Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
KROK640 #80291 üzenetére
Most a bezuhanás miatt gondolom a gyengébb idegzetű bányászok kiszállnának, ezért jelentek meg kártyák a használtpiacon, de mivel még nem termelte ki teljesen az árát, ezért nem akar engedni az árból, nagyobb haszonnal kalkulált beszálláskor.
De majd csak rájön.(én pl. el akartam adni a játékra vett 3070-esem, vettem is egy pót1060-ast, de rosszul időzítettem, mert közben a 3070Ti megjelenésével 400e alá eset a használtpiaci ára, és így lehet, hogy inkább mégis megtartom. -lehet, hogy bányászni kellett volna vele, akkor kevésbé érdekelne, hogy mennyiért megy el
)
Tényleg, van abban értelmes felhasználási lehetőség, ha beteszem egymás mellé a 2 kártyát? Össze tudnának dolgozni?
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Cs1csó #80292 üzenetére
Pedig jobb ha érdekel. Ugyanis amíg megéri bányászni ezeket a szarokat, addig nem lesz az a VGA kihozatal, amit a pénzéhes majmok meg ne vennének már a gyárkapuban. És akkor ugye lesz anyagi fedezetük is.
Ha viszont nem éri meg már ezzel foglalkozni akkor több tíz vagy százezer (igaz szarrá hajtott) kártya kerül egyszerre piacra, ami a hatalmas kínálat (és hozzá képest alacsony kereslet, elvégre jön a köv a generációs VGA, gondolhatják sokan) miatt padlóra küldheti az árakat, amennyiben nem lesz egy nagyon magas szintű kartellezés a bányászok között.
Arról nem is beszélve, hogy a skalperek is gyorsan megakarnak majd szabadulni az árutól, mert csak áll benne a pénzük és folyamatosan veszít az értékéből, szóval ha (végre) leáldozna a bányáknak, akkor szerintem pár héten belül lenne olcsó de legalábbis emészthető árú VGA ... -
KROK640
nagyúr
Helyben KÉSZLETKISÖPRÉS! Bányász kártyák beszerzési áron, mert most mindenki elad!
Egy kollégával délelőtt megemelítettük, hogy az árak nem épp barátaik, erre törölve lett a véleményünk. Azóta vélemény kisöprés van, a hirdető rendszeresen törölgeti a hozzászólásokat. Hát igen, lehet kevésbé fájó, mint csökkenteni a horror árakat.
Ebből (is) gondolom, hogy amikor a bányász őrület lecseng, vagy alább hagy, akkor majd mindegyik bányász úgy próbálja tartani az árakat mintha aranyat árulna. Teljesen mindegy, mennyit keresett vagy bukott ezen, majd úgy gondolja, hogy a VGAkon még meg lehetne gazdagodni. Aztán félek, hogy emiatt lassan fognak esni az árak, persze majd az élelemesebbje rájön, ha kicsit enged elvihetik a kártyáit, majd arra enged a következő, és a következő... talán egyszer így normailzálódnak az árak. (meg aki először enged az jár a legjobban, ez gyorsíthatja a dolgokat)
-
-
BiP
nagyúr
Na, a mai német-magyar meccs tiszteletére előbányásztam a polcon évek óta porosodó usb-s DVB-T tuner+szobaantenna kombót.Win7-es driver az utolsó, és nincs is Win10-hez. Fél óra keresgélés és kétes driverkeresők próbálgatása után megpróbáltam a Windowszal felismertetni, és szerencsére generic realtek tunerként felismerte.
Azért nagyságrendekkel jobb a képminőség, mint online. Akkor ez marad, hátha jól jön még -
válasz
koko52 #80282 üzenetére
Középiskolában valamelyik oszt.társ szerzett brutál végfok rajzot. Mondja, hogy megcsinálja.
Ezt elektronika gyakorlaton mondta, a tanár azzal a lendülettel leültette kiszámolni a trafó paramétereitMondta neki, hogy akkor gondolkodjon el, honnan szerzi be, és hogyan dobozolja be azt a kvanagy trafót (meg mivel köti be a nyákra)
-
becenevem
aktív tag
Igen láttam. Csak elmélkedtem én is áramszolgaltatói oldalról.
-
becenevem
aktív tag
válasz
berek21 #80234 üzenetére
Vagyis 10000W/230V = 43,5A.Vagyis az áramszolgaltatói kismegszakító legyen 50A-es és a kisfesz elosztóba is kell egy ilyen. (Szelektivitás miatt jó lenne 63A kintre.)
Vagy lehet 2 vagy 3 fázisról üzemeltetni, mint egy 7kW-os indukciós főzőlapot.
Vagy az a 10kW-os hangfal mégsem 10kW.
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Astroboy #80269 üzenetére
Na igen, ezt az összefoglalós részt ki is felejtettem #80255-ből. Ritka bosszantó és agysorvasztó. (mint amikor egy cikkben leírnak egy dolgot 5x. fejléc, bevezető, első bekezdés, majd utána közben még indoklásként, és a végén összefoglalóként. És akkor van benne 3sornyi egyedi ifnromáció)
Szóval 1 óra műsoridőből kb. 15 perc a egyszeri, hasznos tartalom. Na ez nekem időpazarlás, még akkor is, ha tudok közben mást csinálni. -
Astroboy
őstag
DiszkósFeri(tm) és hasonló csatornákon a kedvencem amikor reklám előtt összefoglalják neked mit láttál az elmúlt 10 percben mint egy fogyatékosnak, majd miután végignézetik veled UGYANAZT a blokkot mint egyész nap, mielőtt folytatnák ismét kapsz egy összefoglalót arról, mi volt reklám előtt.
Tiszta gyépé-tévé, mondjuk a leszázalékolt Elvisek megrendezett raktár-marcangolása után már nincs kétségem a célcsoport mentális képességeit illetően...
-
koby11h
őstag
"Szia! Nézted a futamot? Megint Hamilton nyert, az egész olyan unalmas így! Macskámat nem láttad?, nem volt reggel sem enni, a vízdíj számlátokat meg hozzánk dobták be majd átadom!"
Szóval a szomszédasszony, aki szintén F1 rajongó és ha csak 1-2 mondatban is de amikor lát elmondja a véleményét az aznapi futamról, úgy meg már nem olyan érdekesNálam ez a magyarázata...
-
-
-
BiP
nagyúr
Szerintem az, hogy élőben az ott, most, akkor történik, így izgalmas. Utólag már ott motoszkál az emberben, hogy ez már lefutott, megtörtént, már hiába szurkolsz, már utólag teszed, "nincs hatásod rá."
(most tegyük félre, hogy hatásod élőben sincs, csak a tudat )
Mondjuk engem a legtöbb esetben ez nem zavar. Mindaddig, amíg nem ismerem a végeredményt, ugyanúgy tudok izgulni egy futamon.
Úgyhogy ha nem élőben nézem (egy évadban max. 4-5 futamot tudok élőben nézni, a maradékot utólag. Vagy aznap este, vagy 1-2 napon belül).
Ilyenkor addig a pár napig hírzárlatot tartok. Semmi híroldalt, semmi facebookot, semmi rádiót nem hallgatok, mert simán beleszaladok az eredménybe, vagy rádióban minden bevezető nélkül elköpik az eredményt. (pl. reggel 8-as hírek: "Hamilton nyerte a tegnapi xy nagydíjat, üdvözlöm kedves hallgatóinkat, sportrovat következik.".
Baszki, ezt nem lehetne fordítva? , és akkor lenne időm lehalkítani.
Mindegy, úgyis egyre ritkábban hallgatok rádiót, a sok reklám, önreklám/ajánló ott is elviselhetetlen.
A legbosszantóbb az szokott lenni, amikor valami totál témafüggetlen fórumban szólja el magát valaki. Szerencsére ez ritka. -
koby11h
őstag
Ez a 11 éves lányomat nagy ívben nem érdekli... így ha nincs más dolgom és TV elé jutok akkor a musor.tv, vagy az EPG-n az a pár csatorna, és ha van értelmes megnézem. Ha nincs akkor olvasok, vagy simán csak olvasok halk zene mellett.
BIP: ez van, vagy letöltöm utólag és úgy nézem, de nekem volt amit inkább kihagytam, mert nem ültem végig a reklámblokkot és az ajánlót.
Nem igazán vagyok TV függő, esetleg a Forma 1 amit tényleg szoktam rendszeresen nézni, de ha élőben nem látom akkor már utólag azt sem szoktam megnézni. -
mpo
veterán
válasz
koby11h #80255 üzenetére
Itt összeállíthatod a kedvenc csatornáidat sorrendben és este megnézed mi lesz, értesítőt is beállíthatsz, ha lemaradtál.
[link]
Sajnos ez is és a Digi is ugyanattól a cégtől veszi és néha pontatlan az EPG, de itt ellenőrizhető vagy a csatorna oldalán.
[link]BiP :
Filmet csak házimozin nézek. Sokba került, de már nyereséges. -
BiP
nagyúr
A diszlexiás bmw-re emlékeztem (az tényleg beégett), de a VW-nél rákerestem a fürküsz motorra, és a gugli ezt a topikot dobta ki
#80255 koby11h : Amennyi reklám van az ilyenek alatt, kb. egy házat fel lehet építeni a reklámszünetek alatt
Engem azért zavarnak, mert feleslegesen rabolja az időm és feleslegesen fárasztja az agyam akkor is, ha tudok mást csinálni közben.
De ugyanez érvényes az összefoglalókra, előzetesekre.
Az ilyen műsorokban mindig az van: ez volt az előző részben, de izgi, ez lesz a mostani részben, még izgibb, reklám után megtudjuk. Fél óra reklám, majd ez volt az előző részben, de izgi, ez lesz a mostani részben, még izgibb, főcím, majd ismét ez várható a mostani részben, stb.
Elment csomó idő, és csak most kezdődik az érdemi rész, ami miatt az egészet nézném. Hagyjanak már. -
koby11h
őstag
emre: köszi!
mpo: köszi!
ilyesmiket találok meg én is néha, vagy utólag, vagy még élőben, ezek érdekelnek. A többibe már kb. belefáradtam.Engem a reklámok nem zavarnak, addig mást csinálok - ruha teregetés, hajtogatás, ránézek a kajára, meglocsolom a virágokat, kisebbik gyermek háziját ellenőrzöm
-
emre
veterán
válasz
koby11h #80250 üzenetére
Ajánlanám ezt is: Akik a vadonban élnek (A vademberek Ben Fogle-al)
-
koby11h
őstag
Nekem a TV kb. ilyesmiket jelent: Forma 1, Hogyan készült, Hogyan csinálják, Tűzben edzett, esetleg Olimpia vagy fél óra Comedy Central, ha nagyon ki vagyok ütve.
Azt, hogy ne háttérműsor legyen én évtizedek óta úgy oldom meg, hogy TV csak a nappaliban van, a géptől sem látok oda, a hálószobában sincs, konyhában sem...
Így nem arra alszom el, nem azt bambulom gép előtt ülve vagy evés közben.
Ha TV-t akarok nézni akkor oda kell ülnöm elé, így aztán alaposan megválogatom mire "pocsékolom" az időmet. -
-
-
KROK640
nagyúr
"Én meg azt nem, hogy csomó háztartásban mi a tököm az, hogy háttérzajnak megy a tévé. Minek háttérzaj?" na ezt én sem értem. Barátnpm is ezt csinálja. Hazaér, első dolog, hogy TV benyom "háttérzajnak". Aztán mosogat (attól úgysem hallja) meg mos meg ezt csinál, meg azt csinál, közben a Tv órákig megy, a mindenféle szemét műsorral és reklámmal, tök fölöslegesen.
Három TVjük van, és volt olyan, hogy konkrétan mind a három TV (három különböző csatornán) ment a lakás három pontján "háttérzajnak".
van egy régi CRT TV-m amit utoljára szegény megboldogult fater kapcsolt be (10 éve és 17 napja), és muter kapcsolt ki ugyanazon a napon. Azóta az a TV nem ment...
Majd valakire rásózom, hátha pár ezerért elviszi - mármint ha én fizetek neki annyit- és használja, mert nekem itt csak lom.
-
KROK640
nagyúr
-
-
koko52
nagyúr
válasz
berek21 #80234 üzenetére
Megnézném amikor mellé teszik a 4000w-os (igaz az RMS) 1.3 millás hangfalat ami 130kg, hogy melyik nyomja el a másikat. Amúgy ezt a pmpo-t 100-al kell osztani és megkapjuk a csúcs teljesítményt ami 10-20 Khz között fog megjelenni. Azaz 100w RMS a kicsike magas hangon. Teljes tartományban talán 40. Jó kis koncert lenne
-
-
-
szebe
addikt
Néztem a hétvégén NBC-n IndyCart. Konkrétan 5 körönként reklám. Közben még az se, hogy kisképen látod a futamot addig.
M4-en is F1 közben 2-3 reklám. Köztv-nDe ott legalább kicsiben látod ha esemény van.
-
BiP
nagyúr
Ott szoktam én is nézni. F1 az nézhető, de az EB (gondolom mivel sokkal többen nézik) közben sokszor visszavesz a sávszélből, de alapból blokkosodik a sok kameramozgás miatt, a tömörítés miatt a kisebb alakok nehezebben kivehetők. Szóval jobb lenne valami stabilabb, jobb felbontású/tömörítésű stream.
#80230 DJGABI : ha előfizetsz. Mert ingyenesbe ott is betolnak csomó reklámot. De ha gyakran hallgatsz youtube-ról, akkor nyilván érdemes előfizetni.
-
DJGABI
addikt
Aszonyéknál full ez van/volt. Nagyszobában megy a tévé, amit vagy néz kisebbik öccse de inkább nem, mobilon valami fosjátékot tol max hangerőn, szomszéd szobában nagyobbik öccse szintén mobilról valami retek zörgése, vagy PS4-en valami játék, aztán konyhából meg kiabál anyja, azt hittem saját gondolataimat nem hallom. Magam se értem hogy lehet így élni.
Én is úgy vagyok hogy akkor már inkább csend legyen, vagy rádió, de leginkább valami YT playlistes muzsika, ott legalább nincs reklám.
-
Igen, a teniszt mar konkretan ezert nem nezem, pedig regen nagyon szerettem. Az elso fintor az volt, amikor csak alul/oldalt jott be valami csikon reklam, azt meg elviseltem. Amikor viszont elkezdtek azt, hogy amint a labda elhagyja a palyat, nyomnak egy gyors reklamot, azota nem nezem, mert nem erdekel ket reklam kozott egy kis minimalis tenisz.
-
mpo
veterán
3) A himnuszok es a kozepkezdes kozott eltelik 1-2 perc is akar, ide is befer nemi reklam
Az a gyanúm, hogy a térdelést nem akarják mutatni.A Spíler (Premier League) módszere:
Kapcsoljuk a stadiont, akkor jön 10 perc reklám, majd tényleg kapcsolják.
Már csak a 2*45 percet nézem.
Tenisznél ha két szervagép játszik, akkor 3 percenként jöhet a prosztata reklám (sporttv).
Digisport nem ilyen, de azt meg akarja venni a 4ig. -
Jah, azt most En is nezem, igaz online, ugyhogy most megkapom a reklamadagom kamatostol, faj is.
Mas:
Amugy a magyar TV-k is ugy adjak a meccseket, hogy szo szerint meg a ket himnusz kozott is gyorsan betolnak egy 20mp-es reklamot, az a biztos? Konkretan meglepodtem rajta, mert amennyire emlekszem, par eve meg az volt, hogy reklam - 10p-ig mondjak a baromsagot a studioban - reklam - 5p jelenetek valami elozo meccsekrol jatekosokrol - reklam - elkezdodik a konkret kozvetites, amiert jottel, himnuszok mennek, stb, szoval innentol felidoig nincs reklam. Na most ez ugy valtozott, hogy eddig 1 oranyi reklamban volt legalabb 15p studios hulyeseget beszeles (mostmar ez szvsz csak kb 8p, ket reszletben), illetve haromszor is meg van szakitva a kozvetites eleje egy-egy rovid par mp-es reklamblokkal.
1) Mutatjak, hogy mennek a fiuk a gyepre - itt amig beallnak tornasorba zenet hallgatni, gyorsan befer egy reklam
2) A ket himnusz kozott, amit a stadion nepe tapsikol, gyorsan befer egy reklam
3) A himnuszok es a kozepkezdes kozott eltelik 1-2 perc is akar, ide is befer nemi reklamSzinte latom magam elott, hogy a kovetkezo EB mar ugy lesz kozvetitve, hogy megfujja a biro a sipot, mehet egy gyors 5mp-es reklam. Na, ez lesz az a pont, ahol mar nem erdekel tovabb, hagyom az egeszet a picsaba, meg a mostani reklammennyiseget is nehezen birom.
-
-
BiP
nagyúr
Nem a mai konkrét kínálatra értettem, csak régen mindig ez volt a mantra, hogy "én semmi gagyit nem nézek (valóvilág, győzike), csakis Spektrum meg NatGeo".
Ma már persze a poén sem ül annyira, hiszen ezek nézhetetlenül tele vannak nyomva reklámmal, és annyira el van bulvárosítva az összes műsor, hogy hagyjuk.#80223 hcl : egy tunert nekem is be kéne szerezni (talán van is itthon egy), mert nagy ritkán élőben nézném a forma-1-et, és ha már EB van, 1-1 meccset megnéznék, de az online agyontömörített 720-nak csúfolt stream az nem sokra elég.
-
mpo
veterán
Tévedtél, mindkettőn 15 percenként van reklám, ha lehet kerülöm őket.
Spektrumon hajnalban nincs, ami este 60 perc, az hajnalban 45 perces műsor.
History, Viasat Explorer, Digi World, Digi Life nem nyomja a 80-as IQ-ra szabott reklámokat, amit sajnos az Eurosport is bevezetett a vírus óta.
Este 8-tól 11-ig kell csak vadásznom műsorra, most a foci EB ebben segít.
Nekem kell a tv, van egy-két sport, amit nem szívesen hagynék ki, amíg a kedvenceim vissza nem vonulnak (Messi, O'Sullivan, Federer), a bicikli meg a Travel Channel helyett van. -
válasz
koko52 #80218 üzenetére
Nekem sincs. Nem hiányzik.
USB DVB tunerem anyámnál, az mondjuk jó volt, amíg nem lehetett online sportközvetítéseket nézni.Egy ideig fizikailag volt TV-m idén, de aztán megpusztult, és nem jövök rá, mi baja
(Mondjuk hibásan vettem, ehhez képest hónapokig működött
)
@BiP : Ezt a háttérzaj dolgot én se értem. Örülök, ha csend van, és nem zaklat senki
-
BiP
nagyúr
"Altalaban nem szoktak erteni, hogy hogy lehet az, hogy valaki nem nez TV-t legalabb napi 10 oraban"
Ezt nem csak a műsorszolgáltatók nem értik, de az átlagember sem érti.
Én meg azt nem, hogy csomó háztartásban mi a tököm az, hogy háttérzajnak megy a tévé. Minek háttérzaj? És ha már úgy érzi, hogy kell, akkor miért pont a legótvarabb megoldás (még ha egyben a legkényelmesebb, legegyszerűbb is egyben, ez igaz)?
És ezt egy átlag hétköznapon, de még akkor is, ha vendég van a háznál. wtf?#80219 opr : Nálunk ez anno úgy ment a T-nél, hogy csomagban olcsóbb volt a net, de összességében mégis drágább.
(pl. csak net 8e Ft, tévével együtt meg 6e, de mellé a tévé meg 3e)
Aztán bejött a digi, és az egész csomag gigabites nettel, telefonnal, tévével volt 4.700Ft, tehát olcsóbb,mint T-nél csak a net. Azóta meg lemondtam a tévét, ha már úgysem nézzük, így még olcsóbb.
De szerencsére nem nyomulnak ajánlatokkal, hogy rendeljük meg.#80217 mpo : Persze, persze. Csakis Spektrum meg NatGeo, tudjuk
#80222 koko52 :
mondjuk erre a célra is vannak ingyenes és előfizetős oldalak is, ami nem egy adott idősávban ad egy akármilyen adást, hanem egyéni igényekre szabható. Tehát ebben a témában is tetten érthetőek a fix műsorszórás vs. online on-demand különbségei. -
válasz
KROK640 #80212 üzenetére
Nalam ez ugy nez ki, hogy ugyanez az internetcsomag TV nelkul havi £30-al dragabb (most havi £43-at fizetek), ugyhogy elvileg van TV elofizetesem. Gyakorlatilag csak arra jo, hogy 3-6 havonta felhivjanak, hogy van-e valami baj, mert a rendszeruk ugy jelzi, hogy nalam nem mukodik a TV adas. Minden alkalommal elmondom nekik, hogy a TV cucc, amit adtak bent rohad valamelyik szekreny melyen, es -hacsak nem engedik vegre meg, hogy visszakuldjem- ott is fog megrohadni az idok vegezeteig.
Altalaban nem szoktak erteni, hogy hogy lehet az, hogy valaki nem nez TV-t legalabb napi 10 oraban, de ujabban mar relative nagy rutinnal razom le oket. -
-
KROK640
nagyúr
"A távirányító mute gombján tartom a hüvelykujjam, már lekopott a felirat, nincs reklám, mert némítok és elkapcsolok." - én is így voltam vele míg TVztem, de olyan 2003 környékén leszoktam erről. Mert nagyon zavart a sok reklém, jobb volt gépen filmezni.
Mőúltkor asszonynál volt lakásfelújjítás, közben ment a háttérben a TV. Komolyan mondom két reklám blokk között volt egy kicsi műsor.
-
tserrof77
őstag
Amennyit a hozzászólásomon lovagolsz, az most már elérte az ingerküszöböm. Az elején el akartam engedni, de most már részben agyamra ment a meleg (meg a ma kapott második adag Astra) miatt mégis reagálok. Tisztelem a korodat és élettapasztalatod. Nem vagyok kólafüggő. DE. Mivel 1-es diabos vagyok, így , hogy iszok citromos Zérót, EMIATT sikerült azon a ... képen ráismernem. Ebben nincs cukor, szomjoltónak ásványvizet iszok (napi 2-3 liter) A másik, hogy úgy érzem, nem igazán jött le a poszt ironikus tartalma. EZ az, ami zavar.
-
mpo
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #80199 üzenetére
Ki szoktam mondani azt, hogy "nem tudom" és azt is, hogy "tévedtem".
A 64 év alatt hozzászoktam, hogy nem vagyunk egyformák és a véleményünk is különbözik, ha végletesen, akkor inkább nem vitatkozom.
Ezért, ez távol áll tőlem:
kényszeres "bezzegén" bizonygatás -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest