Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz KROK640 #37941 üzenetére

~2004-s volt
    azert csereltek, le, mert Opteron lett helyette, vmi szerverszobaban volt bent
    volt rajta egy-egy Globalwin CAK38-s rezhuto
    aki tudja, hogy ez mi, az most biztos vigyorog :DDD...
    ...aki nem, annak annyit kell tudnia, hogy 8100rpm-n(!) tekertek egyenkent a ventik
    szoval meglehetosen massziv hangerot tudtak produkalni, plane a ketto
    egy szerverszobaban biztos nem szamit, de a homejuzernel azert elegge

vettem hozza egy Enermax 651P-VE 24P taperomuvet, ami vmi 525W-t generalt

akkoriban 400-420W-s tap is mar aztaqrva volt, az Enermax gyarto meg eleg patentnak szamitott
    ....de a 2010-s evek kozepe-vegen mar messze nem az volt, mint korabban
    olyan nehez volt a tap a benne levo réz hutobordaktol, mint a sááár

bementem az e-connect-be, ami talan a 13ker Lehel ternel volt annak a kozeleben, hogy khm egy olyasmi megoldas erdekelne, ami ket CPU-t elbir megfelelo loerovel, hogy kozben azert nem jar uveghangon a sajat hutese

erre muki a pult alol egybol elovette ezt a tapot a dobozaban, hogy 2 hete berendelte vki naluk, de nem jott el erte, ugyhogy szivesen megszabdulnanak tole egy kicsit joarasitva :DDD
    en meg orultem neki, hogy nem kell varni ra, hanem van egybol

meg ott megvettem ra ket Thermaltake réz 80mm-s ventis hutot is (mind a kettot elvittem, ami ott volt nekik a polcon), ugyhogy elegge orultek nekem, hogy a semmibol erkezve ott hagytam naluk erre ~55k-t

-------------

elotte a Vaci uti Mistral-ban probaltam ugy hutoket venni, hogy nezzuk mar meg elfernek-e, de amig ki nem fizetem nem akartak kibontani a dobozbol se
    en meg hasra meg nem akartam megvenni semmit

meg be is vittem a boltba a kocsibol deszkat a ket CPU-val a fedelzeten, hogy na ez lenne a berendezes, mert eloszor azt hittek, hogy a chipset-re akarok rakni egy 2. CPU hutot felkendacsolva, ugyhogy szemletettem nekik a szituaciot eloben

be, kiraktam a deszkat a pultra, hogy báááttyya, ezittaz
    erre ott osszecsodult az egesz bolt, a 4 elado a pult egyik oldalarol, meg a tobbi vevojelolt a masik oldalrol ~8-n csorgattak ra a nyalukat, hogy diiikkk, dual CPU-s K7-s deeszkaaa

kicsodalkoztak ott ra magukat, aztan en ujra: hogy, na akkor raprobaljuk-e, vagy nem-e, hogy elfer-e a ketto egymastol, neeem, elobb vegyem meg a kettot, aztan kibontjak
    ....de :U
    utana mentem at a masik boltba
    itt a tap kerdesig el sem jutottunk, utana jutott eszembe kifele, hogy legalabb tapot vehettem volna

e-connect-ben meg tappal kezdtunk, a CPU hutes kerdesre egybol levette polcrol a ket hutot, kicsomagol, a vedofolia nyilvan rajta maradt alul, odaprobaltuk, pont elfertek, OK, akkor kerem a tap melle ezeket is...

Új hozzászólás Aktív témák