Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression #177 üzenetére
Ja. Abból a három gyerekből kettő kimegy majd külföldre, mert itthon nem boldogul (nem tud, vagy nem akar, ez a végeredmény szempontjából lényegtelen) a maradék egyet meg a szülei tartják el, mert csak várja a csodát, de tenni nem tesz semmit. Demagóg? Nem jobban, mint a Te példád volt. És abba még bele sem mentem, hogy hány középosztálybeli család vállal három gyereket, és hány olyan család, akiknek anyagi lehetőségekhez mérten még 1 is sok lenne. Nyilván ez a fizetős felsőoktatás küszöbén állva előre meghatározza a várható kereset, illetve az azután befizetett sarc mértékét is. De beszéljenek helyettem a tények, csak nézz körül! Tele vagyunk neveletlen, a munkájára, életére egyaránt igénytelen, funkcionális analfabéta suttyóval, meg egymagától még bevásárolni is képtelen (nem ritkán 30-35 éves!) mama kiskedvencével, akik csak azért mennek néha dolgozni, mert már otthonról is kiáll a rúd.
Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy 1 ember is fizethet több adót és járulékot a munkája után, mint 3, szóval a darabszám irreleváns a minőség vizsgálata nélkül a nyugdíj vonatkozásában, ezért ne gyere nekem a kormány propagandával, légy szíves. Mélyebb szociológia eszmefuttatásba már inkább nem megyek bele, ha nem baj, nem hiányzik a bann.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest