Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
Nekem 4.4.3alatt is most elojott a kamera demon es szivta az akkut es nem indult a kamera.
-
-
Davzone
senior tag
válasz
Szabi78 #16391 üzenetére
Sim nélkül indítsd újra egyszer ,akk ismeretlent fog írni elvileg, majd rakd vissza és akk lehet beolvassa az újat.
Nem tudom mitől függ amúgy de van olyan sim amiből ki tudja olvasni van amiből nem.
A telenoros kártyámból kiszedi, a vodásnál azt írja ismeretlen.
Működni mindegyik hibátlanul megy.
Az előző telóm N7100 Note2, az meg a telenorosnál is azt írta ismeretlen, ugyan arra a simre. -
-
Davzone
senior tag
4.4.3al azt írja hogy nem kompatibilis:
Másnál is?
MinDig TV app se megy fel...
Az appokkal van a gond?
DPIt állítottam build.propba, de van xposed module fent amibe 480as dpi van a play storenak mutatva.
4.4.2őn hibátlanul működött, a 2 app is amit linkeltem, és custom dpivel is frissitettek az appok amik nem szerették a nem standard dpiket(ezt javitotta az xposedos cucc hibátlanul) -
Szabi78
csendes tag
Arra van valami megoldás,hogy az állapot menüben a /Saját telefonszámom/ megváltoztassam. Benne volt egy 30-as kártya és benne ragadt a szám. Lehet ezt valahogy törölni?
Előre is köszi. -
TOZ
addikt
Délelőtt kikapartam a maradék betűket. Csak a maratás maradt. Talán jobb, mint a gyári állapotban.
-
reloaded3927
csendes tag
Arra van valami megoldás 4.4.2-ről 4.4.3-as frissítéssel kapcsolatban, hogy amikor csatlakoztatom a géphez a telót, csak médiaszközként és kameraként csatlakoztatva ismeri fel. Tehát ha nem ezen kettő valamelyike van bejelölve a telón, hanem csak simán USB hibakeresési mód, akkor ismeretlen eszközt jelez a gép. Bármilyen USB drivert próbáltam eddig, ezt semmi nem oldotta meg, hogy így is felismerje. NRT-vel frissítenék, és amikor a program újraindítja a telefont, utána megszűnik ugye a kapcsolat a gép és a telefon között (újraindulásig látja médiaeszközként vagy kameraként), és nem tudom befejezni a frissítést. Van valami megoldás? (A telefon rootolt).
-
Pipikék
tag
válasz
radicspeter1 #16376 üzenetére
Code_Blue r167
- First full kk 4.4.3 build, based on android-msm-hammerhead-3.4-kitkat-mr2
- Rebased git, more than 40% code going bye-bye
- Barebone edition but full featured
- Rebased RamDisk with 4.4.3 additions and tweaks
- cpuboost: Switch to CAF version, refresh tunables (load_based_syncs and hotplug_boost are on), boost values refreshed
- msm_hotplug: Update default fast_lane_load
- sched: Micro-optimize the smart wake-affine logic, Implement smarter wake-affine logic
- defconfig: refresh with 4.4.3 changes and some other tweaks
- slub: fix a memory leak in get_partial_node()
- rq_stats: Use u64 for variables, arguments and return vals
- leds: At disable, set the trigger to default instead of wiping it, Set proper flash duration, Implement always on rgb led support -
werszomjas
addikt
válasz
GrooveHero #16382 üzenetére
Én így tettem fel, és minden gyári állapotba került.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Amikor felteszed a romot és első indításnál megadod a gmail fiókod stb... Lesz egy olyan lépés, hogy adatok biztonsági mentése és helyreállítása, na innen vedd ki a pipát. Ekkor nem teszi vissza a programokat,jelszavakat,hátteret.
-
leslien
nagyúr
válasz
vagy csak egyszerűen nyomsz egy gyári vissza állítást és nem pipálsz be semmit mindig csak tovább..
és te utólag beállításokban mindent meg csinálsz , mert csinált egy mentést amit te szépen vissza állítottál..na mennyien dolgozunk a malomba
-
slice14
veterán
válasz
Ez a google fiók megadod?
Biztonsági visszaállítás, ismerős?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Hogy tegyem fel a 4.4.3at Nexus Root Toolkit-tel, hogy az ég világon minden törlődjön? Mert még mindig Zedge-ről töltött háttér van fent, meg amit tegnapi telefonról nyomott factory reset után leszedett progikat ezok is fentvannak, ugyanakkor már 4.4.3 van fent. De én olyan gyári rendszert szeretnék 4.4.3 indításnál, mint a gyári, mikor kivettem a dobozból. Tehát eredeti N5 háttérkép, full üres, full stock. Mit kell bepipálni?
Köszi előre is a segítséget.
-
leslien
nagyúr
hamarosan lesz kamera módosítás 4.4.3 is ;
Originally Posted by Jishnu Sur™ View Post
The mod will be rebased with 4.4.3 Version of android. Please hold on, I wasnt able to the proper framework for the google camera app before but now its easy. Next version comes with AROMA and also, the "Limit tester" too.
Thanks & regards -
horvathkrisz
addikt
válasz
radicspeter1 #16376 üzenetére
Tesóm, én. Neki 142, nekem 154. Most teszteljük. Ha nem írok semmit, azt jelenit hogy bevált.
-
GrooveHero
addikt
Na tegnap esti történés, unalmamban nyomtam telón egy factory resetet. Resi után kiírta, hogy 4.4.3. Le szedte, resi, kexik a robot, és error. Hínnye mondom, az se rossz. Azóta nem talál frissítést. Ebből factory img lesz
-
radicspeter1
őstag
Valaki kék kernel 4.4.3-on?
-
Frenky89
addikt
Root-olt 4.4.2-ről 4.4.3-ra adatvesztés nélkül.
Nem tudom javallott-e, vagy volt-e már, mindenesetre én ezzel csináltam 4.4.2+root+xposed+gb-ről 4.4.3+root+xposed+gb-ra váltást és minden frankón ment. A GravityBox újraélesztéséhez is csak annyit kellett tenni, hogy az Xposed Installer-ben nyomtam egy Framework > Install/Update-et.
-
NTonee
veterán
válasz
ElGatto #16371 üzenetére
nem olvastam ugyan, de ez elég részletes. 4 cikkben össze van szedve minden.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Nektek melyik "backup"-oló program vált be a legjobban,tetszik a legjobban adatok,alkalmazások,alkalmazásbeállítások...minden mentésére és visszaállítására? -
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Valaki tud olvasni a képekből
Dzsuri89 : Kb. arról szól a történet ahogy azt twine fórumtárs kiolvasta a képekből!
Csak 3G hálózatot használok + wifi. 13 perc volt a telefonálás 4 email+2 sms-t elolvastam és megválaszoltam,volt egy kis játék (szókereső+klondike solitar),áruházban frissítettem néhány alkalmazást plusz töltöttem le újat,pendriveról átraktam 4 dokumentumot és 6 fényképet a telcsire amiket aztán feltöltöttem a felhőbe,emelett sokat böngésztem a crome-al (például a youtube segítségével megnéztem egy videót a nexus 5 mahdi romról) megnéztem, hogy működik-e rendesen a tuneln rádió + egyébb apróságok! Szerintem ez egy átlagos használat, átlagos üzemidővel! -
rolcsibácsi
őstag
Azt a korlatozast hogy 4gigasnal nagyobb fajlokat le lehessen tolteni, nem lehet valahogy kiiktatni?
-
G4bi89
senior tag
Nem raktál fel véletlen valami kamera módot ? (xda-ról például de itt is volt linkelve) Jó pár hsz.-el feljebb mikor linkelted akkor ott hasal el az OTA.
------Visszaolvastam vagy 200 kommentet és látom vannak zavarok a fejekben.
- Tehát OTA update mindenképpen meg jön pár hét alatt rott,gb,xposed nyitott BL mellett is. Más kérdés, hogy miután letöltöttétek nem megy fel.
- CWM és TWRP mellett szintén nem fog települni, csak a gyári recovery-t szereti. Kivéve az a zip ami itt linkelve volt. (jóval feljebb)
- GB és MXplayer is fut már 4.4.3 alatt.Legegyszerűbb szerintem factory image -ből felrakni majd parancssorból flashelni egy custom recovery-t. Utána restart és jöhet a SuperSU.zip talán 1.98 -as ami már jó 4.4.3 -ra.
-
Sotyks94
aktív tag
Nah kéne nekem egy vezeték nélküli töltő (biztos sokszor előkerült, de nekem összefoglalva kéne). Legfontosabb kritérium az ár lenne, jelen esetben hajlandó lennék a töltés sebességéből, vagy a minőségből engedni az árért cserébe. Igazából nincs semmi kritérium, csak hogy menjen, és persze alapvető dolgok mint hogy ne melegedjen nagyon erősen, vagy ne menjen tönkre vagy ne legyen szar anyag ami 1 hét alatt szétesik. Szóval nem kell a legjobb minőség, és márka, csak működjön. MAX 20 euróra vagya annak megfelelő összegre gondoltam szállítással együtt. Egyáltalán lehet már ennyiért nem extragagyit kapni? Mik azok a modellek vagy márkák amiket kerülni kell, és van e már innen valakinek tapasztalata ebben az árkategóriában? (ha tudnátok konkrétumokat rendelni pl amazonról akkor különösen hálás lennék
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #16357 üzenetére
Na megvan, de mire rájöttem, hogy a tárcsázóban külön van ilyen beállítás
Köszi a hasznos infót
-
Dzsuri89
őstag
Életemben nem volt még 4 órás kijelző időm. Alapból nekem kb mindig neten van a telefonom, leginkább wifivel, de ha úton vagyok, akkor mobilnettel és az utóbbi elég szépen eszi az aksit. (Levegő kifúj, mert hosszúra sikeredett.
) Ha nyomkodom a telefont, akkor Chrome, Facebook messenger vagy Viber. Ezek az átlagos napok, ha játszom akkor nyilván hamarabb merül.
-
DeathAdder
veterán
válasz
TomSawyer79 #16349 üzenetére
Hol találom ezt a beállítást?
-
twine
veterán
válasz
Dzsuri89 #16345 üzenetére
Cca. 7 órát aludt repülő üzemmódban...a wifi is leginkább csak akkor ment amikor használta a készüléket, amikor pedig használta akkor leginkább böngészett chrome-al,, telefonált,, és telepítgetett playből...plusz egyéb elenyésző dolgok gondolom,,, simán olvasható a screenekből...Nem kiemelkedő ez az üzemidő ilyen felhasználás mellett szvsz...
Inkább azt kérdezem, te mit csinálsz a telefonnal, hogy ilyen meglepő neked ez a screen... -
TomSawyer79
csendes tag
válasz
DeathAdder #16336 üzenetére
Szia! A mahdinál van ez. A hívásbeállításoknál rakj pipát az incoming call transparency mellé, és egészoldalas lesz a kép.
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #16346 üzenetére
ez a baj a N4+ N5 nem akarnak lemerülni
zseniális
-
Eyesis
őstag
nekem volt egy jelzést, hogy elérhető a 4.4.3, le is toltottem, aztan mikor telepitettem andorid hasaban error, azota teljesen up to date a 4.4.2 szerinte... wft?
-
leslien
nagyúr
na feldobtam tegnapnén is a 4.4.3 + gb, de van egy problémám nem akar lemerülni
-
junhum
tag
helló
Mit lehet olyankor csinálni ha belépek recovery mode-ba de nem enged wipolni (meg igazából semmit)
Telefon meg egyébként nem kapcsolbe csak forog a bootlogo és annyi. -
rjg
őstag
válasz
DeathAdder #16332 üzenetére
Igen, tiszta telepítés, de root után. A bejövő hívásnál a "felvevő gomb" alatt fekete volt a háttér és csak amikor felvettem a hívást, akkor jött be a teljes kép. A GB-ben engedélyeztem a teljes képet, azóta nincs ilyen hibám.
-
DeathAdder
veterán
na megvolt a wipe is, szóval mostmár szűznek kell lennie mindennek, de még mindig a hívó képének csak a felét mutatja.
Ez másnál is így van, vagy csak a magdi lett szar? -
BlackSoft
addikt
A mobilhálózat (térerő) ikonja mellett ha 3G-t ír az ugye egyértelmű, hogy 3G-n van éppen.
Viszont ha H-t ír akkor mi van? 4G-n? Mert általában H-t ír, és akkor van nagy sebességem. Azért kérdezem, mert elvileg az előfizetésemben 150mb/s LTE van, de olyat még nem láttam, hogy a hálózatnál kicsivel LTE-t vagy 4G-t írt volna ki... -
rjg
őstag
válasz
DeathAdder #16330 üzenetére
Nálam is így volt, ha használsz GB-t, állítsd be a "teljes képernyős" hívást.
-
tomiii007
senior tag
válasz
DeathAdder #16328 üzenetére
akkor ha jön a carbon én is dirtyzni fogok
-
tomiii007
senior tag
válasz
DeathAdder #16326 üzenetére
magdi romnal azt írjak, hogy clean flash legyen, DE viszont xda-n olvastam, hogy valaki dirty flashelte és hibátlanul műxik neki.
Én a helyedbe csinálnék egy backupot majd dirty flashelnem 4.4.3...azhan ha max gáz lenne akkor utana clean flash.
-
slice14
veterán
Simán felmásolom gépre, usb-vel vagy ftp-n keresztül.
Én igazából a Music mappát és a Titanium Backup mappát mentem le ilyenkor, mert a többi az nem fontos számomra. És a többi úgyis már gépen van. Itt pl az alarms, notifications, ringtones mappákra gondolok. Ja meg a DCM mappa, de azmeg nekem a G+ra szinkronizálódik.
-
MartOOn
addikt
Azmimar Assony n4-re hamarabb jott az ota mint az en n5-re.
mondjuk mindegy mert csak jövő szetdan erek haza de akkor is...
-
huan
őstag
Nekem sehogy sem akar felmenni sideload-al,mindig van valami nyűgje. Az OTA sem jött még.
Stock rom+franco volt,de már stock kernel van,de így sem.
A factory reset-et hogyan kell? Mit töröl és mi marad? -
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #16316 üzenetére
Höö
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #16314 üzenetére
4.3.3-ra épülő?
-
jaszy91
aktív tag
válasz
maggi1886076 #16312 üzenetére
Csak erről szólt?
Kitettem egy screenshot-ot és kész. Ezen kívül semmi más nem volt az Antutu-val kapcsolatban.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
maggi1886076 #16301 üzenetére
Ja, két kézzel
Nem, kíváncsiságból futtattam le. Egyáltalán nem izgat.
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #16307 üzenetére
Inkább azért mert kevés ideig tartja meg, mint pl a franco. Azt is feljebb kell venni hogy smooth legyen.. Esetleg trickster mod ?
-
assemble
addikt
-
Davzone
senior tag
válasz
werszomjas #16296 üzenetére
Igen jó lesz, csak ne onnan töltsd a romot hanem amit én linkeltem. (ez: [link]
Illetve ott ahol drivert telepít vagy fastbootot arra tudok egy jobb megoldást.
Felrakod ezt : [link]Ez felrakja neked a fastbootot, adbt és a drivert is a telohoz. Kezd ezzel.
USB debugging a telon ha be van kapcsolva akk menni fognak a parancsok:
adb devices
adb reboot bootloader
adb oem unlockEzekre lesz szükség ahogy a leirásban van
Utana telo feldub debug modeban,
adb devices (telon el kell fogadni )
adb reboot bootloader (telo ujraindul bootloder modban )
alul az lesz hogy locked.
adb oem unlocktolt kicsit, kiirja a végén alul hogy unlocked.
utána a googletől leszedett romot kicsomagolod, 2szer , amig a flash-all.bat ot látod.
azt kell elinditani, egy CMD ablak fog megjelenni, és a végén kiirja ha kész. Ne huzd le a telot amig el nem indul.Total Commanderből a legkönyebb ha van. Végén visszazárhatod ha akarod de nem fontos.
-
DeathAdder
veterán
Bő egy hete használom már a Code Blue kernelt és egyértelműen megállapíthatom, hogy nagyon akkubarát
Viszont ennyi idő elteltével azt is érzem, hogy meg-meg röccen vele a UI. Elejében elsiklottam felette, viszont mostmár nem tudom megállni.Input Boost: 1497 MHz
Ezt hol tudnám feljebb tornázni? Minden bizonnyal ezért érzek apró akadásokat, mert gyári kernellel 1958 MHz ha jól tudom
-
slice14
veterán
Picit átírtam, kivettem a parancssoros betallózást. Link
(#16301) maggi1886076: Hahaha...
Öszvisz 3x futtattam le. Kiváncsi voltam, mit hoz 4.4.3-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest