Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz gulb #7344 üzenetére

hát azért ha lenne play-ből 349 euróért 16 gigás és tudnának róla az emberek, akkor talán nem s4-et vennének a telekomnál 2 év hűséggel majdnem ugyanannyiért (101 832 Ft) minimum 7990 ft/hó csomagban... vagy éppen g2-t kicsit drágábban (111 480 Ft).

mióta vannak 2 év hűséges, de telefon nélküli csomagok olcsóbb havidíjjal még érdekesebb dolog. pl az említett 7990 ft-os next s csomag havíidíja 2 év hűséggel telefonvásárlás nélkül 6490 ft, azaz 2 év alatt 18 000 ft-ot spórol vele az ember ha már van telefonja. mondjuk a telekomos s4 egy hasonló 2 év garis ditech-es 400 eurós n5-tel szemben pont ugyanannyira jön ki (101 832 Ft + 18 000 ft amit nem spórolsz meg a havidíjon). persze az n5 szerintem jobb telefon és ugye független is, használhatod külföldön is ottani sim-mel stb.

ja és itt most nem akarok belemenni a szolgáltatói csomagokba, csak arra gondoltam aki akar egy s4/n5/g2 kategóriájú telefont egy next s kategóriájú telekom előfizetéssel. neki egy magyar play store-os 100k + szállításos n5 elég jó opció lenne. már ha használná az agyát :))

horvathkrisz:
    ezért sem árulják feltöltőkártyásban, mivel akkor mindenki ott venné meg valamennyivel olcsóbban 2 év garral és használná más hálózaton. mint a vitamaxos motorola defy anno, voda 60-ért adta mikor függetlenül 80 felett volt, nyilván mindenki náluk vette :)

előfizuban már kevésbé lenne zavaró szerintem ha kommunikálnák, mert ott úgyis oda vagy kötve és a függetlenség csak előnyös tulajdonság volna. de egy szolgáltatónak presztizskérdés hogy ne kommunikáljon ilyet. pont elég ha tudják róla az emberek hogy független, terjesztik maguk közt és örülnek és ezért netán többen is vásárolják.

Új hozzászólás Aktív témák