- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
ja télleg, grat kalandornak, meg minden nyertesnek:D
-
Mosqu!to
addikt
válasz
GigabyteFan #133 üzenetére
ja a bal lábamon.
-
Mosqu!to
addikt
hát most tértem vissza a versenyről. volt a gigabyte sorsolás, érdekes volt, mert nyeremények felét ki sem osztották, szal aki nem jelent meg, és nyert, annak az ajándékát nem a következő nyertesnek adták oda, hanem fogták, és eltették a szervezők.(nem félreérteni, nem lenyulták, hanem szimplán nem osztották ki, gondolom ment vissza a támogatóhoz.)
aztán volt a modding verseny. hááát volt úgy 10 gép. volt elég sok szép, volt olyan is amin semmi modding nem volt (vásárolt az illető egy plexi oldallapot a chieftec házához, meg tett a gépébe vízhűtést, színes ventiket és kész. nc...) de volt egy pár szép is, pl a sörösrekesz ház ötletes volt, csak eléggé úgy tűnt mint ami előző éjjel lett összeállítva. voltak viszont gyönyörrűek, pl aktatáskák, szépen átalakított házak, full plexi ''ház'' stb. a végeredményt nem tudom, ugyanis az eredményhirdetés jelentősen csúszott, bent tolongott vagy 60 ember, levegő alig volt, és halálra untam a végén a fejem.
off
senkin sem láttam PH! kitűzőt, vagy valami jelzést hogy ph!-s ezért senkivel sem tudtam megismerkedni :D)
on -
Mosqu!to
addikt
gyerekek mindenki fogjon 1 papírcetlit, és írja rá hogy PH! hogy 1másra találjunk :) esetleg még a nicket is :P
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Kalandor #113 üzenetére
[L]http://bpterkep.index.hu[/L]
ha evvel sem menne akkor megpróbálom elmagyarázni:
a nyugatitól: feljössz aluljáróból a bajcsi zs. úton, és ott sétállsz asszem 2-3 sarkot. ott jobbra be, és úgy a 3. kapu, egy lakóház belseje, de nem kell bemenni hosszan, hanem a fal után 1ből balra vár rád egy naaagy izomagy szekuricsi :D
a gépedre kiv leszek, és ugye tod hogy PH! kitűző közelező? ;] -
Mosqu!to
addikt
most tértem vissza a kiállításról, és vélemények:
rengeteg faxajó cucc van, csak kevééés :)) az ember 10 perc alatt végigjárja az egészet ha mindent rendesen megnéz(najó, lehet van az 20 is) a tuning versenynek csak a hírdetésére értem oda, de ott csak a helyezés volt, pontos eredményeket nem mondtak :
van ott gigabyte nyeremény játék 1 helyes csajjal, érdemes nála játszani :)
és az utolsó érdekesség az egy AMD Athlon 64 el szerelt gép.
kiváncsi leszek holnap mi lesz, az viszont zavar hogy nem fogom látni a f1 -et :(( -
Mosqu!to
addikt
ma kijön valaki? ha igen akkor mikor? találkozhatnánk 1 páran a ph! -ról :P
-
Mosqu!to
addikt
amúgy már volt ennek a témának 1 topic. ott az lett megbeszélve hogy valamikor(még nem tudjuk mikor) de a nyugati órája alatt kéne találkozni. szal ez így korrekt? mikor?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest