Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
KROK640 #39585 üzenetére
Én is így
Nálam a női fél nem így. :S Bámészás bárhol bármeddig. Azt mondja, nem szeret vásárolni. Aha
@qnadam : De nem is árt, ha igen
(Meg amikor valami bármire megkérdezik, hogy az mééé jóóó meg mééé olyan bonyolult, akkor nem baj, ha az ember el tudja magyarázni.)
@vince : Elvileg ha mindent meg kell nézned, akkor többet vásárolsz.
Szerintem meg ha megszívatnak, akkor hülye leszek oda még egyszer bemenni... -
vince
őstag
válasz
sh4d0w #39589 üzenetére
Pennyt kerülöm, mióta (pár éve?) labirintussá változtatták. Erre most itt Veszprémben a Decathlon is pont ilyen lett, katasztrófa, hogy az egész üzletet meg kell kerülnöd, hogy eljuss a pénztárba
Egy normálisan kialakított üzletben ha végigmész a középső folyosón és elnézel jobbra-balra a sorokba, gyorsan meg tudod találni a családodat, egy ilyen labirintusban ez lehetetlen. -
válasz
bambano #39460 üzenetére
szintén toyota, a leírás nem ilyen szigorú az 5w30-cal, hogy azonnal csere, de eléggé a 0w20-at ajánlja. sokaknál persze vallási kérdés, hogy ilyen éghajlat, olyan használat, amolyan kopottság... a szervizben szerencsére megkérdezték, hogy én miben hiszek
a 0w20 komoly baja, hogy nagyon rosszul látszik a nívópálcán.
mondjuk az is vicces, hogy a 87-es renault 5-ösöm a műszerfalon tudott olajszintet mutatni, manapság meg ez nem nagyon divat. -
-
F.E.K..
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #39570 üzenetére
Nálam is pont így megy. Csak miközben áthúzza a szalagon én már dobom is be a táskába, így mire kimondja a végösszeget addigra el is vagyok pakolva, kezemben a kártya ...
De nekem szerencsére barátnőm is ilyen, ha elmegyek vele vásárolni akkor is ugyanolyan gyorsan végzek, mintha egyedül lennék.
De volt olyan exem, akivel két péksütit is egy óra volt megvenni, mert minden szart megkellett nézni... meg szeretett bejárni a boltokba nézelődni, aztán nem vett semmit, csak félóra elment. BRRR... -
válasz
koby11h #39582 üzenetére
"de legyenek szívesek ne rakják már az akciós tábla alá, mert piszok félrevezető."
Meg hát a fogyasztóvédelem is szerette az ilyeneket régebbenÁltalában ha az ember kinyitja a száját, akkor ezeket meg lehet oldani, csak sokan lusták/hülyék hozzá.
Mondjuk a Tacskóban dolgozva az volt az egyik legfontosabb, amit nézni kellett, hogy hibás, vagy hiányzó ár nem lehetett sehol. Nem véletlenül (bár ez még bőven a 2010-es évek közepén volt).
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #39582 üzenetére
Ilyenem nekem is volt, hogy akciós termék elfogyott, és ott egy nagyon hasonló nem akciós termék állt. Szóltam, lerendezték.
Meg egyszer olyan is volt, hogy, de kint volt az akciós cetli, megvettem, de levonta a teljes árat. Jeleztem, hogy ezt hogy? Lejárt az akció.
Pedig kint a cetli. Hol volt? Elmondtam, levették a cetlit, de én meg visszakaptam a különbözetet.
Másik kedvenc, ajándék termék. Pont olyan nincs, de nagyon hasonló van. Ugyanott. Ember megveszi, de ha nem figyel, kifizeti az ajándék termék árát. Ezt rendszeresen eljátsszák. A legdurvább a feles őszibarackbefőtt volt 1 hónapja. A 470grammos ajándék, a helyén/mellette ugyanolyan cucc 480grammos 990Ft-ért, egy egész raklappal. Kíváncsi lennék, hányan szívják be. -
koby11h
őstag
válasz
MasterMark #39580 üzenetére
Pedig szólni is kell, különben honnan tudnám, hogy mit néztem el vagy akár ők, hogy mi nem stimmel.
Tesco-ban pl. régebben adtak 200 Ft vásárlási utalványt, ha találtál hibás árat vagy rossz kiírást, illetve az elején még bocsánatkérő levelet is. 5 vagy 6 ilyet vásároltam el...Volt, hogy Lidl-ben az akciós macskaeledel (elfogyott már) helyére az akciós tábla alá oda volt pakolva a nem akciós kaja, 10 tálca, két oszlopban, tehát nem vásárló rakta oda, hanem dolgozó. Elvettem, mert nem olvastam el. Miután beütötte a pénztáros töröltettem és visszaadtam (3 tálca), hogy bocsi, nem kell, mert nem ez az akciós, de legyenek szívesek ne rakják már az akciós tábla alá, mert piszok félrevezető. Ha nincs akkor nincs, ez van, csak aki odarakta az is látta, hogy nem oda való, vagy ő sem tud olvasni, mint én? Pedig neki ez a munkája...
Volt, hogy 2-3 éve a Lidl ügyfélszolgálattal leveleztem, hogy miért kellene nekem letöltenem egy külön alkalmazást a visszáruhoz, amit pl. ki sem vittem a boltból, mert ott kiderült, hogy hiányos, csak már kifizettem? (Nem a Lidl Plus-t!) Hol írja elő ezt a törvény? Végül pár levélváltás után kiderült, hogy a törvény ezt nem írja elő, csak nekik így kényelmesebb.... Ja, ha nem írja elő, akkor ne is kérjék! Visszavették a nélkül, naugye
-
koby11h
őstag
válasz
bambano #39577 üzenetére
Van amiből lehet sokat - pl. fogkrém, most volt akciós -30%, 10 darab, gyerekeknek -25% 5 darab, folyékony szappan 4 utántöltő szintén, testápoló is 4 flakon, Belvita -27% 15 doboz... ez a következő akcióig kifutja. De pl. 440 darab fél literes üdítő? Tárolni sem tudnám hol...
-
headhunter
addikt
-
koby11h
őstag
válasz
headhunter #39574 üzenetére
Nekem a legnagyobb bevásárlásom volt 50-60 perc kb., Édesanyámmal... nem 5-6 óra, abba bele is halnék. És annak sem látom értelmét, hogy valaki ennyi mindent felhalmoz, nekem egyszerűen nincs szükségem ennyire semmiből... de hát ez Amerika
-
szebe
addikt
válasz
MasterMark #39573 üzenetére
Az ilyen akciók során le van írva, hogy a legolcsóbb lesz ingyen, nem ami a szalagon a 3.
-
-
sh4d0w
félisten
válasz
KROK640 #39569 üzenetére
Szerintem ma talalkoztam a vilag legnagyobb fillerb.aszoival egy Lidlben. Tobb pekarut is vett a parocska, majd vegosszeg es fizetes elott feltunt nekik, hogy a penztargep nem azt dobta nekik ajandekba, amelyiket ok szerettek volna es percekig veszekedtek a penztarossal, hogy nekik nem a 130 Ft-os pekaru kell ingyen, hanem a 280 Ft-os... 150 Ft-ert tartottak fel maguk mogott a sort. Valaki rajuk dorrent onnan, hogy ne masok idejevel jatszanak, a faszi meg visszakerdezett, hogy "Miert ne?".
Szerencsere a masik sorban alltam. -
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #39569 üzenetére
Nálam ez nem így van, csak ami a listán van, - az is az utolsó ismert sorrendben, tervezett útvonallal - gyorsan és célirányosan, nincs ácsorgás, nézelődés.... Pénztárnál pakolás fel amilyen gyorsan csak tudok, úgy, ahogy majd vissza is akarom rakni a bevásárló kocsiba, elől nagyok, nehezek, utána könnyűek, mire lehúzza a kasszás az utolsó tételt már kezemben a kártya, ujjam a pin padon... nem bírom a tötyörészést...
Feleségem a bevásárlásaimat csak kuglizásnak hívja - ahogy végigmegyek a bolton a bevásárló kocsival, a nénik csak úgy dőlnek jobbra-balra...
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #39559 üzenetére
"kivéve ha ez előtte történik
" - az biztos, hogy restart után vagy előre engedsz vagy az a minimum, hogy kifizeted a bevásárlásomat.
Nekem az amúgyis neuralgikus pont : Általában megfogja az ember azokat akik megveszi a fél tescot, púpos az a bevásárló kocsi. Miután olyan ráérősen kipakol, és szép lassan halad, mint ki munkaidőben órabéren van, eljön a fizetés pillanata : ekkor nagy csodálkozás (pl minap 58ezer ft) : Jajj mennyi??? miután a pénztáros megismétli, halálravált arcát mutatja 10mp-ig, elvégre nem gondolta mikor összeszedte a sok szarját, hogy azt valaha ki kell fizetni... Aztán elkezdi keresni a tárcáját (eddig tényleg nem sejtette h fizetni is kell majd a végén), majd előkotorja a táska aljáról. Előveszi és kinyitja, elkezdi keresgetni a pénzt. Eszébe jut h 100ft-os kedvezmény kuponjaiból van vagy 15db, és a cigánykodás ideje pont itt van ... majd mikor a pénzre kerül a sor : "Jájjj így adok két tizesben..." "jajj mégse inkább a huszas..." "jajj nem jó itt a sok ötös inkább attól szabadulnék, jajj nem a 20-ast inkább" variálgat nagyban. Adott esetben számlát is kér a saját vállalkozására, mert az h tömi a majmot, meg a lánya új topot kap, neki fontos vállalkozási ktg...
Látszik, hogy kocsival van, mert méltóságteljesen tolja ki a bevásárló kocsit a parkolóba, nem siet sehová, ám az elismerő tekinteteket keresi, hogy mekkora zsákmányt visz haza...
Én meg ha pl távolsági buszhoz vagyok kötve (ami azért elő szokott fordulni) akkor az, hogy ő ráér, nekem akár 1 órámba is kerülhet. És ezt senki sem fizeti meg... -
KROK640
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #39518 üzenetére
"A sámsoni út nekem már egy másik ország" - ezzel én is így vagyok
Tényleg az a része a városnak ahol 10 évente egyszer járok.
-
válasz
Top cat #39563 üzenetére
Nem tudom, mi tartott addig. Nem szoktak mindent újra lehúzni amúgy, ha stornó van...
Bemondták, hogy stornó, kijött a főkasszás, szerencsétlenkedtek, a vevő is szerencsétlenkedett, aprót számolgatott, és jópár embert megszívattakAz alig sorból lett olyan, hogy a hely közepéig állt. Mondjuk ebben a Spórban ritka idióták
-
-
-
koby11h
őstag
Tesco, 6-7 éve, nagy 20% akció, iszonyat tömeg. Én már túl 1 órányi emberkerülgetésen, két kosárral, 60000 Ft-os vásárlás (akciós bevásárlás 3 családnak), mindent leolvas a hölgy, lehúzza a kb. 10 kupont, újság vége kupont, 20% kupont és itt megáll a technika, 2 perc várakozás után megszakítja a műveletet és újraindult. A hölgy szó szerint elsírta magát. Kolléganője hozott másik kocsit, abba mindent átpakolt újra leolvasva, kuponokat szerencsére nem tolta be az első hölgy a kasszába így azokat is, végül megint 2 perc várakozás, aztán kilökte az egészet - kb.1 percig nyomtatva, 5-6 másodpercre megállva kupononként. Ember a sorban mögöttem már ősz volt, mire én túljutottam a kasszán, de hát 24000 Ft-ért az ember hajlandó ott ácsorogni 25 percet... kivéve ha ez előtte történik
-
Nemtom, a szélvédőjavításba beletartozik mindennek a javítása... írja oda, hogy kőfelverődés javítás.
Olyan is volt, akinél kint volt, hogy karc is. Az seApósnak mi is optikával toltuk be a soundbart, nem vészes, használató.
Ja meg kápé. Átszaladtunk bótba. Megáll a sor. Polgár vett pár cuccot, nem volt nála elég pénz. Számolgaja az aprót. Sztornózás. Újra beolvasták az egészet. Kifizette. Elpakolgatta.
Ha 20 percet nem ácsorogtunk ott, akkor egyet se. -
szebe
addikt
Javítás alatt szerintem a kavics ütötte kráter javítását értik. Az nem túl sok beleölt energia, és meg lehet csinálni jóra. Az ablaktörlő okozta karc már sok, és az se biztos hogy jól meg tudják csinálni, szóval inkább ez se vállalja.
Én szülőknél szívtam, kértek soundbart a tv-hez. Csak annyi eszem nekem se volt, hogy 1.4-es hdmi kéne az (e)arc miatt, tv-n meg csak 1.3 van (valami ezer éves lg). Úgyhogy teszünk egy próbát még az optikaival, aztán ha az se jó, akkor kettétöröm
-
válasz
koby11h #39554 üzenetére
Errefele is van
Tesztelni csak élesben...Ablaktörlő végigkarcolta a szélvédőt az autón. 1 helyen vállalták el a városban.
Ugyanolyan karcos maradt polír után is(Mondjuk legalább olcsóért csinálták aznapra...
)
@bambano : Nem javít. Csomó helyet felhívtam, hogy lenne itt meló, és "ja, nem javítunk" -> honlapon kiírva, hogy javítás polírozás
Ők se vállalták
Olyan is volt, akinek ki van írva a fehérvári telephelye, de ők ott nincsenek. -
-
"Áh, ez egyszerű megoldás lesz"
-
-
E.Kaufmann
veterán
Na hogy ne csak nekem legyen jó napom, találtam frissen nektek is egy jó biznict
-
válasz
E.Kaufmann #39540 üzenetére
Ja, a 3-as még micro-s, ja. 4-től C-s.
@Lenry : Jaja, a Pi tud fogyasztani. Kijelzővel meg aztán.
-
E.Kaufmann
veterán
Ezek csak 3-asok, de arra már elvileg elég, amire nekem kellene.
-
válasz
E.Kaufmann #39537 üzenetére
Azért az tud fogyasztani
A tápja meg rendes C-s táp, telefonhoz is jó... -
válasz
E.Kaufmann #39535 üzenetére
Mit csináltál már megint?
Nekem pl. ilyesmi van itthon, ebay-ről pár darab, legalábbis, ha a mini DC-DC konverterekre gondolsz, ami állítható. Az marha hasznos, bármilyen tápról bármit meg lehet vele oldani
Rendszeresen kell, mindenféle javításhoz/építéshez.
-
E.Kaufmann
veterán
Na épp most sikerült venni megint valami naggggyon hasznosat, sőt, kapásból kettőt, mert véletlenül tudtam alkudni itt az aprón, pedig csak vicceltem az eladóval
. Az asszony örülni fog
Legalább lesz értelme azoknak az USB tápmoduloknak a HEsztórból
(valaminek legyen már
)
-
válasz
bambano #39531 üzenetére
Nagyobb. Az biztos.
@itldj : "Mindenből van tartalék, de 2-3 hetente beindul a mikor takarítod már el a sz*rjaidat, nem lehet tőlük elférni"
Amíg nem kell valami, és lám, van.
De amíg több ruhája, és tortás cucca van, mint nekem az összes fotós+szerelős cumóm...@E.Kaufmann :
-
válasz
E.Kaufmann #39523 üzenetére
Én már megszoktam, hogy mindenből legyen tartalék, ha nincs, akkor kivárjuk az 1 hónapot, amíg ideér ebayről, mert ott van
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #39528 üzenetére
neked semmi se jó
ha lett volna neki, azt mondanád, hogy személyesen hozza el két hawaii fűszoknyás gizi és kezdésnek kapjál virágfüzért a nyakadba -
Pötyi
őstag
válasz
Nézd meg a Lomex, a HQElektronika, vagy a HeStore honlapján. Ha van nekik, elhozom és elküldöm neked...
-
bambano
titán
válasz
parancsolj: [link]
-
totron
addikt
Elég életszerű mindenesetre. Ami igazán vészterhes az az értelmezése picsai részről a történetnek: bunkó, nyerészkedő a másik. De még milyen életszerű. Na hagyjuk is.
#39511koby11h. trú, de az audis audis marad, nőstényízlésben sem változik, hiába az eset. Vagy több eset.#39517bambano, nagyfalu az a Budapest. Sosem tetszett a kifejezés, de ez a világot eddig nem érdekelte. Cserébe kérek mindenkit, hogy aki ott lakik és abban a valós hitben van, hogy a BéPé határaival véget ér a Magyarország, az ugorjon dögkútba, ha változtatni képtelen a vilákképén.
#39516E.Kaufmann, aki/ami kilóg a sorból az mindig másba kerül, mint az átlag. A csak kacifántosan távolról beszerezhetőség tényleg kicsit olyan, mintha reggeli szexre ssh alatti irssiből invitálnád meg a társad, mely amúgy melletted horpaszt. De világos az is, hogy szemét és lápnyom, meg várakozás nélkül nincs csatlakozód sem, főleg nem egyedi. Belefulladunk lehetőségeinkbe, de legalább nem is változtatunk semmit menet közben, nem tudunk. Accepted. Ha elsőre nem a megfelelőt kapod, mégjobb.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #39518 üzenetére
tudod van ez a telefon nevű dolog...
illetve a wireless bolt megteszi, hogy ha délig rendeled, délután átadják a futárnak és másnap megkapod.egyébként elvileg nekem is messze van a sámsoni út, viszont pl. tegnap is beültem az autómba, ami luxuskivitel: vezető oldali forgatható kormánnyal van felszerelve, és el tudtam menni oda.
-
válasz
E.Kaufmann #39516 üzenetére
Lehet megvan miért drágább a használt, mint a bolti
Azt megveszed, feladja, megkapod.
(Már ha.
)
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
bambano #39517 üzenetére
A sámsoni út nekem már egy másik ország, annyira ritkán járok abban a térfélben, pláne nem nyitvatartási időben: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
, még a Hobby-ba is ritkán tudtam eljutni. A másik, hogy én nem látok a weboldalukon készletinfót. Valamint nekem 5.5*2.5 kellene nem 2.1-es, az is vagy van nekik vagy nincs.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #39516 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz nagyfalu alatt, de Debrecenben az Elektromodul (emo, modul, ki hogy hívja), tart ilyet raktáron.
-
E.Kaufmann
veterán
Lenne egy piaci rés, valaki kitölthetné. Ilyen biszba@szokat kellene 1 napos szállítással megoldani valahogy, mert egy nyüves DC dugó nem bír már egy hete megjönni (az is vicces, mivel picit másabb a mérete, ezért négyszeres az ára a "hagyományoshoz" képest, de más különbség nincs
)
Itt vagyunk egy nagyfaluban, de nem hogy a városban nem nagyon, de ebben a megyében sincs már rendes elektronikai üzlet, ahol alkatrészeket lehetne kapni
Ha meg megrendelem valami nagyobb webshopból, egy hét, meg ugye a szállítási költségek még így is. -
blp85
senior tag
Pár hónappal ezelőtt tankoltam, a másik kútoszlopnál szegény apuka egy gyerekkel rohangál, mint a mérgezett egér, hirtelen nem tudtam, hogy mi baja van. Mint kiderült benzint tankolt a diesel Peugeoutba, szerencséje volt, hogy észre vette és nem ment el a kocsival. Mondjuk a dolgozók segítőkészek voltak, mivel nem környékbeli volt, valahonnan hívtak szerelőt, hogy a tankból lefejtse a benzint.
Személy szerint addig nem is tudtam, hogy a benzines töltőpisztoly belemegy a diesel tanknyílásba, de fordítva nem a diesel töltőpisztoly nem megy bele a benzines nyílásba, mivel az vastagabb (bár tudom, hogy nincs lehetetlen
).
-
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Hintalow #39503 üzenetére
Erről az Avokádós csak fejlesztőről eszembe jutott ez
:
[Don't touch me! l am Doctor!]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest