Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rubiks
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a nexus 5-ben van-e remorte control?
-
huan
őstag
-
Land
veterán
Pesten kapható a telefonhoz tok?
Főleg Nillkin érdekelne. Fórumtárstól is jó lenne nekem. -
Akos93
tag
Fu, koszonom szepen ezt a sok valaszt, kiprobalom majd oket :-D Csak mikor akarok irni reszegen egy sms t, es masnap latom hogy ez a szemet hangouts gmailes csevegobe irta a dolgot, hat kicsit kiakasztott :-D
-
huan
őstag
A Textra-val nekem az a bajom, hogy az ékezetek miatt lerövidül az sms hossza, vagy bekapcsolható az sms üzenetek tömörítése,de akkor 1 ékezet sincs.
Javítom magam, megmaradnak az ékezetek -
vacs
veterán
Akos93:
SMS-re én is a tök alap, de tökéletesen működő SMS Messaging (AOSP)-ot használom.ui.: egyébként az összefoglalóba is bele lehetne írni pár sms app ajánlót a hangouts helyett.
-
horvathkrisz
addikt
Nektek működik USB 3.0-án a Nexus? Mert nálam USB 3-as csatlakozón folyamatosan irogatja a Win7 64bit, hogy az eszköz gyorsabb átvitelre is képes. Nem értem, pedig fent van az USB3.0 driver...
-
Tomace91
senior tag
Pontosan! Emiatt választottam én is, mert letisztult, gyors, stabil. Nekem felesleges az a sok plusz funkció, mivel ritkán SMS-ezek, plusz ahogy mondtad nem kell semmi külső modul ahhoz, hogy magyar legyen.
Ugyanaz is csinálja meg ugyanaz mint a Chomp SMS, csak ez a letisztultabb változata.
-
rjg
őstag
válasz
Tomace91 #7579 üzenetére
+1 Nálam is a Textra nyert. Régebben használtam a Handcent-et is, az is stabil és jól használható. A Textra letisztultabb, bár a plusz funkcióknak kicsit más az elérhetősége, mint a stock és a Handcent esetében és nem kell külső modul a magyar nyelvhez, újabb témákhoz.
-
MartOOn
addikt
válasz
Daniel Alves #7567 üzenetére
Ez az! Sztem is jol neznek ki. Van carbon fiberes is tobb szinben. Azok se rosszak.
bar amazonnal parszor megjartam mar, lehet adok nekik meg egy eselyt.
Akos93:en ugyanezen okbol valtottam handcent sms-re.
-
Akos93
tag
Ti mit hasznoltok sms irasra? Hangouts bol kezd elegem lenni...kivalasztom a szemelyt, megirom a szoveget elkuldom es utana latom nem is sms t irtam hanem gmail jere... Kezd nagyon idegesiteni...
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
1 het utan irok megint a totyikba, sitaborban voltam.
A kerdesem a kovetkezo:
Szerintetek melyik most a legegyszerubb es leggyorsabb launcher? -
bigrock
addikt
Üdv!
A 4.4 gyári tárcsázója fejlődött valamit a fapados elődeihez képest, vagy javasolt valami alternatív tárcsázót telepíteni? Gondolok itt arra, hogy pl. az Exdialer vagy Rocket Dialer fényévekkel előrébb tart a beállításokban, mint a stock android.
Köszi! -
MartOOn
addikt
ilyen esetleg tud vki? Olyat ahol a posta nem kerul annyiba mint maga a tok?
-
adamz91
tag
ditech.at-ról lehet rendelni M.O-ra? Ha igen, hogyan? -regisztrációnál csak Svájc és Ausztria van.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #7556 üzenetére
puding próbája...
amúgy itt egy jó YT videó róla (az még a beta 2.1-ről, de gyakorlatilag már azok is teljesen stabilok voltak)
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #7551 üzenetére
mi bajod a Slimmel?
-
válasz
Tomace91 #7552 üzenetére
Elég furán működik nálam is. Mikor betölt elkezdi betölteni az oldalt még jó, de rá pár pillanatra szétesik az oldal, és nem jelenik meg semmi, majd ha kimész a főképernyőre, majd az alkalmazásváltóból újra elindítod, akkor már helyesen jelenik meg. Én is ART-on vagyok, gondolom ez nem tetszik neki.
Használd helyette az Opera Mobile Classic-ot, az sem fogalmaz olyan sok adatforgalmat.
-
dnbmax
csendes tag
Ilyen tokot használt már valaki? Megéri? [link]
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy az Opera mininem megy ART - on? Mert én amióta átraktam a telefont erre azóta nem megy. Bejönnek az oldalak de a szöveg meg a képek már nem sajnos. Valakinek valami ötlete? -
( V )
veterán
viszont ahogy nézem van Mackay Omni N5 alá
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #7540 üzenetére
sgs alá igen
-
-
tothak
tag
válasz
leslien #7544 üzenetére
Mondjuk... csak hogy jó legyen... Nekem most a napokban többször is eldobta a hálózatot, de olyan szinten, hogy újra kellett indítani a telefont... amióta megvan, azóta már többször is előjött ez a dolog, de eddig mindig 150 óra után...
Most viszont 2 nap alatt 2x...
Ötlet, hogy ez mitől lehet? (Telenoros vagyok és D820-as, nem D821-es) -
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #7543 üzenetére
igen néha olyan mintha ciánoztak volna
, de ezzel a teloval hála. nincs probléma. csak a néha a user ekkel...
-
horvathkrisz
addikt
Bejött a Modi, le lett b@szva a társaság, vége a veszekedésnek, a topik meg halott.
-
mr.szabados
tag
Hali! olyat tapasztaltam hogy a telómon néma a beszédhangszóró. Újrarakom az egészet akkor jó de 1-2 hét és megint jön ez a bug. valakinek valami ötlet?
-
gulb
senior tag
600ora uptime utan 430Mb ra csokkent az atlag a szabad rambol. Rebotert konyorgott
es sajnos erezheto is utanna a gyorsulas. Szoval erdemes par naponta egy restart.
-
horvathkrisz
addikt
Hasznal valaki Slimkat romot?
-
beloadjoker
őstag
Oké Köszi mindkettotokbek es bocsi
-
lord.lakli
őstag
válasz
beloadjoker #7535 üzenetére
Neee, most volt e miatt egy nagy takarítás itt a fórumon
Van aki dicséri, van aki szidja. Akkor jó az ilyen bolt, ha nincs gari kérdés, ha meg mégis lenne, akkor egy-két miatyánk tuti segít.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
beloadjoker #7535 üzenetére
-
beloadjoker
őstag
Hali !
Valaki tudna írni a partnerogsmrol ? Nem az érdekel hogy mit hallottatok hanem az írjon akinek van szemelyes tapasztalata. En is ott vennék majd nexus 5ot
-
lafaty80
addikt
Na szóval, egy kis szakmaiság is akkor:
Csak nekem fura, hogy egyféle fekvő módot tudok használni a telefonnal némely alkalmazásnál (tehát amikor a bekapcsoló gomb van "felül"), beállításokban, xposed-ban már néztem, engedélyeztem is amit lehetett, de van amire nincs hatással.
Ez a beállítás telefon / OS / program szintű? (priorítási sorrend is érdekes akkor)
-
proci985
MODERÁTOR
Topik takarítva
Megkérnék mindenkit, hogy:
- Tartsa tiszteletben a másikat
- Ha a másik személyeskedne, akkor visszaszólás helyett inkább jelezze a problémát a moderátort keresek topikbanTovábbi jó fórumozást
-
adamz91
tag
Hol érdemes megvenni a telefont? Néztem magyarországi boltokat pl xxlgsm- 120 a 32 gigás.
media marktba 150 a 16os. az kilőve. Szóval ötletek? esetleg tudtok olyan boltot ami megbízható és van 100-110 körül 32es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest