Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Chaser #79489 üzenetére
Ettől az illetőtől kb csak akkor kapok majd ... De amúgy tutira lesz még olyan. Az lehet, hogy 10 év múlva, de lesz. Amikor majd nemhogy bányászni de már 5 éves játékokat elindítani sem lehet majd rajta, verik az integrált GPU-k, na legkésőbb akkor majd lesz 5 ezerért.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640 #79485 üzenetére
evidens bárkinek úgy 100-as iq-tól, hogy egy archivált hirdetés nem élő ajánlat már
nekem úgy karistolja kb a 100-at ( : nem kell kifejteni
ahogy azt sem kell értelmesnek mit jelent a jegelve és a nincs meg áthúzva
de igazad van, lehet legközelebb azt is kiírom nincs meg b+, azért húztam át a még meg van részt ( : és nem azért van jegelve is mert megvan, hanem azért mert nincs meg :dvmelyik nap meg egy szakmában szépen kifényesedett nehezményezte az xbos hirdetésem alaatt, hogy jön össze az, hogy kiírom hogy még meg van, de lehet telefonon már rég eladtam
((( :
levezettem neki, tudjon aludni, ne rajtam múljon
de ehhez is kb mennyi ész kell? sok biztos nem :d1050ti-t annyit fogsz majd kapni mint a szemét, amikor már 5e ft-okat érnek...ha lesz még olyan
-
KROK640
nagyúr
Mint írtam nem akarom törölni mert jópofa kommentek vannak alatta, meg üzenet értéke volt.
Nem jobb, csak úgy gondolja a piacon minden annyit ér, amennyit szerinte ér.A legnagyobb bajom, hogy most ha eladnám akár csak a hirdetett áron is, akkor sem tudnék másikat (pláne jobbat) venni ennyiből a helyére. Szóval megy az ima, hogy ez ne adja meg magát, mert ha igen, akkor nagyon hosszú ideig nem lesz játszás...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Chaser #79483 üzenetére
Amikor meg lett hirdetve, akkor még két VGA-m volt, csak közben az egyik szépen csendben eltávozott a legnagyobb VGA válság kellős közepén, így a másik maradt, ami nem eladó lett persze így. De a hirdetés is rég learchiválva, törölni nem akarom, mert jópofa postok vannak alatta, és akinek van két agysejtje az látja, hogy már nem aktuális a cucc.
Az meg ugye már tényleg a pofátlanság teteje, hogy az árának majdnem a feléért vinni mert szerinte csak annyit ér, de ebben a posta is legyen benne. Ha ennyit ér, akkor vegyen ennyiért...
oh, erről jut eszembe : rá kell majd kérdezzek már kedvenc szájhősömnél (akinek 16 magos memóriája van XD ) hogy hol vannak az 1050Ti-k amiknek darabját 10-20 ezerért ígérte nekem? Mert tegnap járt le a 2 hetes határidő és az ötből egy kártya sincs itt (nem is lesz, tisztában vagyok én ezzel, csak jó lesz kellemetlen pillanatokat okozni neki
)
Az igen megvan méget nem átkéne húzni, hanem odaírni : NINCS MEG MERT ELADTAM. - ez lehet egyértelműbb lenne.
-
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640 #79470 üzenetére
az ajánlat kiment, ilyenkor te nem szabsz feltételt ( :
vagy igen...vagy nem
ha nem, akkor megmaradnak nekem :dmi a f@szért hirdeted ha nem adod el?
napokban a 3800x-emre írt rá valaki
hirdetés jegelve, ki is van írva
igen megvan még rész áthúzva, tehátigen megvan még
de megkérdezi megvan-e még?
aki megvette annál mondjuk biztos megvan még ha nem adta el ( :tápnál kiírva full moduláris, első sorokban linkelve a gyárói hivatalos oldal, ahol szintén írják full moduláris, képek is vannak...
de megkérdezi a tag, ez teljesen moduláris?
mondom az, de neked nem eladó ( :szerk:
vigasztal a tudat, azért akadnak még értelmes emberek
azt a rendkívül bonyolult néhány sort van aki tudja értelmezni, héten ennek örömire' elég sok mindentől megszabadítottak
talán most csak a tápos tagot küldtem el a halál f@szába, és mutattam neki jó dealt újan, hadd örüljön, az alzának mindegy kinek ad el...nekem nem ( : -
Visszaírtam, de nem hatotta meg
Azt hiszem, nem egy értékes vevő volt, aki miatt sírni kell
Előbb-utóbb úgyis eljutok addig, hogy nem lehet eladni, és belepakolok egy stabilizátort, így már csak egy külső 15V kell majd neki, úgy akár 1%-kal nagyobb eséllyel veszi majd meg valaki, aki tudja is, hogy mi az a 15V-os tápegység. -
válasz
koby11h #79477 üzenetére
Jaja. Ezt jó esetben elviszi valaki bagóért, és "nagy" pénzt azután fog érni, hogy beletett jó sok melót a felújításukba.
Más.
Hirdetek monitort, táp leégve, bagóért alkarésznek (nem vagyok jó kapcsolóüzemű táp javításában, de kitaláltam, hogy külső tápról hogyan működik, viszont nem akartam átalakítani külső táposra, mert nem tudom, mennyire tudom üzembiztosra megcsinálni a rendelkezésre álló cuccokkal). Benne van a hirdetésben, hogy a táp hibás.
Rám ír, hogy használható-e.
WTF. -
-
KROK640
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ma egy bátor kántor megkeres. Hogy a GTX950-esemet megvenné. 70-ért hirdetem (hirdettem, archív) úgy h mindene megvan 1024@1466MHZ megy a GPU, és még mindig(!) van garancia papírja.
Azt mondja, hogy 40 ezer ha én állom a postát. Mondtam neki h nem szeretném eladni. Erre kiakadt, hogy akkor fhaszért hirdetem? Pár hónapja archív, de ne zavarjon senkit ... -
törölt tag
Milláért fúhádé játékgép műsoros székkel valakinek?
Vagyis 1080ti kártyával 800e, 3070-nel 1misibe fáj a történet.
Fúhádé monitorral
Legközelebb már ingatlant is beszámítok kiírások lesznek? -
mpo
veterán
Nem csak vátó meg ótó van, az újságíró is megdolgozik a pénzéért.
Háromszor is lesz négy napos hosszú hétvége 2022-ben
Ezzel viszont a húsvét mellett márciusban és októberben is lesz egy-egy négy napos hosszú hétvége.
[link] -
-
envagyok
veterán
Helyben videókártyák között:
"KOMPLETT SZÁMÍTÓGÉP BOMBA ÁRON"
40-ért core2duo
Végülis úgy is lehet értelmezni, hogy kirobbanóan magas -
-
gban
veterán
Limitált kiadású fortnite plüss láma
Hát b@szki mondjátok hogy ez nem unikornis... -
válasz
KROK640 #79443 üzenetére
Ha találsz olyan helyet (pl gyárak, ilyen olyan ritkán átszerelt üzemek esetén szokott ilyesmi lenni), ahol még használva van, akár arra is van esély, bár szerintem a c64 már tényleg túl régi és elavult. De sose lehet tudni. Ezek a melók szó szerint kihalásos alapon mennek, ha az utolsó dinoszaurusz, aki még értett hozzá nyugdíjba készül menni, akkor a pánik miatt, hogy szaki hiány miatt leállhat a termelés hihetetlen pénzeket hajlandóak fizetni, csak vállalja valaki.
Pl nemrég (1-2 hónapja talán) láttam turbo pascal hirdetést. Nagyon senior szint az elvárt egy nagyon pontosan specifikált verzióban. Távmunka opció világon bárhonnan, fizetés évi £200.000 (kb 80Mhuf) bruttó + bónusz. -
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #79400 üzenetére
Mindkettőt csak felgyújtani lehet
-
KROK640
nagyúr
Igen, ezt már régebben asszem pont ebben a topicban tárgyaltuk is, hogy nagyon illenee írnom egy hatalmas nagy bejegyzést erről, csak egyrészt idő, másrészt még mindig nem döntöttem el a formát, miszerint a saját élményeimet tárgyaljam (mindenképp több részes lenne (lehet ilyet?), több ezer képpel, sok tízezer karakterrel, viszont szórakoztató) vagy egyfajta tájékozaztatót adjak azoknak akik arra járnak. Az elsőre hajlok, csak idő kéne nagyon sok hozzá.
-
Chaser
legenda
- > telefonon sokkal gyorsabb: xxxxxxxx hívás/sms 0-24h, elég ha csak megcsörgetsz < -
az, aki el tudja olvasni a hirdetés első sorát - némítva vagyok, felőlem aztán bármikor hívhatnak :d ha látom látom, ha nem nem -
napokban 22 után küldött egy srác sms-t
visszaírtam, később visszaírt, akkor rákérdeztem felhívhatom-e, felhívtam, ledumáltuk, másnap átvették a pakkot
mivel most itthon vagyok, felőlem jöhetett volna a tag
mondtam neki lakásba nem jön idegen, ház elé leviszem a gépet
úgy nézett ki megértette, átgondolta
felhívott hogy akkor jön, aztán sms hogy mégsem
csak közben én lenulláztam a gépet meg elcsomagoltuk ( :szerk:
hcl
sz@rjon sünt miután fél kg chilit evett, más rosszat nem kívánok neki :d -
-
Chaser
legenda
korrekt a hadd ne mondjam mi, az
hülye óvodás
ami játékot letöröltem azt visszarakni 24 óra legalább
ne két telefonálás után jöjjön már rá 5-10 perccel hogy nem akarja megvenni
ráadásul már erősen mentünk az éjszakába, de mondom nem baj, ha jön vigye, rajtam ne múljon
nem baj, updateltem a hirdetést ennek függvényében
ez nem egy vga vagy ram, aminél ha meggondolja magát akkor visszarakom a polcra -
Chaser
legenda
ember felhív, viszi a series x-et
alkudna, mondom off, már levittem az árát, sztem korrekt mostani helyzetben
jó meggondolja, csörög
csörög 21:32-kor, jön viszi, kb fél óra
alaphelyzetbe rakom a gépet, becsomagoljuk
végzek 21:40 körül, látom sms, meggondolta magát
qrva ovisok ( : -
gban
veterán
elado ddr 3 ramok egybe 18 gb
2+4+4+8
Ára 45k -
hotkar
senior tag
-
-
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #79400 üzenetére
Nincs fűtés az autóban, így jön ki a legolcsóbbra
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest