- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Az mi a rák, hogy ma úgy döntött a telefonom, hogy nem reagál a hangerőszabályzó gombokra?
Újraindítottam aztán azóta működik minden de ez mi?(#6600) gulb Volt már nálad is? úgy 150 óra futásidő után jött elő...
-
acura13
aktív tag
hop hop..!! ez erős azért..Android Iphonja???? a fako kijelzővel?? 8Mp kamera?? möanyag test lötyögö gombok???????..Tégy mellé csak egy G2-t..........
Fogtál kezedbe mondjuk Razrt?? (nem is mai telo pedig) fém+kevlár 7mm vastagsággal???, amoled SZINES kijelzővel?.-)))
ember ezt már vagy 3 éve a Moto privilégiuma:-))))) ami aNexust elsővé teszi a csucshardver és a friss OS....
más azért nem csucsminőség!!!!!! hidd el, volt 2hétig!! -
mukisrác
aktív tag
válasz
Daniel Alves #6589 üzenetére
Egészen pontosan 350.10 euró
-
paulo92
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodok egy ilyen telefon beszerzésén, viszont még csak iOS-szel volt dolgom és lenne pár kérdésem: A Google szolgáltatások mennyire működnek jól hazánkban? Értve itt, hogy pl hang alapú keresésnél siri gyakran a következőt válaszolta: pl.: Nem tudok az adott országban boltokat keresni stb..., Apple mappsról ne is beszéljünkTesztek alapján a készülék aksiját eléggé lehúzták, valakinek nincs esetleg tapasztalata, hogy hosszabb távon mennyire térnek el az üzemidők ? Mivel stock android fut rajta, gondolom nem igazán kell ügyködni, hogy minden megfelelően fusson, vagy azért mégis érdemes mélyebben a szoftveres oldalát buherálni a készüléknek ?
Ha ezt a készüléket vásárolnám, szerintetek melyik boltban érdemes megvenni? Árukeresőn találtam pár boltot, viszont mind többféle kiszerelésben árulják, melyiket lenne érdemes választani? pl.: http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/lg-nexus-5-d821-32gb/blackVálaszotok előre is köszönöm!
Zoli -
mgy
senior tag
Elnézést, nincs időm visszakeresni, had kérdezzek gyorsan. Aztán ha volt már téma, esetleg van is rá megoldás, akkor küldhettek...
---
Panaszkodnak telefonálás közben a vonal másik végén lévők, hogy nem értik amit mondok. Eladtam azótvarelőző kínai telefonom, mert kb. ugyanezt nyújtotta hangminőségben, de egy nexus 5 ne legyen már sz@r gyárilag...
Gyorsan rákerestem a neten nem ismeretlen probléma, valszeg a zajszűrő paraméterezése lett cseppet feszesebb a kelleténél. Tudtok rá jó megoldást?
Kösz! -
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Ma megjártam a bécsi Ditech-et egy fehér N5-ért így csatlakozom hozzátok -
zsoltiz
aktív tag
Pár hozzászólással feljebb írtam a véleményem.
http://mobilarena.hu/tema/re_google_nexus_5_android_csokoladeba_martva/hsz_6556-6556.html
Nem vagyok maradéktalanul elégedett, vegyes az összkép. A kijelző felbontása marha jó, a színei is jobbak valamivel, mint az N4. Illetve a kamera is jobb.
De kézbe fogva a design és minőség érzet _szerintem_ erősen elmarad a 4-estől. Valahogy nincs meg az a "húdefasza" érzésem, mint amikor a 4-est először kézbe vettem.
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Van olyan aki Galaxy S4-ről váltott Nexus 5-re? Megéri váltani? És ha igen miért?
Szívesen beszélgetnék erről valakivel privátban is! -
FőDudu
veterán
Ma kuldott e-mailt a szolgaltatom, hogy holnaptol lesz elerheto a N5 16GB-os verzioban fekete vagy feher szinben.
N4 telefonom van, boven elegnek erzem. Erdemes lenne valtanom, vagy maradjak a Nexusnal?
Nem hasznalom hardcore modon (akku 3 napot is kibir, pedig nincsenek kikapcsolgatva aszolgaltatasok).
Egy dolog amit rendszeresen hasznalok: Call Recorder. Megy az N5-on is? -
KKevin
tag
Úgy kell telepíteni, mint ahogy az egyszerű júzer szokott. Next -> Next -> Next -> Finish
Úgyvan alapból belőve az aroma, ahogy a kernel fejlesztője ajánlja. Tehát ha nem állítasz külön semmit, akkor is az optimális beállítások lesznek telepítve.
Amúgy újabban van aroma nélküli verzió is, ahol a már előbb említett beállítások vannak alapból mentve. -
Tomace91
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb Kernel meg melyik a legjobb ROM? Melyek a legjobb párosítások? Ha a Stock azokat is leírhatjátok nyugodtan.
Bocsánat, a külön hozzászólásért, lejárt az 5 perc.
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok
Ma kaptam az emailt a DiTechtől: "wir danken für Ihre Anfrage, leider versenden wir derzeit nicht nach Ungarn"
Azaz a magyarországi posta úgy tűnik már nem választható. Kerestem másik osztrák boltokat hátha szállítanak ide is, de eddig mindegyik azt mondta, hogy nem. Nem tudom, hogy csak én kaptam ezt a választ a DiTechtől vagy másnál is előfordult és akkor ez csak egy sablon email volt? -
assemble
addikt
"Sebességben is rengeteget hoz"
Valahol sokat hoz. Valahol keveset. Sok helyen pedig sokat veszit is. A potencial megvan benne, hosszutavon valoszinuleg jo lesz, de jelenleg osszessegeben meg eleg vegyes eredmenyeket produkal. [link]"ART-on sokkal jobb az üzemidő, nem hajszálnyival, hanem lényegesen jobb."
Ez igy alatamasztas nelkul nem sokat er, plane amikor az elozo hsz-emben linkelt, pontos mereseken alapulo tesztek ha barmit is bizonyitanak, az ennek pont az ellenkezoje. Az elteres pedig meglehetosen minimalis minden esetben."Még nem volt olyan program, amit próbáltam és ne indult volna el."
Ez remek. Ettol fuggetlenul van ilyen program (vagy ami elindul, de komoly gondok vannak vele), es nem egy, hanem ahogy kinez legalabb nehany szaz. Es ez onmagaban kizaro tenyezo, hogy csak ugy figyelmeztetes nelkul ajanlgasd barkinek. Csak ennyi lett volna a lenyege a mondanivalomnak. Ha ezt elmondod hozza, felhivva a figyelmet a dolog befejezetlen, kiserleti jellegere es a nem mukodo appokra, ugy mar oke. -
adamka1313
tag
Vip-phone gsm boltal valakinek van tapasztalata?
-
Criton
veterán
Elvileg már itthon is kapható a Nexus5, ezt a linket kaptam most az LG-től, és hogy hol lehet megvenni.A vicc az, hogy az LG honlapja szerint már a Telenornál is van, Telenornál rákérdezve viszont még nincs. Kérdeztem mikor várható náluk (független, hogy nem ott venné az ember), most március elejét mondták, pedig én február közepéről tudtam.
-
Tomace91
senior tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha csinált Titanium backup-al egy full biztonsági mentést, akkor azt hogyan tudom lemásolni a gépre? Mert ha csak lehúzom a Titanium Backup mappát, akkor az keményen 8.89 MB lesz ami enyhén szólva kevés lesz szerintem...
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
ilyen_85 #6549 üzenetére
Nekem pár napja van meg az 5-ös, és a 4-eshez képest nem vagyok annyira elájulva.
Külső:
A 4-es valahogy masszívabb, elegánsabb és minőségibb benyomást kelt (itt van még az is, egyszerre fogdozom a kettőt), szerintem jobb az anyaghasználata. Lehet, hogy az N4 esetén a +10 gramm súly is rájátszik erre az érzésre. A nexus 5 valahogy túl könnyű a méretéhez képest, olyan -kis túlzással- mintha üres lenne. Erre az ürességre még rátesz a vibra motorja, ami 4-eshez képest egyenesen katasztrófa. A 4-esben úgy rezgett a motor, mintha betonba lett volna ágyazva, az 5-ösben meg olyan zörgős, vagy -nem is tudom hogy fogalmazzak- mintha szétrázná a "kasztnit", mint valami utolsó kínai fosban. Az 5-ösnek a gombjai is lötyögősek (tudom van vagy lesz új hw revízió, amiben ezt már javítják, de az enyémen ez nem segít), az N4 gombjai nem lötyögtek/zörögtek.Belső, sebesség, akksi:
Az N4-hez képest nem érzem hatalmas előrelépésnek a sebességet (mindegyiken CM11 van ART-tal). Nyilván gyorsabb az 5, de hétköznapi alkalmazásoknál annyira nem tűnik fel, a 4 is nagyon gyors volt.
A fullhd kijelzőnek és az erős hardvernek köszönhetően viszont az akksi így első blikkre gyengébbnek tűnik az 5-ösben. Az N4-gyel bármikor tudtam produkálni egy egész napos használattal 4-5 órás screen on time-ot, az 5-ösnél úgy látom ez bő egy órával kevesebb lesz (ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanolyan használattal).Ami az 5-ös egyértelmű előnye, az a kijelző -sokkal szebb, mint a 4-esé-, és a kamera. Meg az, hogy van 32GB-os modell.
-
aMolnar
csendes tag
[majdnem..?]
full relatív kinek mi a top! értelmetlen dolog ezen izmozni.
kamera lehúzással nem tudok egyetérteni. speciel én tavaly vettem kb 40 rugóért egy 16 mpx fujifilm finepix gépet, most majdnemhogy kukázhatom.. -
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #6548 üzenetére
Neeem, megmondták az okosok hogy csak placebo ! Ezt próbáltam magyarázni, ha valaki sokáig van 1 rendszeren változás nélkül, utána rögtön észreveszi a diffit ha tényleg lesz..
-
ilyen_85
senior tag
Szia
Én is úgy voltam vele, hogy annyi plusz nincs benne a nexus 4 -hez képest. De szerencsére úgy alakult, hogy barátnőm megvette az enyémet, mert akart már egy új telefont, amin nem akad a real racing 3
így nekem kapta jött és megvettem az 5-öt.
Ami első perctől kezdve bejött, az a jobb kijelző, lényegesen jobb kamera és az, hogy erős nagyon. Szerintem egy picit gyorsabban talál jelet a maps, de ez lehet placebo.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele...
-
horvathkrisz
addikt
Atkapcsoltam ART-ra, tenyleg gyorsabb.
Szerk.: de nekem mukodik vele a gravity box. Lehet azert, mert meg dalvik alatt telepitettem?
Szerk2.: hat ez tenyleg kurva gyors.
Nem gondoltam volna, egyböl köp mindent. Pedig eddig is elegedett voltam a sebesseggel...
-
KKevin
tag
Cataclysm + ElementalX párost használom mióta megvettem, igaz közben voltam Purity-n és PA beta 3-on, meg kipróbáltam franco kernelét, de stabilitás és akksi szempontjából nem találtam jobbat. Purity egész jó, majdnem mint a Cataclysm, de én a kevesebb néha több elvet vallom, már túl sok dolgot pakoltak bele.
-
Lecs@
addikt
"2. Better battery Life
A nifty-knock on effect of AOT processing is making app-launch a less intensive process, so your phone doesn’t have to work as hard which increases battery life. Using your phone you won’t see a major difference, but significant gains will come in standby as apps which run in the background will now do so more efficiently.Early developer reports claim to see as much as a 30% boost in idle standby time, but there are so many variables here it is hard to measure. From my own experience with ART on a Nexus 5 I’d put it closer to 20%, which is not to be sniffed at given it will be updated and refined continuously."
-
KKevin
tag
válasz
assemble #6535 üzenetére
Nem tudom, mért olyan emberek beszélnek az ART-ról, akik még sohasem használták és eddig még csak olvastak róla. ART-on sokkal jobb az üzemidő, nem hajszálnyival, hanem lényegesen jobb. Sebességben is rengeteget hoz, a dalvik csak a qualcomm és bionic patchhel tudja megközelíteni. Még nem volt olyan program, amit próbáltam és ne indult volna el.
Amit Krisztián mond, az lényegében az, hogy ha egyszer használtad a telót ART-on, akkor egy kis túlzással a dalvik tényleg laggosnak tűnhet mellette. Én is így vagyok vele, simán beáldozom a Gravityboxot az ART-ért, ráadásul nincs olyan custom ROM, ami ne tudná ugyanazokat a funkciókat.
Ha valaki megkérdezné, hogy ART vagy dalvik, azt mondanám, soha többé dalvik.(#6536) MartOOn: A helymeghatározás módja Energiatakarékosra van állítva igaz? Az tekeri a google szolgáltatásokat.
-
Bilux
veterán
Google eladta a motorolát Lenovoeknak
-
Algotis
addikt
Nalatok mostanaban nem sz@r a Messenger?
Nalam eleg surun tol egy FC-t... -
MartOOn
addikt
válasz
assemble #6535 üzenetére
Art-on van a telom nekem is. Appokkal nem volt mostanaban bajom de az akksim tenyleg jobban merul es a google szolgaltatas is tekeri rendesen. Bar meg csak 1hete hasznalom art-on (eloszor megvetel utan dobtam at ra de nov elejen majd az osszes appom cresselt alatta) nsgy kulonbseget nem erzek... Ha egyaltalan... Meg tolom ezen kicsit aztan visszarakom dalvikra es meglatjuk mekkora "kinszenvedes lesz minden napom"
Mas: nexus4 óta swiftkey billt hasznalok... Azon szuper volt, n5-on folyamatosan felregepelek... Pl vokt= volt spsce helyett 'b' meg 'l' helyett 'k' meg ilyenek... Mi lehet az oka? Én lettem bénább?
-
assemble
addikt
Honapok ota itt van a telefon, es nem igazan lattam rajta soha beroccenest sem, nemhogy "mindennap szenvedes" lenne amirol beszelsz, ha nalad tenyleg olyan ott valami egeszen mas gond lesz valszeg
Az aksi temat illetoen pedig: valamiert ugy emlekeztem, hogy art-al egysegesen rosszabb volt kicsit az aksi teljesitmeny, de ugy latom rosszul emlekeztem, igazabol viszonylag ketoldalu a dolog, es a tesztek szerint nehany helyen art is felul tud emelkedni. [link] De a kulonbseg minden esetben viszonylag minimalis, erre jol emlekeztem. Akkor vegyuk ugy, hogy az aksi temaban tenyleg nincs nagy kulonbseg, szoval errol ne beszeljunk. Az viszont teny, hogy erosen kiserleti cucc az egesz ART, es az is teny, hogy tobb app nem mukodik vele, igy ne javasoljuk csak ugy vakon figyelmeztetes nelkul senkinek. Nem a nagykozonsegnek van meg szanva, es nem veletlenul.
-
dnelb
veterán
válasz
zsirfecske #6531 üzenetére
akkor viszont egy logikus megoldás maradt, a gravitybox lassítja be nálam.
-
dnelb
veterán
válasz
kovadika #6528 üzenetére
Mindenhol azt olvastam eddig, hogy még jobb is az üzemidő vele, ezért se értettem..
+ nem is tapasztaltam csökkenést se n4en se n5ön..
Röccenés nincs vele soha.
na ez az, ez ami nagyon hiányzik nekem is...(#6529) ( V ) : tudod hogy van, könnyű a jót megszokni. Ha megszokja a szemed az ARTos sebességet , értsd nagyon sokáig használod mint én ( vagy 1 rendszert sokáig, pl stock), akkor észreveszed egyből ha már egy picit is változik a sebesség. Pl listák görgetésénél meg multitasknál van a legnagyobb visszaesés dalvikon.
-
-
assemble
addikt
Ne nagyon tanacsold ezt senkinek szerintem, csak ha felhivod a figyelmet a veszelyeire is. Az ART egyelore egy koztudottan felkesz, kiserleti dolog, amivel meg sok alkalmazast mukodeskeptelen, aksit is kicsit jobban meriti, stb, nem veletlenul van a fejlesztoi opciok kozott. Ha valaki csak atallitja anelkul hogy tudna a veszelyeit, es majd jonnek a nem mukodo programok, gyorsabb merules, stb, menne az anyazas ok nelkul.
Jelen stadiumban a sebesseghez sem tesz hozza olyan marha sokat, egy alapbol is szelsebes N5-on valszeg eszre sem lehet venni a kulonbseget az esetek 90%-ban, es az emberek tobbsegenek jelen formajaban valszeg sokkal tobb hatranya lenne belole, mint elonye... Majd elobb-utobb (egy kesobbi szoftverben) valszeg eljon az ideje, de akkor mar majd valszeg nem kell hozza kapcsolgatni semmit, hanem alapbol az lesz beallitva. -
w333
félisten
válasz
adammkaa #6523 üzenetére
Aki írta ezt a cikket tiszta amatőr, fejből kapásból mondanám hogy kb. 5" kijelző lesz, Snapi 805 / Adreno 420 és 3GB/RAM, nem hogy a külsejéről nem lehet tudni hogy milyen lesz, de még egyenlőre azt sem lehet tudni hogy valójában ki is fogja gyártani
Viccelsz ... sógornőmnek is van S4, hát még a N4 is sokkal gyorsabb tőle
(#6525) Krisztián
Igen erre én is gondoltam, de ezt akkor a legkorábban most az MWC -n be kéne jelenteni hogy mi lesz az új Snapi soc hogy őszig belekerülhessen, de még azt sem tartom kizártnak hogy Nvidia K1 lesz, bár szerintem inkább 90% hogy a Snapi a lesz a nyerő
-
adammkaa
senior tag
Pedig specifikacio alapjan ezt lehet varni. Gyorsabb snapi 800, nagyobb akksi, kamera, nagyobb kijelzo. Bar az a 5.3 soknak tunik remelem ha annyi is lesz ott megallnak mert nekem nem kell nagyobb.. Ha ezek a specifikaciok nem lesznek meg a nexus 6 ban en tuti nem fogom lecserelni az 5ot.
Ma pokereztem pesten srac elorantja az s4 et hogy ő menő, elovettem n5 csak nezte, sztem eloben meg nem latta de felismerte. Meg akartam neki mutatni mit jelent az hogy no lagg, de el voltam foglalva
-
w333
félisten
válasz
beloadjoker #6520 üzenetére
A 2 év gyári garancia sokkal többet ér a WC papírtól
-
beloadjoker
őstag
Bocsássatok meg de miért számít ennyire jónak a 350 euro ? ez 107e forint nem ? itt pedig [link] már van 109ért is.
-
adammkaa
senior tag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
zsirfecske #6515 üzenetére
Köszönöm! A fél napom ráment de nagyon örülök neki.
(#6516) Krisztián : Sajnos azt sem tudom mi az ARTTalán utánaolvasok majd.
Most a cél egy megfelelő tok kiválasztása lesz.
2 fajtát néztem eddig
Nexus 5 Case Ultra Thin Air -
dnelb
veterán
válasz
Daniel Alves #6513 üzenetére
Ha már nem is rootolod, szerintem ARTra tedd át
grat hozzá
-
zsirfecske
addikt
válasz
Daniel Alves #6513 üzenetére
gratulálok, te is messzire mentél érte (nagyon jó az ár tegyük hozzá), megérdemled
-
Daniel Alves
őstag
Na akkor egy kis összefoglaló:
350,1 euroért sikerült megvennem a telefont kint Bécsben!
Okostelefonok óta Lg X2 illetve L800-at használtam viszont hatalmas lépés az N5, a WP pedig húzza le magát a WC-n.Jön minden értesítő rendesen, a kijelző nagyon komoly
.
Én nem fogom rootolni meg babrálni a rendszert nekem így is megfelel.A telefon méreteiről annyit ,hogy még szoknom kell majd a nagy kijelzőt mert habár nincs kicsi kezem azért szokatlan tud még lenni.
Az anyaghasználat jó habár egy kis fémet is eltudtam volna képzelni. Egyszóval még ismerkedünk viszont úgy érzem sokáig a társam lesz. -
tybsen
addikt
válasz
zenefan #6485 üzenetére
A Ditech 350 EUR-ert adja, tele van a keszulekkel az ossze Ditech uzlet, itt vannak a keszletinformaciok.Nem kell aggodni, hogy elfogy.
A MM argarancia pedig annyi, hogy a MM odaadja annyiert, amennyibe mashol is kerul,felteve, hogy van is ott ugyanugy keszleten. Tehat a MM-ban jelenleg 399-be kerul, de ha meg akarod venni naluk es a Ditech árra hivatkozol, akkor utananeznek es hajlandok odaadni ugyanannyiert (jelen esetben 350 EUR-ert). Ennyi. Ez nincs sehol hirdetve, igy van, mukodik, mar tobbszor vettem naluk kulonbozo eszkozoket. Neha az online ar is olcsobb, mint a bolti - ilyenkor ha erre hivatkozol, ezen az aron kapod meg ertelemszeruen.
A MM-ot egyebkent egy lehetosegkent irtam. Marmint, hogy nem muszaj a D-nel megvenni - ha valakinek a MM szimpatikusabb, akkor ott is megveheti. Magyarorszagon kesobb esetleg jobban hangzik a MM szamlaja mint a D-e, esetleg elfogadja a magyar MM, stb stb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
beloadjoker #6509 üzenetére
úgy hogy ha kiderül hogy mégis 50 akkor buktad.
minden tisztelettel, de mindenki döntse el maga milyen rizikót éri meg miért cserébe bevállalnia. én inkább vennék 1 hónapos használt de hibátlan telót 100-ért mondjuk lg garival mint 50-ért egy ilyet.
-
beloadjoker
őstag
válasz
zsirfecske #6508 üzenetére
50ért még épp jó lenne egy vagy nem ? 85 sztem nem rossz ár. vagy te hogy látod ezt ?
-
zsirfecske
addikt
válasz
beloadjoker #6507 üzenetére
igen annyit írtak itt korábban. tehát ha 50 felett adják felejtsd el vagy könnyen beszopizhatod vele.
-
kovadika
őstag
válasz
beloadjoker #6499 üzenetére
Menj be a boltba és kérd meg őket, hogy cseréljék ki. Akkor nem ugrik a garid. Amúgy a gsm-es garit én nem félteném úgy, mint a hímes tojást.
-
Criton
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest