- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nagyon régóta gyártással foglalkozom, és a cégek egyre inkább arra állnak rá, hogy a kis szalagmunkás is fejlesztő legyen. Aki kicsit is képes rá azz előléptetik. Viszont manapság nagyon nehéz olyan új munkaerőt találni, aki nem seggel áll a munkához. Ezért is fontos, hogy a régieket, a hűségeseket megtartsák.
-
Depression
veterán
válasz
Dr. Akula #276 üzenetére
Ha nem teljesítenénk ilyen jól, és bevezettük volna az eurót, mint a szlovákok, akkor most messze nem fájna ennyire a vga ára. Vacak 250Ft-on lenne fixálva az euro, a dollár meg kb. 220 lenne. Baszki, 16 év alatt nem sikerült bevezetni, és még terv sincs rá! Az általunk lenézett Románia és Bulgária 2 év múlva bevezeti.
De 10%-os valutaértékvesztés mellett könnyebb elmondani, hogy 8%-os fizetésemelést sikerült kiharcolni, mintsem azt mondani, hogy bocs, de idén ismét 2%-kal kevesebb lesz a fizetésed értéke. Szóval álmodik a nyomor, meg az új európai Venezuela. 14 éve 180Ft volt a dollár, most meg 300 körül. A legdrágább vga sem kerülne sokkal többe, mint 200k. De hát mi, az eu legmagasabb áfájával, és semmit sem érő Forintunkkal, mi megmutatjuk a világnak, hogy hogyan kell ezt csinálni... -
Depression
veterán
A smúzolás is munka, nem is könnyű, főleg olyanokkal, akik seperc alatt lenulláznak, ha nem tetszik nekik valami. Nekem sem volt kellemes, mikor a VW német auditorait kellett vacsoráztatnom. Úgy, hogy reklamáció miatt jöttek. Nem egy kellemes társaság. Legközelebb inkább bevállalnék még egy meleg "filmet" is ehelyett.
-
Depression
veterán
válasz
kolopele #258 üzenetére
Az, hogy a panaszkodók nagy része nem szegény, még nem jelenti azt, hogy aki gazdag, az panaszkodik. Te is megdolgoztál érte, van nagyon jó barátom, aki ugyanígy lett vagyonos, üzemvezetőként én sem panaszkodhattam, de én is havi 300 óra felett dolgoztam, hogy lehessen szigete a tulajnak.
Most egy multinál vagyok folyamatfejlesztő, és csak bámulnak rám folyamatosan, hogy milyen lelkesedéssel és boldogan megyek be dolgozni fele pénzért. De itt percre pontosan számolják az órákat, és szigorúan tilos a túlóra, szóval 10 év után ismét van magánéletem. Szóval én szegényebben is boldog vagyok.
-
Depression
veterán
válasz
kolopele #252 üzenetére
Saját tapasztalatom, és a mondás szerint is úgy van, hogy az sír a legjobban, akinek van. Rengeteg nálam jóval többet keresőnek a panaszait hallgattam már. A szegények nem fognak sírni amiatt, hogy drága lett a videókártya, viszont náluk javarészt a számlák befizetése van első helyen. (nem államilag eltartottakat nézve)
Legjobb az volt, hogy a főnököm panaszkodott, és kiadta nekem, hogy közöljem a dolgozókkal, hogy a pulykapénz elmarad, miközben nekem kellett küldenem az építőmunkásokat a frissen vásárolt szigetére.
-
Depression
veterán
Az adókedvezmény, amiről eredetileg szó volt, az pont nem a szegény réteget támogatja.
Aztán idehozod a 10m-t, meg a családi pótlékot, stb, csak azért, hogy neked megfelelő irányba tereld, és tovább szidalmazhass. Tegyük hozzá, pont annyira nem szeretem a mostani néphülyítő "jön a rézf.szú bagoly" politikát, mint az ilyen tereléseket. -
-
Depression
veterán
"Kiváló teljesítmény, gratulálok, de ne én fizessem már meg ennek az árát." Az a 3 gyerek fogja fizetni a nyugdíjadat, mert te inkább pc-re, mobilra, utazásra költesz, semmint egy gyereket nevelnél. Ha minden pár csak 1 gyereket vállalna, akor 30-40 év alatt megfeleződne a lakosság. És hírtelen 2x annyi nyugdíjas lenne, mint munkás.
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
A bányászláz lecsengett, de az árak maradtak. A tőzsde továbbra is kívánja azt az extra profitot, különben mélyrepülésbe kezdenek a részvények.
De kicsiben is ez megy, mikor drágul 10%-ot a liszt, akkor a kenyér ára emelkedik 20%-ot. Mikor csökken a liszt ára, a kényér ára nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megkongatta a vészharangot a TrendForce: 2020-ra a VRAM, és ezzel párhuzamosan a VGA-k árának emelkedésére számítanak.
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest