
-
randras_83
addikt
válasz
grafnet #4466 üzenetére
Ez innentől ízlés kérdése szerintem. Nekem pl az a jó benne hogy a routerem is xiaomi van bandem is pistonom is és lehet mérleg is lesz. Jobban működnek mint másik telefonnal. Meg az a sok apró feature. Persze lehet aztán hogy használom és annyira mégsem jön majd be. Ebben az esetben marad az N5 vagy OPX.
@(#4472) helltp: N4 hez képest simán nagy előrelépés szvsz. Az tény hogy nem egy liga, bár ha azt nézzük, hogy G2 és N5 is 2013 akkor máris mondhatjuk akár hogy egy liga is lehet. Nekem kb az nem tetszik hogy nem tudja a B2 LTE - t, bár én Pesti vagyok szóval annyira lehet nem fog fájni csak ritkán, mondjuk akkor nagyon.
-
helltp
aktív tag
válasz
randras_83 #4465 üzenetére
Nekem nexus 4-et váltott az XRN2, én maradéktalanul meg vagyok elégedve, ez mindenben jobb, viszont a G2-nek nem sokkal kisebb a kijelzője de lényegesen kisebb a háza, jobb a kamera és az akku is. A nem egy ligát arra értettem hogy a G2 csúcskészülék (volt valaha) ezt meg a középkategóriába szánták.
De teljesen igazad van, kinek mi, végül én is ezt választottam egy használt g2 helyett. -
törölt tag
sziasztok. ha innen rendelem a készüléket nincs vám és áfa? valami ilyesmit értelmezek, de lehet rosszul.
-
haypro
senior tag
Csao,
Én G2-ről váltottam, és nekem maximálisan megérte.
Mivel nincs kedvem állandóan romokat cserélgetni, ezért a gyári 5.02-es Lollival használtam az LG-t.
Előnyei:
+ Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb a rendszer. Még egy képernyő-újratöltést se tapasztaltam, az LG-nél sok volt.
+ MIUI rendszer és annak funkciói, gyári alkalmazások
+ jobb hangszóró
+ kevésbé melegszik
+ MicroSD bővíthetőség
A méretet szokni kell, de még bőven kezelhető. Az akkumlátor kb. ugyan úgy bírja.
- Hátrány talán a kicsit gyengébb kamera. -
ztibor
senior tag
válasz
grafnet #4466 üzenetére
A launchert én is rögtön cseréltem Nova-ra, de ettől még a Miui bizonyos részei jók, a biztonsági részei elég jól beállíthatók, nincs szükség külön tűzfalra, van benne callrecorder gyárilag stb.
Mondjuk az ébresztőm widgetét még mindig nem sikerült működésre bírnom, bármit is engedélyeztem eddig, mert beragad...
-
D4ni
őstag
válasz
GPS és mondjuk egy igényesebb játék közben mennyire melegszik?
-
grafnet
veterán
válasz
Köszi.
De, mi a jó a MUIU-ban?
Mert én most felraktam a Nova-t, mert ott nem kellett keresnem semmit, s pillanatok alatt beállítottam az ikonok darabszámát, stb.
A MIUI-ban meg keresnem kell... -
randras_83
addikt
Szerintem, ha váltani akarsz és kell a nagyobb kijelző, akkor akár meg is érheti. Ez mégiscsak frissebb készülék nyolc mag, illetve ha vannak plusz xiaomi eszközeid akkor simán lehet jobb élmény. Nekem jelenleg Nexus 5-öm van és ha beválik akkor váltja is, ha nem akkor vagy marad az N5, vagy rápróbálok a Oneplus X-re.
@(#4464) grafnet: lesz 6.0 alapon is, a magyar miui is miui, heti updattel.
@(#4463) helltp: amúgy a nem egy ligában játszikot, hogy érted? ahogy én láttam az N5 szintjét hozza, aminél a G2 nem jobb, felhasználói élményben akár rosszabb is. persze kérdés, hogy kinek mi a fontos.
-
grafnet
veterán
Biztos megköveztek érte: - Mi a jó a MIUI-ban?
Más topikokat olvasgatva azt írják, hogy fölöslegesen eszi a memóriát és az akkut is.
Van olyan multi verzió ami - még magyarul is tud, de - nem MIUI?
Vagy lesz ilyen mondjuk Mályvacukorral? -
D4ni
őstag
Sziasztok! Szerintetek megéri váltani LG g2 ről?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #4456 üzenetére
Nem a hangerő le + Power a billentyűparancs?
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
A hangerő le,és a power gomb kombóval nem jelenik meg a hangerő animáció.
-
garrotter
tag
válasz
Az értesítési sávon a gyors beállító gombok között ott a képernyőkép készítése is.
-
aero.
veterán
válasz
Nálam nem, egyszerre kell nyomni pontosan és akkor jó.
-
válasz
Donki Hóte #4455 üzenetére
És a berakott kép már elő is vetíti a következő kérdést: hogyan lehet képernyőmentést csinálni úgy, hogy ne legyen rajta a hangerőszabályozást mutató kis ikon?
A képernyőmentés ugye a HangLe + a bal menügomb, de lehetetlen őket úgy lenyomni, hogy ne ugorjon fel a képre a hangerőt mutató skála és így azt is beleveszi a képernyőképbe
-
Mivel a telefonon sehogyan sem tudtam beállítani azt, hogy kimenő hívásokhoz a hívott számtól függő saját SIM kártyát rendeljek, ezért dialer programmal próbálkoztam, letöltöttem a Pixel Phone Pro programot.
Na, ez nagyon nem vált be, ment a kukába
Hosszas pötyögéssel belőttem a kedvenceket (a hozzájuk rendelt hivó SIM kártyával), majd beírogattam a gyorshívómenübe is a számokat.
Ezek után a következő kép fogadott:
Szóval a PixelPhonePro leállt
Vagy 10 percig próbálgattam életre kelteni, de nem sikerült. Letöröltem, újratelepítettem, de minden beállítás elveszett, kezdhettem volna mindent elölről, ehelyett inkább letöröltem a 'csába
Tud valaki jó dialer programot, ami jól működik a Note 2 telefonnal?
-
Benir8
senior tag
Á meg is van a probléma,ez segítet.
-
Benir8
senior tag
Szaisztok!
Valaki tudna küldeni jó driver-t erre a telóra? Mert a windows 7-en nem talált meg. -
helltp
aktív tag
válasz
Donki Hóte #4446 üzenetére
Ez igy teljesen értelmetlen, hogy egy eszköz hogyan hasonul egy egész márkához. Ha a hasonló árkategóriájú fülesekre gondolsz, akkor ég és föld a piston javára. (De ez már a Maxell Metallicsos időkben meg lett mondva a füles topicban, hogy belepő szinten a neves gyártók labdába se rúgnak, mert a nevet fizeted a minőség helyett. )
-
randras_83
addikt
válasz
Donki Hóte #4446 üzenetére
Ha ugyanabban az árkategóriában nézed szinte biztos hogy jobb
-
Ez a Piston cucc hogyan szól egy AKG vagy egy Sennheiser fülhallgatóhoz képest?
-
Klara_
őstag
"FIGYELEM! Az összes kínai rom vissza lett hívva, mivel a következő problémák jöttek elő egységesen:
1. Google alkalmazások váratlanul leállnak bizonyos helyzetekben
Megoldás:
1) Kapcsold ki-be a hálózatot
2) Ha ez nem jött be, akkor tiltsd le a Google alkalmazásoknak a hálózatot :-o
3) Ha ez se jött be, töröld le a Google alkalmazásokat2. Adatforgalom alkalmazás váratlanul leállt
Megoldás:
1) Beállítások - Alkalmazások - Adatforgalom - Adatok törlése
Forrás: [Changelog] MIUI 7 China Developer ROM 5.10.29 Full Changelog (Suspended)A MIUIHU romok sem lesznek ezért kiadva, csak a javított kínai fejlesztői kiadás után!!!"
-
randras_83
addikt
válasz
grafnet #4440 üzenetére
a piston 2-nek is több verziója volt.
ez már csak ilyen. sajnos youth-ot nem hallottam még élőben, a piston 2 és 3 meg nagyon jó füles, ár/értékben gyakorlatilag nem igen van ellenfele.
@(#4442) Flexy90 : arra gondolt szvsz, hogy amit linkelt banggoodon, az lehet hogy youth. de már kiveséztük.
-
grafnet
veterán
válasz
randras_83 #4439 üzenetére
Köszi, megnyugtató!
Ha, megérkezett, mit kell nézni rajta? Miből derül ki? Rá van írva, hogy .... Edition valahová?
Azért is írtam: nekem is jók a tapasztalataim eddig a bangg...-dal.
Csak én nem tudtam, hogy a Piston 3-ból is van több féle kiadás. -
randras_83
addikt
válasz
grafnet #4438 üzenetére
de ez az...legalábbis innen nézve
most megnéztem, innen van az enyém is, csak akkor 5.634 Ft-volt áprilisban.
nem gondolnám, hogy innen hamis érkezik, de azt csak akkor látod, amikor már kézben van és van mivel összevetni, meg rosszabb lesz a hangja. szerintem amúgy nem kell aggódni, sokféle xiaomi cuccot rendeltem már innen, mindegyik rendben volt. Most szólok, hogy kell neki némi bejáratás, és kiegyensúlyozottabb képe van, ergo a mélyek nem ülnek rá a középre, de szépen szól nagyon, ennyiért meg főleg jó vétel.(#4440) grafnet: ja hogy attól tartasz, hogy youth edition lesz. a youthnak lapos a kábele és nem aranyozott a csatlakozója és más a vezérlője, de ha minden igaz ugyanaz a drive van benne. szóval látni fogod a különbséget.
-
randras_83
addikt
válasz
SkyLaci #4436 üzenetére
hááát....nem egészen, de az alin ez simán belefér.
én ha jól emlékszem anno banggood-ról rendeltem, de ott van még a gearbest és a tinydeal, ezekről a helyekről nyugodtan lehet rendelni.amúgy kipróbáltam a piston 3-at note2-ről hajtva, de szerintem teljesen felesleges bekapcsolni a hozzá való profilt a telefonon, amúgy sem vagyok az ilyen szoftveres hangkép módosítások híve, jól szól az a füles anélkül is, akinek meg több mély kellene, az rendeljen piston2-t, az inkább V karakterisztikájú. Majd kitapasztalom, ha megjön a saját note2-m
-
SkyLaci
őstag
válasz
grafnet #4429 üzenetére
valszeg az lehet az oka a magasabb árnak, hogy az eus kereskedő nem egyesével rendelte, hanem nagy tételben, úgy pedig már átlépte az áfamentes összeghatárt.
Egyébként Ali-n most találtam 4 dollárért (60% akció) "original xiaomi piston 3" fülest, azért ráírtam az eladóra és elég konkrétan megkérdeztem hogy tényleg eredeti-e...nem lenne rossz, de azért gyanús az ár, illetve hogy több színben is van (nem csak feketében gyártják az eredetit?)
-
egeisa
csendes tag
válasz
grafnet #4422 üzenetére
Vmi gyík van az oldalukkal ezeknek a kínaiaknak, a mi band elvileg 5330 Ft, de átmegyek az Eu Warehouse és vissza a CN Wareh.-ra akkor meg már 3614 Ft-be kerül, akkor most melyik az igaz?
Dobtam egy üzit nekik kivi vagyok, mert ha 3600 akkor úgy megéri és berendelek 1-et
-
Dévidzon
tag
Hol a legolcsóbb most? Prime-ot vennék.
Akinek esetleg megvámolták, mennyibe fájt?
Köszi! -
grafnet
veterán
Ha, esetleg érdekel vkit:
Piston 3 -
Nagyon pörög a topik, a kérdésem már a múlt homályába vész...
Szóval az a problémám, hogy a telefonkönyvben tárolt számokhoz hozzá kéne rendelni az alapértelmezett SIM kártyát, amiről indítja telcsi a hívást, amikor a számot hívom.
Hogyan lehet ezt megtenni?
-
fengsuhi
csendes tag
Egyszer leejtettem egy Nokia 6300-t, és utána a 3-5 napos akkuidő 10-12 órára csökkent. Két szerviz is megnézte, egyik még valamit szerelt is, de nem lett jobb. A SIM-kártya cseréje segített.
Akkuval nekem is voltak fenntartásaim a Note 2-nél, főleg az zavart, hogy kikapcsolt adatforgalommal és wifivel éjszaka 10-15 százalékot merült. Azt megnéztem Wakelock Detectorral, és kiderült, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat Meteora nevű – amúgy egész jó – widgete folyamatosan ébresztgette a telefont.
Mióta letöröltem, pár százalékot csökken éjszaka, és ilyen akkuidőt produkált:
4 óra 30 perc képernyőidő
1 óra 15 perc beszélgetés
1 nap 15 óra 23 perc uptime
(és ekkor még volt hátra 17 százalék az akkuból, mondjuk se videó, se játék nem volt, alap dolgokra használtam, e-mail, net és telefon leginkább)Köszi a wakelockos tippet, skyline_r33!
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem nem feltétlenül, de én annyira azért nem értek hozzá :-) Gondolom ha főleg a mobilnetet használod, akkor lehet, hogy számít valamennyit. Én is elég sokszor használom a mobilinternetet, de az újabb romokkal már olyan 4 óra körüli kijelző időt sikerült produkálni. Nem olyan acélos az sem, de a kezdeti 3 órához képest azért sokat javult
-
SAMG3
tag
válasz
konigjanos #4400 üzenetére
In hungarian pls
Az micsoda?Szerk:feltettem a wld-t ma este maxra töltöm aztan meglatom holnap mit produkal.
-
XenHai
senior tag
Az 5.10.29-et fel lehet rakni wipe data nélkül 5.10.22-re?
Updatelt már valaki? -
Imy
veterán
Ha nagyon sokat használod, akkor 1 nap alatt le lehet meríteni, de ha normál használat, akkor 2 napot elmegy. Én csütörtök este töltöttem, és most van az akksi 39%-on. Bluetooth este kivételével be van kapcsolva a MiBand miatt.
2 SIM megy róla.1:25 kijelző
1:04 telefonálás
Volt benne kb 30 perc netezés is Wlanon, és kb 15 perc mobile net használat. Amúgy amit észrevettem mobilnettel nagyon merül a telefon. -
Gameboy77
aktív tag
-
egeisa
csendes tag
Én ma délelőtt cseréltem le a kínai ratyi 66.77-es ROMot a 5.10.29-re, az akksi nekem is rendben van, SOT-ot nem tudok írni még, de nekem is 4-5 óra SOT néz ki, ami a vélemények alapján átlagos.
Ez a Slow motion, nagy újdonság nekem, és nekem nagyon bejön, kár h mostanra jutottam el oda h teszteljem és már sötét van odakint, de hnap az lesz az első h megyek kifele azt nyomok pár felvételt, meg persze a sima kamerakép is érdekel
Nagyon jó vétel volt eddig, nem bántam meg a vételét, ez a miui szintén durván jó, 45k-t bőven megért a gép
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest