Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz csongi #16046 üzenetére

Hogyhogy nem jön neked sms? Én pont tegnap léptem be a Mi fiókomba a neten és rögtön kérte hogy egy ellenőrző sms-t kiküldhessen a telefonomra. Ráböktem hogy küldje, nem történt semmi... majd amikor a vissza számlálás befejeződött, ismét rányomtam hogy küldje és ekkor már meg is jött az sms a telefonomra.
    Amúgy nekem sem szimpatikus a Micloud, de előttem is írták, simán kilehet gyomlálni belőle. Én pl. tegnap bementem root explorer-el a system/app mappába és átirtam a micloud apk fájlt .bak végződésűre így nem is indul el már. Az persze más kérdés hogy a nyomkövetés meg nekem google fiókkal nem működik valamiért, de a mi fiókkal meg megy szépen.

Nagy nehezen tegnap este tudtam működésre bírni ezt az android eszközkezelő nevű beépített kiegészítőt aminek az lenne a funkciója hogy ha elveszne a telefon és még be van kapcsolva, lássam merre van a készülék. De a röhej az hogy kb félóránként rak egy pöttyöt tőlem bő 500 méterre ez az android eszközkezelő, míg a micloud realtime mutatja hol van a telefon ha elindulok. (Igaz, gondolom emiatt ébreszti annyiszor a telefont sajnos.)

Új hozzászólás Aktív témák