Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640 #37941 üzenetére
~2004-s volt
azert csereltek, le, mert Opteron lett helyette, vmi szerverszobaban volt bent
volt rajta egy-egy Globalwin CAK38-s rezhuto
aki tudja, hogy ez mi, az most biztos vigyorog...
...aki nem, annak annyit kell tudnia, hogy 8100rpm-n(!) tekertek egyenkent a ventik
szoval meglehetosen massziv hangerot tudtak produkalni, plane a ketto
egy szerverszobaban biztos nem szamit, de a homejuzernel azert eleggevettem hozza egy Enermax 651P-VE 24P taperomuvet, ami vmi 525W-t generalt
akkoriban 400-420W-s tap is mar aztaqrva volt, az Enermax gyarto meg eleg patentnak szamitott
....de a 2010-s evek kozepe-vegen mar messze nem az volt, mint korabban
olyan nehez volt a tap a benne levo réz hutobordaktol, mint a sááárbementem az e-connect-be, ami talan a 13ker Lehel ternel volt annak a kozeleben, hogy khm egy olyasmi megoldas erdekelne, ami ket CPU-t elbir megfelelo loerovel, hogy kozben azert nem jar uveghangon a sajat hutese
erre muki a pult alol egybol elovette ezt a tapot a dobozaban, hogy 2 hete berendelte vki naluk, de nem jott el erte, ugyhogy szivesen megszabdulnanak tole egy kicsit joarasitva
en meg orultem neki, hogy nem kell varni ra, hanem van egybolmeg ott megvettem ra ket Thermaltake réz 80mm-s ventis hutot is (mind a kettot elvittem, ami ott volt nekik a polcon), ugyhogy elegge orultek nekem, hogy a semmibol erkezve ott hagytam naluk erre ~55k-t
-------------
elotte a Vaci uti Mistral-ban probaltam ugy hutoket venni, hogy nezzuk mar meg elfernek-e, de amig ki nem fizetem nem akartak kibontani a dobozbol se
en meg hasra meg nem akartam megvenni semmitmeg be is vittem a boltba a kocsibol deszkat a ket CPU-val a fedelzeten, hogy na ez lenne a berendezes, mert eloszor azt hittek, hogy a chipset-re akarok rakni egy 2. CPU hutot felkendacsolva, ugyhogy szemletettem nekik a szituaciot eloben
be, kiraktam a deszkat a pultra, hogy báááttyya, ezittaz
erre ott osszecsodult az egesz bolt, a 4 elado a pult egyik oldalarol, meg a tobbi vevojelolt a masik oldalrol ~8-n csorgattak ra a nyalukat, hogy diiikkk, dual CPU-s K7-s deeszkaaakicsodalkoztak ott ra magukat, aztan en ujra: hogy, na akkor raprobaljuk-e, vagy nem-e, hogy elfer-e a ketto egymastol, neeem, elobb vegyem meg a kettot, aztan kibontjak
....de
utana mentem at a masik boltba
itt a tap kerdesig el sem jutottunk, utana jutott eszembe kifele, hogy legalabb tapot vehettem volnae-connect-ben meg tappal kezdtunk, a CPU hutes kerdesre egybol levette polcrol a ket hutot, kicsomagol, a vedofolia nyilvan rajta maradt alul, odaprobaltuk, pont elfertek, OK, akkor kerem a tap melle ezeket is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest