- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Egérpad topik
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
a kulcskifejezés: Ha a cég úgy áll hozzá, akkor én is.
ez viszont nem szimpátia hanem éppen hogy a kőkemény üzleti szemlélet megnyilvánulása, csak a másik irányban, az én meglátásom szerint. a munkáltató hozzáállása ha például manifesztálódik abban hogy nem feszülnek rá a munkaidő elszámolására, akkor én is rugalmasabb leszek a munkaidővel.
ahol viszont a rugalmas munkaidő azt jelenti hogy negyed kilenckor már raplizik valaki hogy hol vagy, ötkor viszont még nem azt kérdezik hogy mit keresel te még bent az irodában hanem azt hogy akkor itt van ez a még plusz egy órás task, na ez az amivel szemben nem leszek rugalmas.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel